Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2011 - Anul XVI, nr. 279 (4877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Refacere

Circulaţia pe podul de la Vereşti va fi reluată la 1 Decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reabilitare a podului de peste râul Suceava care face legătura între comunele Vereşti şi Udeşti se apropie de finalizare. Ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările, alături de primarul de Vereşti, Dănuţ Gavriliuc,iar după discuţia cu constructorii a anunţat că podul va redeveni funcţional începând cu data de 1 Decembrie. Gheorghe Flutur a traversat cu microbuzul Consiliului Judeţean podul în lungime de aproximativ 200 de metri. La volanul microbuzului s-a aflat şeful administraţiei judeţene. Podul dintre Udeşti şi Vereşti a fost grav avariat de inundaţii în vara lui 2010, şi de atunci este închis circulaţiei rutiere. Lucrările de refacere a podului au costat 58 de miliarde de lei vechi şi au fost executate de firma „Civica”, căreia Flutur i-a mulţumit pentru modul în care s-a achitat de sarcini. Finanţarea a fost asigurată din bugetul Consiliului Judeţean.

Gheorghe Flutur a declarat: „S-a făcut o investiţie foarte mare aici, începând cu devierea râului Suceava, ca să se poată lucra. Apoi toate cele şapte pile au fost consolidate, mă refer la picioarele de susţinere, s-au făcut foraje, 38 de coloane forate la 15 metri adâncime fiecare.  E foarte important, pentru că noi facem aceste reparaţii ca să ţină podul şi la alte viituri. În câteva zile vom termina de turnat ultimul strat de asfalt ca să punem din nou în legătură zona Udeştiului cu zona Vereştiului, o zonă foarte circulată, mai ales că oamenii au terenuri de o parte şi de alta a râului Suceava, unii au familii, e şi piaţa asta mare de la Vereşti şi foarte mulţi veneau la piaţă. Până la 1 decembrie se va finaliza lucrarea şi se va pune în funcţiune circulaţia pe podul de la Vereşti”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia pe podul de la Vereşti va fi reluată la 1 Decembrie.
 Vizualizări articol: 1068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 9 voturi
Circulaţia pe podul de la Vereşti va fi reluată la 1 Decembrie4.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa se construieste? trimis de
(25 nov 2011, 14:18:02
Doar o intrebare... nu ma pricep dar e normal ca imbinarea intre placi sa aiba loc suspendat si nu deasupra pilonului cum se observa in prima fotografie?
2.   Necrolog trimis de
(25 nov 2011, 15:05:46

Cu durere in suflet anuntam onorabilii forumisti "decesul" poetic al celui ce a fost cel mai mare Gica Contra din istoria literaturii de crama din Suceava, ABCDAR I-ul (primul, El Maximo, Ombelico del mondo, miezul Sucevei s-atat, da-l in pisici). Sincere condoleante USL-ului, stapanul acestuia. Aleluia! Azi nu a gavarit nimic. Cred ca a cazut in wc cand crea. Am zis!
3.   Cu podul de la Liteni cum ramane? trimis de
(25 nov 2011, 16:35:29
Voi intra direct in subiect fara alte introduceri care cred ca nu isi au rostul. Un pod de 200 m care leaga doua localitati distrus de viitura din anul 2010 este refacut dupa 1 an si ceva....rusine! In acelasi an a fost distrus un pod de circa 100 m care leaga doua judete: Suceava de Botosani; este vorba de podul din localitatea Liteni care si acu isi asteapta reyolvarea...ei bine, veti spune ca se lucreaza...da, se lucreaza cu frana de mana trasa la maximum...inca o data, RUSINE! Amintiti-va de nenorocirea care s-a abatut asupra Japoniei in luna martie a acestui an si cum si-a refacut infrastructura respectiva tara...alti oameni, alta mentalitate, alta conducere! Si ca sa inchei in aceeasi nota critica, pt ca altfel nu este posibil, nu pot sa nu reamintesc bataia de joc cu care s-a facut asfaltarea in municipiul Suceava in toamana acestui an...inca o data ...RUSINE!!!
4.   Primari psd trimis de
(25 nov 2011, 18:03:48
eram in locul domnului Flutur nici nu le construiam inapoi podul, dar omu cum are obraz le-a construit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei