Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar spre final

Au vrut să vândă haşiş şi s-au ales cu ani de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri care în această vară au încercat să vândă aproape 100 de grame de haşiş unui poliţist sub acoperire au fost condamnaţi zilele trecute de judecătorii suceveni. În locul celor 7.000 de lei pe care sperau să-i obţină, „afaceriştii” s-au ales cu ani buni de închisoare. Pedeapsa cea mai mare a primit-o Vasile Dulai, de 25 de ani, din Frasin. Acesta va sta după gratii trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc şi pentru trafic de droguri de risc. O condamnare similară i-a fost aplicată şi lui Cezar Ionuţ Fierar, de 23 de ani, tot din Frasin, în timp ce alţi doi tineri au primit condamnări cu suspendare. Este vorba de Adrian Sebeştin, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava, şi Silviu Ciolac, de 25 de ani, din oraşul Frasin, care au fost condamnaţi la câte un an de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc.

Soluţia pronunţată de Tribunalul Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

 

Haşişul a fost adus din Portugalia într-o cutie de „Nutella”

Marfa care le-a adus condamnări celor patru a fost adusă din Lisabona de Vasile Dulai. Haşişul era ambalat în staniol, iar peste acesta era trasă o folie de plastic transparentă. Pentru a ascunde marfa ilegală, Vasile Dulai a băgat drogurile într-un borcan de ciocolată Nutella pe care l-a pus printre haine şi alte bunuri, în bagajul său. Ajuns la Frasin, Vasile Dulai a luat legătura cu un prieten de-al său, Cezar Ionuţ Fierar, zis „Chiele”, spunându-i de toată afacerea şi ascunzând drogurile în casa bunicii acestuia din urmă. Cei doi s-au hotărât să găsească un posibil cumpărător pentru întreaga marfă, căutând clienţi printre cunoştinţele lor care aveau relaţii în mediile consumatorilor de droguri.

Aşa au ajuns să dea de Adrian Sebeştin, zis „Jeleu”, care le-a spus că ştie pe cineva interesat şi că respectiva persoană o să-i contacteze telefonic. La începutul lunii iulie, Vasile Dulai a primit un telefon de la un bărbat necunoscut, care s-a recomandat „Sergiu” şi s-a arătat interesat să cumpere întreaga cantitate de haşiş. Şi-au dat întâlnire peste o jumătate de oră, într-o benzinărie de la intrarea în Gura Humorului, dinspre municipiul Suceava. Dulai şi Fierar au stabilit să vândă haşişul contra sumei de 7.000 de lei. Vasile Dulai i-a spus despre tranzacţia cu droguri pe care urma să o încheie unui amic de-al său, Silviu Ciolac, care a fost de acord să-l însoţească, rolul acestuia din urmă fiind acela de a a-i asigura paza şi protecţia în cazul în care cumpărătorul ar fi devenit violent, sens în care s-a şi înarmat cu o armă albă tip „box”. În benzinărie lucrurile nu au mers conform planului stabilit, iar după ce au vândut haşişul cu 1.300 de euro s-au trezit în spatele lor cu poliţiştii care-i filaseră în tot acest timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au vrut să vândă haşiş şi s-au ales cu ani de puşcărie.
 Vizualizări articol: 1886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Au vrut să vândă haşiş şi s-au ales cu ani de puşcărie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei