Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Şantaj în contul unei pretinse datorii la cămătari de aproximativ 60.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC), sub coordonarea unui procuror din structurile de combatere a crimei organizate, sunt pe urmele unui individ din oraşul Gura Humorului, Cristinel Greciuc, acuzat că a şantajat o persoană, căreia i-ar fi dat cu camătă câteva mii de euro, datoria crescând în câteva luni la zeci de mii de euro.

Cristinel Greciuc, susţin anchetatorii acestui caz, face parte din gruparea condusă de Alexie Pitisciuc, alias „Vâju”, individ arestat preventiv, alături de mai mulţi membrii ai bandei sale, sub acuzaţia că terorizau oameni din Frasin şi Stulpicani, cu acte de violenţă şi taxe de protecţie.

Ameninţată de cămătari, partea vătămată, care luase bani cu camătă atât de la Greciuc, cât şi de la „Vâju”, a fost nevoită să fugă din localitatea de domiciliu şi să se ascundă.

În total, susţin aceleaşi surse, dobânzile pretinse de cămătari au transformat datoria de câteva mii de euro într-una de aproape 60.000 de euro.

În contul datoriei, maşina victimei, un Opel Astra, a fost confiscată de Cristinel Greciuc, autoturismul fiind găsit, ieri, în curtea acestuia, în urma unei percheziţii a ofiţerilor SIC, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava.

În urma percheziţiei, anchetatorii au găsit şi şapte baxuri cu ţigări de contrabandă (3.500 de pachete de ţigări Viceroy). 

Oamenii legii nu au reuşit însă să pună mâna pe Cristinel Greciuc, acesta nefiind găsit la domiciliu, motiv pentru care a fost dat în urmărire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şantaj în contul unei pretinse datorii la cămătari de aproximativ 60.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Şantaj în contul unei pretinse datorii la cămătari de aproximativ 60.000 de euro4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei