Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Doi adolescenţi morţi, după ce un Seat s-a zdrobit de un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O minoră în vârstă de 16 ani şi un tânăr în vârstă de 18 ani au sfârşit tragic după un cumplit accident rutier, maşina în care se aflau, condusă de un alt tânăr, lovindu-se de un copac de la marginea şoselei şi apoi răsturnându-se. Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19.00, pe DN 2H, în apropiere de Gălăneşti.

La volanul unui autoturism Seat Ibiza se afla Vasile Cuciurean, în vârstă de 20 de ani, din Bilca, posesor de permis de conducere din 2010. Alături de el în maşină mai era un consătean, Alexandru Iulian Rusu, de 18 ani, precum şi o minoră de 16 ani, din Vicovu de Jos, Andrea U.. Toţi trei erau elevi la Grupul Şcolar Agricol Rădăuţi. De altfel, în momentul accidentului cei trei se întorceau de la Rădăuţi, unde se pare că fuseseră la patinoar.   

Conform anchetei ofiţerilor de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Rădăuţi, şoferul a scăpat maşina de sub control într-o curbă la stânga. Maşina a ieşit în decor de pe sensul său de mers, lovind copacul, iar de aici fiind proiectată în câmp, unde s-a răsturnat.

Minora de 16 ani a decedat pe loc. Celălalt pasager, tânărul de 18 ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în scurt timp, din cauza gravelor leziuni suferite, a decedat.

Singurul supravieţuitor este tânărul conducător auto, el suferind leziuni uşoare.

Imediat după accident, tânărul de 20 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu consumase alcool.   

În comuna Bilca, atât tânărul decedat cât şi cel care se afla la volan sunt cunoscuţi drept nişte copii foarte cuminţi, departe de profilul unor tineri teribilişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi adolescenţi morţi, după ce un Seat s-a zdrobit de un copac.
 Vizualizări articol: 6894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 14 voturi
Doi adolescenţi morţi, după ce un Seat s-a zdrobit de un copac4.7514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e parerea ta trimis de
(29 nov 2011, 13:40:26
teribilismul face victime... foarte bine... poate din asta se invata ceva... ca sa pierzi controlul intr-o curba pe care o cunosti inseamna ca ai 200 / ora... si esti prost...
1.1  RE: Asta e parerea ta trimis de
(29 nov 2011, 13:58:40
..si prostia si ignoranta, dar si mirlania...face victime.l Bine ca n-au omorit pe altii nevinovati!
Vina o poarta parintii, dragii de ei, care au avut incredere foarte tare in progeniturile lor….
1.2  RE: Asta e parerea ta trimis de
(29 nov 2011, 15:37:58
E incorect sa vorbesti la plural cand numai unul conducea masina. Ce vina aveau ceilalti din masina ; oricum erau nevinovati si au fost omorati de sofer care poate a derapat din alte cauze , nu numai viteza produce derapaje.
2.   Teste psihologice serioase! trimis de
(29 nov 2011, 13:53:50
Cand pentru obtinerea permisului de conducere, esti nevoit sa sustii un test psihologic formal cu o mucoasa absolventa de Spiru Haret, rezultate se vad pe sosea. Desigur, nu poti sa descoperi exact in ce fel de soferi se vor transforma, insa oricum pe o parte din ei ii poti descoperi cu un test psihologic serios, din care sa reiasa ce fel de om este si la ce comportament e predispus la volan. Am de cativa ani permis, iar intr-o curba am pierdut si eu controlul masinii. Dar aveam aprox. 70 kmh, fapt ce m-a ajutat sa rederesez masina si sa nu patesc nimic. Cand mor 2 oameni, iar masina se rastoarna, e clar ca in cazul de fata soferul a avut viteza. Pacat de ei. Dumnezeu sa-i odihneasca!
3.   BOIKA trimis de
(29 nov 2011, 16:07:12
tu chiar esti prost. in state sunt unele tari care nici nu au scoala de soferi. te inscrii la 16 ani si faci scoala cu mama si tata..iar la urma dai un test. e chestia de cum esti crescut.. DE exemplu neamtu nu pleaca fara sa puna centura..copilul lui cand creste mare va face la fel. dar daca romanul merge cu viteza fara centura si pe combinatii..copilul lui face la fel. De ce pentru un permis de conducere sa faci ditamai testu la cei mai mari psihologi?? Eu l.as da oricui si fara examen..dar cand a gresit..l.as aresta pe loc ca si in america.
4.   Boika trimis de
(29 nov 2011, 16:09:04
tu nu vezi un lucru. in america armele le poti cumpara de la orice magazin si fara nici un test.. doar cu buletinul. dar daca ai gresit infunzi parnaia chiar daca esti fiul lui obama. la noi pentru o arma faci o gramada de acte... si toate pe naspa.. si daca faci magarii cu ea..scapi f usor..vezi ce se intampla la noi.. nu esti pericol public..esti liber.
5.   Boika trimis de
(29 nov 2011, 16:11:41
mintea ta e total comunista. si nu uitati cum au zis si altii ..nu poti sti ce viteza avea si nu poti sti motivul. ziarele sunt scrise pentru dezinformare iar realitatea e cu totul alta. pune ca a avut o explozie..sau a prins polei. a fost orbit de alta masina..sau chiar un animal care i.a traversat strada. Stiti doar sa va dati viteji. va doresc si voua la fel cu familiarii vostri
5.1  RE: Boika trimis de
(29 nov 2011, 17:24:09
Scuza-ma frate, dar prin comentariile tale nu faci decat sa arati tu cat esti de prost.Probabil ai pe cineva in SUA, sau ai reusit sa calci pe acolo, iar cu prima ocazie, te dezici de "romanii de  ☭ " doar pentru ca tot ce e american e sfant.Esti un dobitoc.Solutia data de mine e cea mai la indemana in Romania, NU in America si asa cum am zis, n-ar rezolva prea multe, insa ar fi un pas in plus in instruirea cursantului.
Cu parintii la serviciu 8-10-12 ore pe zi, preocupati de grijile cotidiene,rate, etc. cine ar avea timp sa iasa sa faca cursuri cu copilul sa-l invete sa conduca? Daca mata ar fi o soferitza incredibil de proasta si te-ar invata sa conduci oribil...unde e avantajul ca tu ai invatat sa conduci cu mamica si taticu? Ce te opreste pe tine ca dupa ce scapi de mami si tati...sa te rupi in figuri la volan?
Da, in America se dau arme la magazin doar cu buletinul, pentru ca exista o industrie de armament care nu poate fi oprita, de aia SUA sunt implicate in mai toate razboaiele, ca sa-si "desfaca"marfa de arme. De aia au fost nenumarate jafuri la magazine soldate cu vanzatori morti, ca sa nu mai zic de miile de studenti si profesori morti cand intra cate unu cu mitraliera in campusul universitar. Cu ce ma incalzeste pe mine ca ala infunda puscaria, daca el a omorat 20 de studenti? Ideea e sa previi, nu sa pedepsesti. Iar mintea mea, numai comunista nu e. In cel mai "performant" sistem democratic, SUA, poti alege ca presedinte doar dintre 2 oameni, un republican sau un democrat. Asta e democratie ? Te las pe tine sa visezi in continuare in stil american...
Sunt sofer si am facut destui kilometri in tara si-n Europa. Am prins si caini, am fost si orbit, insa cand te rastorni cu masina si mor 2 oameni, cauza principala nu poate fi decat viteza.
6.   Comentariu trimis de
(29 nov 2011, 21:20:57
ceea ce sa intamplat cu acesti tineri asa a fost sa fie ...voi ceilalti care comentati nu va dati cu parerea daca nu ii cunostetii personal pe acesti tineri ..eu am avut placerea sa ii cunosc chiar si pe sofer si stiu foarte bine cum este si cum era acest cuplu...dar acuma dc sa mai critic nu cred ca sunt in stare fiecare are parerea lui ....RIP imi pare foarte rau pt pirderea suferita condoleanta familiei
7.   Comentariu trimis de
(29 nov 2011, 21:40:22
ce vorbiti daca nu stiti despre ce este vorba ?????? Primii trei care a-ti comentat...sunteti jalnici !
8.   Comentariu trimis de
(29 nov 2011, 21:50:15
Comentariile rautacioase nu-si au rostul ! Comentati doar ca nu aveti ce face si sa va etalati cunostintele minime despre...nimic !!!!! Vedeti--va de treaba daca nu sunteti in tema cu acest subiect ! Au murit 2 copii nevinovati , iar soferul era cel mai bun prieten al lor . Avea maxim 100 km/h . Iar parintii nu sunt vinovati cu nimic , mai LAATU . Sunt doua familii distruse pe viata ! Dumnezeu sa-i ierte !
9.   Subiect facut la telefon trimis de
(29 nov 2011, 22:45:24
masina era iesita mult din curba respectiva
ma abtin sa comentez viteza, dar era groaznic ce am vazut acolo
masina era rasturnata in drum si nu in camp, sa ajunga acolo cum spune nenea ziaristu trebuia sa treaca peste sant si calea ferata
condoleante
10.   FEREASCA DUMNEZEU PE TOATA LUMEA trimis de
(30 nov 2011, 10:27:39
DUMNEZEU S-AI IERTE////////
11.   IMI PARE RAU CA ATI PLECAT DINTRE NOI !!! trimis de
(30 nov 2011, 22:45:53
DUMNEZEU SA VA IERTE...IMI PARE SINCER RAU...PE CEI DOI OAMENI NEVINOVATI NU II CUNOSTEAM...IN SCHIMB...CUNOSC SOFERUL...DECI...CEL CARE A SCRIS PRIMUL COMENTARIU....TU ESTI PROST....TAMPITULE...!!!CINE ESTI TU CA SA VORBESTI DE CURBE CARE LE IEI CU 200 LA ORA...PROSTULE CE ESTI...TU SA TE INVETI CEVA BOULE !!!NICI NU STII IN PRIMUL RAND...UNDE S-A PETRECUT ACCIDENTUL!!!IA SI ROAGA TE LA DUMNEZEU SA NU PATZESTI TU CEVA MAI RAU....PENTRU CE AI SCRIS ACOLO...RUSINE PROSTULE...!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei