Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii cu performanţe şcolare vor fi premiaţi duminică de IŞJ

Marţi, 13 Decembrie 2011 (14:37:24)

Peste 300 de elevi suceveni vor fi premiaţi duminică de către conducerea Inspectoratului Şcolar, ca recunoaştere a performanţelor obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale. „Serbarea performanţei şcolare” este evenimentul la care vor participa aproximativ 700 de persoane, elevi, profesori, directori de şcoli, dar şi invitaţi. Elevii cu performanţe şcolare vor primi plachete şi cupe, iar pentru răsplătirea lor se va organiza şi o tombolă cu premii în obiecte. „Nu am vrut să facem o diferenţiere între elevi în ceea ce priveşte acordarea premiilor şi de aceea am ales varianta tombolei”, a declarat inspectorul şcolar general Petru Carcalete.

În cadrul „Serbării performanţei şcolare” va avea loc un Concert de Crăciun susţinut de Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău. La eveniment mai sunt invitaţi basistul Theodore Coresi, din Viena, baritonul Florin Mariş şi soprana Florina Carmen Mariş, din Oradea.

Evenimentul va începe duminică, la ora 10:30.

28 dintre elevii participanţi la „Serbarea performanţei şcolare” sunt premianţi la concursurile internaţionale, 23 dintre ei la concursuri sportive, mondiale, balcanice sau europene, trei olimpici internaţionali la limba română, unul la geografie şi unul la Concursul „Ştiinţe pentru juniori”.    

Petru Carcalete a mai precizat faptul că „la serbare au fost invitaţi elevii care au obţinut premiile I, II şi III la concursurile şcolare naţionale şi internaţionale”. La eveniment a fost invitat şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii cu performanţe şcolare vor fi premiaţi duminică de IŞJ.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elevii cu performanţe şcolare vor fi premiaţi duminică de IŞJ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nemultumire trimis de
(13 dec 2011, 15:21:25
Sigur ca initiativa si premiantii merita din plin felicitari. Insa este inexacta fraza „Nu am vrut să facem o diferenţiere între elevi". Diferentierea s-a facut in momentul intocmirii listelor cu invitati. Am avut 7 elevi premianti cu locurile II, III si mentiuni la un concurs national din calendarul MECT, fiind printre putinii premiati din judet (au mai fost 2 din alta scoala) si raspunsul a fost " nu mai e loc in sala". Cum vom motiva participarea elevilor pe viitor la astfel de concursuri in conditiile in care vor citi in ziare despre acest frumos eveniment si ei nu vor participa din nu stiu ce motive? Mai trebuie spus ca lista cu participanti este destul de lunga cu premianti la concursuri interjudetene de la anumite discipline, favoriyate zic eu, dar nu incap cei de la concursuri nationale.
Demni de felicitat sunt toti acei elevi care au participat la concursuri, profesorii care i-au pregatit si indrumat si duminica in loc de plachete si premii vor avea probabail sentimente de nemultumire si vor cauta raspuns la intrebarea " de ce eu nu sunt acolo ca am munncit la fel ca si colegii mei?"
2.   Corectez trimis de
(13 dec 2011, 15:22:48
favorizate si muncit....scuze

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei