Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Furnizarea căldurii va fi reluată la asociaţiile debranşate din cauza datoriilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de familii care locuiesc în blocurile din zona Gării Burdujeni beneficiază de ieri de căldură şi apă caldă (acolo unde instalaţiile interioare nu sunt distruse), ca urmare a discuţiilor purtate între conducerea Primăriei Suceava şi asociaţiile de proprietari care erau debranşate de la Termica din cauza datoriilor.

Cele mai multe familii care erau condamnate să stea în frig fac parte din Asociaţia 75, unde datoriile către Termica sunt de aproape 270.000 lei (2,7 miliarde de lei vechi).  Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat că, începând de luni, problema furnizării căldurii în cele trei blocuri este rezolvată.

“La Asociaţia 75 din Burdujeni există mai multe probleme, începând cu banii delapidaţi de fostul administrator – 136.230 de lei, dar şi de încă pe atâţi bani, datoriile neplătite de locatari. Oamenii au înţeles că şi cei de la Termica au de plătit pentru ceea ce consumă şi au depus un avans de 10.645 de lei, dovedind astfel buna-credinţă. S-a semnat o reeşalonare şi de astăzi toate cele trei blocuri vor avea căldură”, a declarat Lucian Harşovschi.

O situaţie asemănătoare s-a înregistrat la asociaţia 55 MES, unde, de ieri, a fost repornită furnizarea căldurii. Datoria asociaţiei către Termica este de 65.900 lei.

Viceprimarul Sucevei i-a îndemnat pe toţi cei care locuiesc în aceste asociaţii să vină să depună cereri pentru acordarea ajutoarelor la încălzirea locuinţei, de care pot beneficia din luna decembrie, încât le va fi mai uşor să treacă de iarnă.

Probleme la furnizarea agentului termic, din cauza datoriilor, mai există la încă trei asociaţii de locatari – la blocul 48A, din cadrul Asociaţiei 73, la Asociaţia H10, formată dintr-un bloc cu 36 de apartamente, precum şi la Asociaţia 31 Eroilor.

La blocul 48A nu mai este posibilă  furnizarea căldurii şi apei calde din cauza instalaţiilor interioare distruse, la Asociaţia H10 toţi locatarii şi-au montat centrale pe gaz metan, în vreme ce la Asociaţia 31 Eroilor este întreruptă furnizarea apei calde, dar nu şi a căldurii.

La toate aceste asociaţii, problemele apărute ca urmare a existenţei unor rău-platnici au fost accentuate de delapidarea unor sume consistente de cei care au fost acolo administratori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizarea căldurii va fi reluată la asociaţiile debranşate din cauza datoriilor.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Furnizarea căldurii va fi reluată la asociaţiile debranşate din cauza datoriilor2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INFORMATIE ERONATA! trimis de
(29 nov 2011, 13:58:12
INFORMATIE ERONATA! TIN SA VA ANUNT CELOR CARE AU SCRIS ACEST ARTICOL CA DEABIA ASTAZI 29 NOIEMBRIE(SI NU 28 NOIEMBRIE) LA ORA 13.00 S-A DAT DRUMUL LA CALDURA IN BLOCURILE ASOCIATIEI NR 75,CAT DESPRE APA CALDA NU EXISTA DE ANI BUNI IN ACESTE BLOCURI...CAT DESPRE BUNA CREDINTA CUM SPUNETI..NU PREA STIU LA CE SE REFERA..SA FII CU PLATA LA ZI...SI ALTUL CU BANII FURATI...SI TOT TU CA LOCATAR SA DAI DOVADA DE BUNA CREDINTA???????????IN CE TARA TRAIM????????A HOTULUI NEPRINS, NEGUSTOR CINSTIT.....SI A CELUI CINSTIT LUAT DE FRAIER!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei