Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revelion

Primarul Olărean organizează Revelionul Pensionarilor 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, nu a uitat de categoria cea mai defavorizată la capitolul venituri şi acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, a decis să organizeze Revelionul Pensionarilor 2012. Pentru bătrânii cu venituri mici, până la patru sute de lei, masa va fi gratuită, iar cei ale căror venituri depăşesc această valoare vor achita o sumă simbolică pentru petrecerea dintre ani.

 

Olărean: Este normal ca şi rădăuţenii cu vârste înaintate să simtă farmecul sărbătorilor de iarnă

Pensionarii vor sărbători Revelionul la „Sala Albastră” din municipiu, în noaptea de 27/28 decembrie, iar meniul va fi deosebit, după cum a precizat primarul Olărean.

Primarul rădăuţean a declarat: „Am spus în mai multe rânduri că soarta bătrânilor, a pensionarilor din municipiu, nu îmi este indiferentă. Cred că este normal ca şi rădăuţenii cu vârste înaintate să simtă farmecul sărbătorilor de iarnă şi a Anului Nou, să simtă că există cineva care este interesat de soarta lor, şi de aceea am hotărât să le aduc puţină bucurie la cumpăna dintre ani. La fel ca şi în ultimii ani, am decis să organizez un revelion al pensionarilor, cu menţiunea că anul acesta vor putea participa câteva sute de persoane. Am specificat acest lucru pentru că am experienţa din anii trecuţi când, în condiţiile în care contractasem o sală cu două sute de locuri, am avut mai multe solicitări, şi de aceea am hotărât ca pentru Revelionul 2012 să închiriez o sală cu patru sute de locuri. O atenţie deosebită am acordat meniului, care va fi foarte bogat şi diversificat, şi de aceea cred că părinţii şi bunicii noştri vor fi mulţumiţi”.

 

La Revelionul Pensionarilor poate participa orice pensionar din municipiu

Chiar dacă până la data petrecerii pensionarilor au mai rămas mai puţin de trei săptămâni, pe lista deschisă de la Primăria Rădăuţi s-au înscris deja 150 de bătrâni.

Cristina Micşa Mihoc, de la Primăria municipiului Rădăuţi, a declarat: „Aşa cum a decis primarul Olărean, la Revelion poate participa orice pensionar din municipiu. Pentru cei care au pensii până la patru sute de lei masa este gratuită, cei care au pensii între 401 şi 600 de lei vor achita 30 de lei/persoană, cei cu pensii între 601-1.000 lei vor plăti 50 lei/persoană, iar cei cu pensie peste 1.000 de lei vor achita 70 de lei. Trebuie să menţionez că suma colectată de la bătrâni va acoperi doar o mică parte din cheltuieli, iar diferenţa va fi achitată, la fel ca în ultimii ani, de primarul Aurel Olărean. Până la această dată (n.r. - ieri după-amiază) deja s-au înscris 150 de persoane”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean organizează Revelionul Pensionarilor 2012.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primarul Olărean organizează Revelionul Pensionarilor 20123.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are si unde, are si cu ce... trimis de
(13 dec 2011, 21:50:01
Normal ca il organizeaza ca doar pensionarii, mai precis pensionarele, sunt masa lui de manevra. Fomisti cum sunt pun botul la orce e gratis sau aproape gratis.
Local are ca doar i-a dat voie lui Flutur de la piata mica sa construiasca pana pe trotuar si acesta ii pune localul la dispozitie, bani are ca doar conduce cea mai profitabila afacere - primaria, asa ca o pune de o distractie.
Dupa ce se incheie petrecerea de revelion merge iar in concediu ca doar oboseste saracul si ce daca a facut patru concedii lungi in anul 2011, dupa revelion e 2012 asa ca... trai nineaca pe banii nostri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei