Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţie în trafic

Accidente cu patru răniţi după derapaje pe drumurile acoperite cu zăpadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Condiţiile grele de trafic, pe fondul căderilor de zăpadă, coroborate cu neatenţia şi graba unor şoferi, au dus la producerea a trei accidente rutiere, soldate cu patru răniţi.
Un prim accident s-a înregistrat vineri, în jurul orei 12.30, la scurt timp după ce au început să cadă precipitaţiile sub formă de ninsoare. Conform anchetei poliţiei, pe DJ 209A, în Horodniceni, Gheorghe S., un şofer în vârstă de 55 de ani, din comuna Mălini, a derapat într-o curbă, pe carosabilul acoperit cu zăpadă, intrând pe sens opus şi lovind o maşină condusă de o tânără din municipiul Fălticeni.
Urmare a impactului, doi pasageri din maşina scăpată de sub control au fost răniţi. La o primă evaluare medicală, unul dintre pasageri, Toader S., în vârstă de 62 de ani, din Mălini, a fost diagnosticat cu leziuni grave.
Sâmbătă dimineaţă, la ora 6.45, un alt accident s-a produs pe DJ 208A, în comuna Bosanci. În acest caz, un microbuz, condus de Ionuţ U., în vârstă de 32 de ani, din comuna Udeşti, a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă şi a pătruns pe sens opus, unde a acroşat-o pe Elena M., o tânără de 21 de ani, tot din Udeşti, care se afla pe marginea carosabilului. Din fericire, impactul nu a fost foarte violent, tânăra de 21 de ani fiind diagnosticată cu leziuni care necesită 5-10 zile de îngrijiri medicale.  
Tot sâmbătă dimineaţă, în jur de ora 8.30, un alt accident s-a produs pe DN 17, în apropiere de Stroieşti. Conform poliţiei, Marcela C., o şoferiţă în vârstă de 41 de ani din municipiul Cluj Napoca, aflată la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei, pe carosabilul acoperit cu mâzgă, şi a ajuns în şanţul de la marginea şoselei. Conducătoarea auto a suferit leziuni serioase care necesită, au estimat medicii, în jur de 15-20 de îngrijiri medicale.
Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu o viteză adaptată condiţiilor de mers şi să nu plece la drum fără pneuri de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu patru răniţi după derapaje pe drumurile acoperite cu zăpadă.
 Vizualizări articol: 2100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accidente cu patru răniţi după derapaje pe drumurile acoperite cu zăpadă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei