Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Luna cadourilor

“Moşule, eu când primesc cadoul?”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magia sărbătorilor de iarnă a început la Iulius Mall din a doua zi a lunii decembrie, odată cu startul campaniei promoţionale „Moşule, eu când primesc cadoul?”. Şi în acest an, Moşul soseşte la Iulius Mall cu tolba plină de daruri pentru cei care cumpără cadouri de sărbători.

Un autoturism KIA Cee’d, 22 roboţi de bucătărie şi alte mii de cadouri sunt premiile oferite de Iulius Mall Suceava clienţilor din luna decembrie în cadrul campaniei promoţionale „Moşule, eu când primesc cadoul?”.

În perioada 2-24 decembrie 2011, bonurile fiscale în valoare de minimum 100 de lei, prezentate la Centrul Info de la parterul Iulius Mall, garantează participarea la tombolele de Crăciun.

Primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi răcoritoare Coca Cola.

În plus, în fiecare seară, la ora 18.00, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client norocos, pe care îl va recompensa cu un autoturism KIA Cee’d de la dealerul autorizat AUTOBITTI.

Pentru că luna sărbătorilor de iarnă a început deja, Iulius Mall Suceava s-a transformat într-un tărâm feeric, decorat cu mii de luminiţe multicolore şi globuri strălucitoare. Clienţii vor întâlni la tot pasul brazi maiestuos împodobiţi şi personaje de poveste, iar tradiţionalele colinde vor răsuna în piaţetele din mall, pe culoare şi la food court.

 

Moş Crăciun de pe Facebook

Anul acesta, Moş Crăciun vine şi pentru cei care intră pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava. În perioada 2-16 decembrie 2011, primii cinci actuali şi noi fani Iulius Mall Suceava care adună cele mai multe voturi după ce ornează virtual un pom de Crăciun primesc în dar un brad adevărat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Moşule, eu când primesc cadoul?”.
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
“Moşule, eu când primesc cadoul?”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei