Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cosmetizare

Pavelele din faţa sediului primăriei, înlocuite gratuit, din bani europeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trotuarul din faţa sediului Primăriei Suceava se află în plin proces de modernizare, vechile pavele, puse în urmă cu aproximativ şase ani, fiind scoase şi înlocuite cu altele noi, de culoare roşie.

În vreme ce mulţi suceveni care au trecut prin zonă s-au întrebat care este rostul să le înlocuiască, câtă vreme sunt încă bune, şeful administraţiei locale, Ion Lungu, spune că prin înlocuirea lor se face o armonizare a zonei, ba, mai mult, se câştigă astfel pavele pentru modernizarea altor trotuare.

Lungu a declarat: „Chiar dacă pavelele din faţa primăriei erau relativ bune, erau de altă culoare decât cele din parcare. Având în vedere că proiectul pe fonduri europene prevede reabilitarea trotuarelor de pe axa principală, am profitat de ocazie pentru a armoniza zona din punct de vedere al culorii şi materialelor folosite, fără a cheltui bani din bugetul local. În plus, pavelele scoase le vom refolosi pentru modernizarea altor trotuare, pe străzi precum Gheorghe Doja sau Trăian Ţăranu, în primăvara anului viitor”.

Primarul Sucevei a spus că, dacă lucrarea nu era făcută acum, când poate fi decontată din fonduri europene, pentru că este prinsă în proiect, ea ar fi fost făcută oricum peste câţiva ani, pentru că pavelele care acum sunt scoase au deja un anumit grad de uzură.

“Nu o să ne mai întâlnim niciodată cu aceşti bani, încât mi se pare normal să avem trotuare de calitate mai ales în faţa sediului Primăriei Suceava”, a adăugat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pavelele din faţa sediului primăriei, înlocuite gratuit, din bani europeni.
 Vizualizări articol: 2929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 14 voturi
Pavelele din faţa sediului primăriei, înlocuite gratuit, din bani europeni2.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Symmetrica trimis de
(29 nov 2011, 12:49:57
Gratis pe naiba, te pomenesti ca Symmetrica face munca voluntara.
D-le Romega probabil ai d-ta ceva calitati, dar ca ziarist esti varza, scuza-ma ca-ti spun, pai ori sunt inlocuite gratis(fara bani) sau din fonduri europene(cu bani europeni!)
Eo mica mare diferenta, acei bani , in loc sa fie folositi ptr. altceva , sunt''aruncati'' numai ptr. ''armonizarea culorilor'', oare de asta ducem noi lipsa in acest oras?
1.1  RE: Symmetrica trimis de
(29 nov 2011, 14:09:22
Nu, noi nu exageram cind scriem, de ani de zile, despre gropile din asfalt, despre ciinii vagabonzi, despre serviciile publice extrem de proaste, despre mizeria din oras, despre traficul infernal si zgomotul claxoanelor si a masinilor de tonaj, despre lipsa de locuinte pentru tineri, despre lipsa parcurilor, a spatiilor verzi, a locurilor de joaca pentru copii, pietele alimentare devenite loc de vinzare pentru bisnitari . . Asta ca sa nu mai spunem că exista alei in cartiere, care n-au mai vazut covor asfaltic de vreo 20 de ani şi arata ca dupa bombardament.

Noi cei de pe forum scriem obsesiv despre toate acestea gindindu-ne că primarul nostru, omul de care depinde rezolvarea acestor disfunctionalitati, isi va reconsidera prioritatile.

Nu numai ca n-a facut-o, dar se incapatineaza sa ne convinga ca tot ce a facut el pentru oras, este laudabil. ...
2.   Bani trimis de
(29 nov 2011, 13:22:58
Daca acesti bani trebuiau folositi de ce nu a ''armonizat zone''prin cartiere unde sunt alei cu ce a mai ramas din asfaltul pus in anii 80.Inteleg ca centrul orasului trebuie sa arate intr-un anume fel dar platitori de taxe sunt si in restul orasului.Cat despre armonizat zona este o zicala care cuprinde vorbele fudul si destul.
3.   Bani europeni :) trimis de
(29 nov 2011, 14:02:11
E incredibila gandirea celor din conducerea acestei tari. Dupa 5 ani, ei inca au impresia ca banii de la UE vin gratis, sunt banii altora. Bai cretinilor, Romania, implicit noi toti, contribuim la bugetul UE cu aproape 2 miliarde de euro anual. Teoretic, dispunem de o suma de bani mai mare decat ceea ce cotizam, insa pentru asta e nevoie de proiecte!! Cum noi nu facem proiecte, de la UE ni se intorc in cel mai fericit caz jumatate din banii trimisi. Deci "banii europeni" sunt tot ai nostri! Cretinilor!
4.   Ha ha trimis de
(29 nov 2011, 15:11:59
Gratis, din bani europeni !! Ha ha...Ma c-ac pe mine de ras. Cum dracu gratis dar cu bani europeni ??? Cosmineeee...Da pe GSP ca esti cu Vaca !
5.   Hmmm trimis de
(29 nov 2011, 15:21:58
Păi ori e gratis, ori pe bani?
Cred că în loc sa mergi la ora de română, te-ai dus să iei tigăi la promoție de la Lidl.
6.   :)) trimis de
(29 nov 2011, 16:16:06
TARE ASTA CU TIGAILE..:)) PROBABIL OMU ERA SI EL LA LIDL SI A SCRIS CE A PRINS DIN ZBORlaughing TARE DE TOT. ORICUM ACESTI ZIARISTI SUNT CHIAR PENIBILI!!! MAI ALES CAND AI POSIBILITATEA SA STII REALITATEA..SI SA VEZI CE SCRIU EI. SUNT CHIAR PENIBILI. SINCER MI.AR FI RUSINE SI M.AS LASA DE MESERIE
7.   Pavele si borduri trimis de
(29 nov 2011, 22:32:26
pariez ca acesta pavele inlocuite gratis vor avea soarta bordurilor aproape noi care au fost scoase de pe artera principala si distruse intentionat, daca erau intregi, pentru a nu mai putea fi folosite altundeva, doar sunt gratis pe bani europeni.
suntem papagalii pamantului, inghitim tot ce ni se serveste.
8.   Bai nea lungule .... trimis de
(30 nov 2011, 06:24:38
...chiar ne crezi prosti ! Pai cine draq te crede cu vrajeala ca nu era armonizata culoarea ? pai pe Luceafarul din George Enescu unde n-ai pus piciorul de cind esti primar ce coloare sa mai armonizam , ca asfalt n-avem frate ! de la moto-velo la liceul sanitar e tot numai o armonizare cu pamintul ! Ai mare noroc de Flutur , altfel erai mincat de mult!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei