Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Milici a primit de la Flutur „Strategia de dezvoltare a judeţului” cu dedicaţie

Marţi, 29 Noiembrie 2011 (16:51:22)

Consilierul judeţean al PSD Suceava Ovidiu Milici a primit, la sfârşitul şedinţei de marţi a deliberativului judeţean, un cadou special din partea şefului administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. După finalizarea discuţiilor pe marginea proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a anunţat că are pentru Ovidiu Milici un cadou, respectiv cartea în care este prezentată „Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului Suceava 2011 – 2013”. Şeful administraţiei judeţene a spus că vrea să-i dea cu dedicaţie această carte, iar pe prima pagină i-a lăsat şi un mesaj consilierului judeţean PSD în care spune „Domnului consilier Milici. O strategie care obligă PD-L să guverneze cel puţin până în anul 2020 la Consiliul Judeţean Suceava prin votul plenului”.

După ce a primit cartea, Ovidiu Milici i-a mulţumit lui Gheorghe Flutur pentru dedicaţie şi i-a spus şefului administraţiei judeţene că „vom ţine cont de această strategie atunci când vom câştiga alegerile”. Milici a precizat că îl bucură faptul că a primit această dedicaţie de la Gheorghe Flutur, afirmând că prin ceea ce a scris, şeful administraţiei judeţene se plasează definitiv în tabăra celor care sunt împotriva regionalizării României.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici a primit de la Flutur „Strategia de dezvoltare a judeţului” cu dedicaţie.
 Vizualizări articol: 1217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Milici a primit de la Flutur „Strategia de dezvoltare a judeţului” cu dedicaţie4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(29 nov 2011, 17:20:45
normal ca a spus ca in cazul in care castiga va tine cont de ce scrie in carte ca voi " minti luminate" nu sunteti in stare sa faceti o strategie de dezvoltare!!! specific din nou "IN CAZUL IN CARE CASTIGA!" ceea ce nu se va intampla foarte curand!!!
2.   Regionalizare trimis de
(29 nov 2011, 18:03:28
Se pare ca Flutur va fi iar pedepsit si tras de urechi de Traian Basescu deoarece s-a plasat definitiv impotriva regionalizarii....:))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei