Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Suceava

Prima sală de arte marţiale mixte – MMA din zona Moldovei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prima sală de arte marţiale mixte (MMA) din zona Moldovei, „Bucovina Fight Team”, va fi deschisă sâmbătă, la Suceava, la Baza Sportivă Unirea, iniţiativa aparţinându-i lui Gheorghe Ignat (27 de ani), alias „Ursul Carpatin”, suceveanul cu patru victorii în cuştile MMA, peste Ocean, în California, şi fost multiplu campion al greilor la lupte greco-romane.

La ideea fratelui său, Nicolae Ignat, şi ajutat de mai mulţi sponsori, Gheorghe Ignat a reuşit să achiziţioneze materialele necesare pentru o sală în care viitorii luptători de MMA din judeţul Suceava să se pregătească pentru competiţiile de profil.

Fostul campion al greilor la lupte greco-romane a avut parte şi de sprijinul antrenorului care l-a descoperit, Valerică Gherasim, preşedintele Clubului Sportiv Municipal (CSM) Suceava, care i-a pus la dispoziţie spaţiul din incinta Bazei Sportive Unirea.

Sala e dotată cu saci de kick-box şi box, saltele şi o cuşcă MMA, de cinci metri pe cinci, dimensiunea standard pentru cuştile de antrenament.

Gheorghe Ignat a precizat: „Nu va fi doar un sport, vor fi arte marţiale mixte: jiu-jitsu brazilian, kick-box, judo, box, lupte greco-romane, muay-thai. Va fi o împărţire pe clase diferite, pentru fiecare sport, pentru copii, tineri, adulţi, începători, avansaţi. Vor fi instructori pentru fiecare sport în parte, foşti sportivi de performanţă, care au participat la competiţii şi au experienţa necesară pentru ceea ce ne-am propus să construim aici, la Suceava”.

 

Demonstraţii de MMA şi invitaţi surpriză

Gheorghe Ignat a declarat că, pentru început, când timpul îi va permite, se va ocupa personal de toţi cei care vor dori să facă parte din „Bucovina Fight Team” şi îi va iniţia în tainele celui mai dur sport din lume.

Printre sportivii de care se va ocupa în viitor se numără şi fratele său, Nicolae Ignat, căruia îi pregăteşte deja un prim meci în reguli de MMA pentru primăvara anului viitor. Gheorghe Ignat a ţinut să le mulţumească sponsorilor care l-au ajutat în demersul său.

Ghiţă, aşa cum îi spun prietenii, a mărturisit că şi el se va pregăti în sala pe care o va inaugura sâmbătă, pentru meciul pe care îl va susţine în martie 2012, în sala polivalentă de la Târgovişte, în compania lui Mariusz Zbigniew Pudzianowski (34 de ani), un luptător polonez care a câştigat cinci titluri de „Cel mai puternic om din lume” - mai multe decât orice alt sportiv.

Pentru evenimentul de sâmbătă, Ghiţă a pregătit mai multe demonstraţii de MMA şi a anunţat că vor fi şi câţiva invitaţi surpriză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima sală de arte marţiale mixte – MMA din zona Moldovei.
 Vizualizări articol: 4383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
Prima sală de arte marţiale mixte – MMA din zona Moldovei4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .. trimis de
(13 dec 2011, 13:06:40
Felicitari Ghita!Sa dea Dumnezeu sa reusesti tot ce ti-ai propus!Iti doresc numai bine!
2.   In martie trimis de
(13 dec 2011, 13:41:47
SA NU UITI IN MARTIE LA MECIUL CU POLONEZUL SA PORTI SORTUL ALA CAFENIU SAU MARO.
3.   Comentariu trimis de
(13 dec 2011, 14:27:34
Sergiu, de cand ocean se scrie cu "O" mare? Se "vede" ca te-ai umezit toata cand ai scris articolul asta.
4.   Comentariu trimis de
(13 dec 2011, 15:10:10
FELICITARI
5.   Buna trimis de
(23 ian 2012, 21:41:34
Nu va suparati de intrebare...are cineva idee cat costa abonamentul sau taxa de inscriere?Uita-ti id-ul meu daca puteti sa ma ajutati cu unele informatii:Condrat.iulian Va multumesc!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei