Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2011 - Anul XVI, nr. 279 (4877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ieftin, ieftin

Individul care a furat 85.000 de euro de la Banca Carpatica a scăpat de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul angajat al Băncii Carpatica Rădăuţi care acum trei ani a delapidat în jur de 85.000 de euro a scăpat ieftin după procesul care s-a încheiat recent la Judecătoria Rădăuţi. Liviu Fădoraş, de 35 de ani, a primit o condamnare de trei ani cu suspendare sub supraveghere şi a fost obligat la plata a 152.627 de lei şi 48.257 de euro. Cu această sumă, reprezentanţii Băncii Carpatica s-au constituit parte civilă în proces, iar banii ar trebui recuperaţi de la fostul administrator de cont. Interesant este că din banii pe care i-a luat de la instituţia unde lucra, Fădoraş nu a rămas cu nici un leu. Toţi banii s-au dus la jocurile de noroc, în special la Pariloto.

„Pedeapsa aplicată şi modalitatea de executare aleasă de instanţă conferă cele mai mari şanse ca inculpatul să poată recupera prejudiciul creat. Analizăm dacă vom ataca sau nu soluţia Judecătoriei Rădăuţi”, a declarat Ionel Andrişan, avocatul care l-a reprezentat pe Liviu Fădoraş.

În acest dosar, fostul administrator cont al Băncii Carpatica Rădăuţi a stat după gratii 24 de ore. El s-a predat la poliţie în decembrie 2008, iar procurorii l-au reţinut pentru o zi, ulterior judecătorii considerând că cercetările pot continua cu Liviu Fădoraş în stare de libertate.

 

A recunoscut că avea un viciu pentru jocurile de noroc

La scurt timp după ce a ieşit din arest, Liviu Fădoraş a acceptat să discute cu reporterii ziarului „Monitorul de Suceava”, cărora le-a povestit ce anume l-a împins să umble în conturile unor persoane fizice ce aveau depozite în lei şi valută la Banca Carpatica.

„Am decis să mă predau pentru că nu mai puteam sta nici acasă, nici la serviciu, eram conştient de gravitatea a ceea ce am făcut. Această boală a jocurilor de noroc o am de mult timp. În afară de Pariloto am încercat mai multe jocuri de acest gen”, povestea la vremea respectivă Liviu Fădoraş.

Chiar dacă vor dori să recupereze prejudiciul, cei de la Banca Carpatica nu au prea multe şanse de succes. Şi asta pentru că anchetatorii au reuşit să identifice doar o garsonieră aflată în proprietatea lui Fădoraş, pe care au instituit sechestru asiguratoriu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a furat 85.000 de euro de la Banca Carpatica a scăpat de puşcărie.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Individul care a furat 85.000 de euro de la Banca Carpatica a scăpat de puşcărie2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dna ,nu se autosesizeaza? trimis de
(25 nov 2011, 16:34:47
puscariile sunt pline de gainari cu condamnari de 5-15ani,iar acest hot nu a stat nici-o zi acolo,datorita mafiei din radauti[politie si judecatorie].Se pare ca la radauti legea este facuta de politisti ,procurori si judecatori ,dupa bunul lor plac.
2.   Ai dreptate trimis de
(25 nov 2011, 21:16:43
mai mare mafie si coruptie ca la radauti nu este nicaieri in tara , dar si cand o sa le sune ceasul........auuuuuuuuuuuuuuu
pariez , sa tineti minte ce va spun , cat de curand le va suna ceasul , mare tunami e indreptat spre aceasta instanta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei