Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Garda de Mediu Suceava

Amendă de 50.000 de lei pentru neprezentarea actelor la control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai mare amendă dată luna trecută de Garda de Mediu Suceava, de jumătate de miliard de lei vechi, a fost aplicată unei firme de construcţii, care a refuzat să pună la dispoziţia comisarilor de mediu documentele solicitate.

Comisarul-şef al Gărzii Regionale de Mediu Suceava, Diana Mihaela Găşpărel, a precizat că, pe parcursul lunii noiembrie, comisarii de mediu suceveni au efectuat 158 de controale, din care, în 23 de cazuri, au fost date amenzi, în valoare de 144.000 de lei.

„Din cele 107 amenzi contravenţionale aplicate de comisarii judeţeni, de la începutul anului şi până în prezent, 16 amenzi sunt contestate la instanţele de judecată, ceea ce reprezintă 14,95% din total sancţiuni aplicate. Celelalte 64 de sancţiuni au fost încasate sau se află curs de încasare prin executare silită”, a declarat şefa Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu Suceava, Diana Mihaela Găşpărel.

În luna noiembrie, comisariatele judeţene din subordinea Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu Suceava, adică Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, au organizat şi desfăşurat 922 de acţiuni de inspecţie şi control, finalizate cu 18 avertismente şi 39 de amenzi în valoare de 341.750 de lei.

Din totalul de 711 sancţiuni contravenţionale aplicate de către comisarii regionali în primele 11 luni ale anului, 11,25%, adică 80 de amenzi, au fost contestate şi se află pe rolul instanţelor de judecată. În acelaşi timp, mai bine de jumătate din amenzi, adică 405, au fost achitate sau sunt în curs de încasare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendă de 50.000 de lei pentru neprezentarea actelor la control.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Amendă de 50.000 de lei pentru neprezentarea actelor la control3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei