Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2011 - Anul XVI, nr. 279 (4877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Greu cu setaverajul!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E clar că n-a meritat să-i văd pe viu pe gălăţeni. Poate stadionul, dar nici el n-a fost prea viu. Şi în timp ce elveţienii conduceau cu 3-0, un alt elveţian făcea şi el 3-0 în setul secund cu Nadal, şi foarte repede 6-0! Ar fi fost un meci de văzut, căci va fi irepetabil chiar dacă s-ar reîntâlni în finală. Până atunci, Nadal a dat-o parte în parte cu Tsonga pentru un loc în semifinale, acolo unde Federer ar fi ajuns de pe prima poziţie chiar şi dacă pierdea cu Mardy Fish. N-a fost cazul, deşi americanul şi-a dorit enorm să nu bifeze numai înfrângeri la această prezenţă printre campioni, foarte posibil singulară pentru el.

Mult mai complicat se prezintă lucrurile astăzi, în grupa cealaltă. Dintru început trebuie să spunem că, după dezastrul din meciul cu Ferrer, Djokovic nu mai poate câştiga grupa! Ceea ce înseamnă ori Federer ca adversar în semifinală, ori nimic. Sârbul are şansa de a juca împotriva compatriotului Tipsarevic, cel care l-a înlocuit pe retrasul Murray. Cei doi sunt prieteni, sunt câştigători de Cupă Davis, iar Tipsarevic nu are nici o şansă de calificare, înţeleagă fiecare ce-o vrea. Problema e alta... Nici chiar în cazul unei victorii clare, cu două seturi la zero, Nole nu poate fi sigur de calificare! Dincolo, ar fi suficient ca Berdych să-l învingă şi el în două seturi pe Ferrer şi s-ar duce de mână în semifinale. Desigur, ar fi şi variante în care Djokovic să ajungă pe burtă în semifinale, adică înfrânt cu orice scor de Tipsarevic, dar dacă Ferrer arată aceeaşi formă monstruoasă îl bagă iarăşi în cărţi pe actualul lider ATP. Totuşi, să reţinem esenţialul: Ferrer e sigur de semifinale şi aproape sigur de primul loc, iar Djokovic şi Berdych se bat pentru celălalt loc, cehul neputându-se califica nicicum în cazul unei înfrângeri. Asta e bine fiindcă orice s-ar întâmpla, ultimul meci va avea miză.

Poate credeţi că v-am ameţit de cap, dar variantele în grupa de dublu în care joacă Tecău şi Lindstedt sunt şi mai alambicate. Din vreo 10 posibilităţi, Tecău şi partenerul său se califică în 6, iar adversarii lor doar în una. Un lucru e sigur, victoria în două seturi înseamnă semifinală!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greu cu setaverajul!.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greu cu setaverajul!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei