Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă doi

Complici ai tinerilor care vindeau canabis adus din Grecia, săltaţi de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au săltat, ieri, doi tineri acuzaţi că au fost complicii celor care au adus canabis din Grecia şi au început să-l plaseze pe piaţa din Suceava, afacere dejucată acum aproximativ două săptămâni, în urma realizării unui flagrant în parcarea de la Metro.  
Din informaţiile pe care le avem, cei doi tineri săltaţi ieri sunt Florin Lazurcă, în vârstă de 20 de ani, din Calafindeşti, şi Tibi Ursan, de 28 de ani, din Suceava, ei fiind reţinuţi pe baza ordonanţei pentru 24 de ore.    
Reamintim că pe 6 ianuarie a.c., în urma realizării flagrantului din parcarea de la Metro, poliţiştii i-au prins pe David Lazurcă (frate cu Florin Lazurcă) şi Adrian Gheorghe Racolţa, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din Calafindeşti, care i-au vândut unui agent sub acoperire 394 de grame de canabis, contra sumei de 15.000 de lei.
Conform datelor prezentate ulterior de anchetatori (lucrătorii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate – BCCO - Suceava), cei doi procuraseră cantitatea de droguri din Grecia, introducând-o personal în ţară.
„Marfa a fost introdusă în ţară cu scopul comercializării, dar şi pentru consum propriu”, precizau la vremea respectivă anchetatorii, care au demarat cercetarea penală pentru infracţiunile de „introducere în ţară de droguri de risc” şi „trafic de droguri de risc în forma deţinere, punere în vânzare şi vânzare de droguri de risc, fără drept”.
Cei doi tineri săltaţi ieri, conform anchetatorilor, erau complici cu cei săltaţi din parcarea Metro, ei având rolul de a căuta consumatori şi de a le vinde diferite cantităţi de droguri, din cele aduse din Grecia.
Ancheta din acest caz se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava, cu sprijinul SRI, Direcţia Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complici ai tinerilor care vindeau canabis adus din Grecia, săltaţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Complici ai tinerilor care vindeau canabis adus din Grecia, săltaţi de poliţişti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idioti pur-sange trimis de
(24 ian 2012, 21:50:14
Cine dreacu da 15000 roni pe 400gr lasati u n nr de tel va dau 2kg pt acelasi pret

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei