Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

S-a căţărat pe schele, la ultimul etaj al unui bloc turn din George Enescu, apoi s-a aruncat în gol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şocant caz de sinucidere s-a petrecut ieri dimineaţă, în cartierul George Enescu al municipiului Suceava, la un bloc turn din apropierea Bisericii Sf. Vineri. O tânără de 26 de ani s-a căţărat pe schelele blocului până la ultimul nivel şi apoi s-a aruncat în gol. S-a agăţat de una dintre ţevile schelei, însă s-a aruncat şi a doua oară.   

 

Ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că o tânără s-a urcat pe schelele blocului T 96 de pe bulevardul George Enescu, intenţionând să se sinucidă. Până când a ajuns prima ambulanţă la faţa locului femeia deja se aruncase în gol. Căzuse pe ciment, cu faţa în sus, zdrobindu-şi capul de caldarâm. Medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o moartă, cel mai probabil decesul survenind instantaneu.    

 

A văzut sinuciderea în direct

Viorel Gavriloaie, un bărbat care locuieşte în zonă, este martorul care a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112.

„Am văzut că o fată urcă pe schele. La început nu mi-am dat seama ce se întâmplă cu ea. Când am văzut că tot urcă mai sus, am strigat la ea: <Fată, ce vrei să faci, unde vrei să urci?>, dar nu a colaborat, nu a spus nimic. Când am văzut că urcă tot mai sus, am mai strigat de vreo două ori, după care am pus mâna pe telefon şi am sunat la 112. Între timp s-a aruncat de la ultimul nivel de schelă, a căzut pe ţeava de la nivelul inferior, s-a agăţat de ea, s-a ridicat şi s-a aruncat din nou”.

O altă locatară din zonă era şocată şi ea de moartea cumplită pe care a avut-o fata. „Am auzit strigând pe cineva care a văzut-o sus urcată... apoi a urmat o bufnitură groaznică”, a declarat Doina Pădurariuc.

 

Avea 26 de ani şi era bolnavă de schizofrenie

Cum nimeni din zonă nu o cunoştea, iar asupra cadavrului nu a fost găsit nici un document de identitate, anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava nu au ştiut iniţial despre cine este vorba.

Câteva ore mai târziu, tatăl fetei s-a prezentat la poliţie, declarând că sinucigaşa ar putea fi fiica sa. A.Ş., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, era bolnavă de schizofrenie şi mai avusese tentative de sinucidere. Ulterior, la morgă, apropiaţii au recunoscut cadavrul, stabilindu-se că este vorba de respectiva tânără.

Anchetatorii nu au dubii cu privire la cauza morţii, fiind convinşi că este vorba de o sinucidere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a căţărat pe schele, la ultimul etaj al unui bloc turn din George Enescu, apoi s-a aruncat în gol.
 Vizualizări articol: 1474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 8 voturi
S-a căţărat pe schele, la ultimul etaj al unui bloc turn din George Enescu, apoi s-a aruncat în gol2.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dafuq? trimis de
(13 dec 2011, 13:29:41
"A vazut sinuciderea in direct." Zau?! Pe ce post? Eu credeam ca exprimarea corecta este: "A fost martor la eveniment" etc..
1.1  RE: Dafuq? trimis de
(13 dec 2011, 16:08:45
Mai nou de cand toti se ghideaza dupa OTV totul e in direct, in reluare si senzational. Probabil domnul Paiu e un fan infocat al OTV.
1.2  RE: Dafuq? trimis de
(13 dec 2011, 17:46:41
Dumnezeu sa o ierte. eu nu corectez gramatica dar se vede ca e gresita ... dar decedata pana a ajuns la ultimul etaj martorul trebuia sa sune nu sa astepte pana ce fata ajunge la ultimul etaj.....
2.   Comentariu trimis de
(13 dec 2011, 16:41:02
is varza cu exprimarea jurnalistii astia sau se incearca sa schimbe limba romana
3.   Mda...o intrebare trimis de
(13 dec 2011, 23:01:54
acele schele din cate stiu au un sistem de alarma,adica montat un senzor(nu stiu cum vine montat dar am vazut unde lucrez)in caz ca urca cine pe el porneste alarma,COMPLET MONTATE,pus plasa pe partea externa.CEL CARE RASPUNDE DE ACELE SCHELE NU PATESTE NIMIC?????
4.   Fratele trimis de
(13 dec 2011, 23:56:30
te vom iubi mereu andreea, ne-ai socat pe toti, nu trebuia sa recurgi la un asemenea gest, pentru toate este o solutie atat timp cat esti in viatacrying odihneste-te in pace!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei