Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un nou examen

Şase posturi de medic rezident în spitalele din judeţ vor fi scoase la concurs în luna martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase posturi vacantate de medic din spitalele din judeţ, rămase neocupate după sesiunea din toamna 2011 a examenului de rezidenţiat, vor putea fi ocupate în această primăvară, când Ministerul Sănătăţii a decis să mai organizeze o sesiune.
La concurs vor fi scoase două posturi de medici urgentişti şi unul de ATI la Spitalul Rădăuţi, câte un post de neonatolog şi pediatru la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc şi un post de neonatolog la Spitalul Vatra Dornei.
Concursul de intrare în rezidenţiat se va desfăşura pe data de 25 martie 2012 şi va avea loc doar în Centrul Universitar Bucureşti. Înscrierile pentru posturile din judeţul Suceava se vor face la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, până la data de 29 februarie 2012.
Concursul se va desfăşura sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări, pe o durată de patru ore. Punctajul minim de promovare va reprezenta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu.
Ocuparea locurilor în specialitate se va face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu. Pentru rezidenţiatul pe post clasificarea se face pe fiecare judeţ în parte.
Lista completă cu locurile şi posturile scoase la concurs va fi afişată săptămânile următoare pe pagina de internet a Ministerului Sănătăţii şi pe www.rezidenţiat.info.
Pentru concursul de rezidenţiat din noiembrie 2011, spitalele din judeţul Suceava au vacantat 13 posturi de medici. În urma examenului s-au ocupat cele trei posturi de urgentişti de la Spitalul Judeţean, posturile de diabetolog şi cel de neonatolog de la Rădăuţi, precum şi posturile de anestezist şi cel de cardiolog de la Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase posturi de medic rezident în spitalele din judeţ vor fi scoase la concurs în luna martie.
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şase posturi de medic rezident în spitalele din judeţ vor fi scoase la concurs în luna martie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Poate vom scapa de scursuri de simidoctori! trimis de
(24 ian 2012, 16:21:35
Sa speram sa vina oameni dedicati meseriei ....
2.   Comentariu trimis de
(24 ian 2012, 17:57:56
Din pacate nu prea se inghesuie medicii sa se angajeze intr-un sistem de sanatate in care nici un profesionist adevarat nu se poate afirma ,din contra i se pun piedici si este inlaturat pt. a nu periclita autoritatea cistigata politic a unor incompetenti ai actualei puteri,asta pe linga proasta salarizare si conditiile mult mai avantajoase de a lucra peste hotare.

3.   Ori ori trimis de
(24 ian 2012, 18:37:47
ori raman neocupate, ori se elibereaza in cel mai scurt timp. garantat cei care vor merge acum pe posturi nu au de gand sa ramana ci au interes limitat, sa aiba ceva ca sa nu fie considerati ratati pana le pica ceea ce isi doresc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei