Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezbateri

Ponta şi Antonescu vin duminică în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi copreşedinţi ai Uniunii Social Liberale, Victor Ponta şi Crin Antonescu, se vor afla în cursul zilei de duminică în municipiul Suceava. Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că liderii PSD şi PNL se vor întâlni cu sucevenii pentru a prezenta programul de guvernare pe care USL îl are pregătit pentru România.

„Vreau să îi spun domnului Gheorghe Flutur să aibă mare grijă ce îşi doreşte, pentru că s-ar putea să se întâmple. El spunea recent că vrea ca Victor Ponta şi Crin Antonescu să vină la Suceava să se bată cu el în munţi. Şi iată că Victor Ponta şi Crin Antonescu vin la Suceava, duminică, dar nu vin să se bată cu Flutur în munţi, pentru că nu acesta este sensul. Ei vin să vorbească cu sucevenii şi, din păcate, Gheorghe Flutur fuge de această întâlnire posibilă”, a declarat Cătălin Nechifor. El a adăugat că, aşa cum au anunţat şi Victor Ponta, şi Crin Antonescu, Suceava este un judeţ extrem de important pentru USL la următoarele alegeri. Liderul PSD Suceava a spus că la întâlnirea cu cei doi lideri ai USL, atât social-democraţii, cât şi liberalii vor fi paşnici şi nu vor incita populaţia la ură şi violenţe.

„Sper ca această vizită să fie un prim pas concret pentru a scăpa judeţul Suceava de dominaţia portocalie. Suntem preocupaţi în acest moment să dăm un mesaj clar către suceveni şi să spunem ce vrem să facem pentru Suceava. În primul rând, vrem să-i asigurăm pe suceveni că judeţul Suceava rămâne aşa cum îl ştim, un judeţ puternic, echilibrat şi de sine stătător. Vrem să reiterăm ideea că avem pregătit un plan de guvernare clar stabilit, pe etape, care pe zona PSD înseamnă o componentă socială, şi în egală măsură, pe zona PNL, de dreapta, o componentă de creştere economică, şi care împreună înseamnă o dezvoltare echilibrată şi armonioasă a României”, a declarat Nechifor.

Pe de altă parte, trebuie spus că mâine, în municipiul Suceava va fi prezentă şi Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, aceasta urmând să participe la două acţiuni sociale organizate de social-democraţii suceveni în cartierele Iţcani şi Burdujeni. Astfel, sucevenii din Iţcani vor putea să-şi verifice tensiunea arterială şi glicemia între orele 8:00 şi 10:00, o acţiune similară fiind organizată în aceeaşi zi în cartierul Burdujeni, între orele 10:00 şi 12:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta şi Antonescu vin duminică în Suceava.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Ponta şi Antonescu vin duminică în Suceava4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(30 sep 2011, 11:49:06
Stan si Bran vin in Suceava?
2.   USL+L...??? trimis de
(30 sep 2011, 11:50:15
Bine, bine...dar pe voiculescu nu-l baga nimeni in seama.....??? Mai victoras...Raliul Bucovione...nu s-a mai desfasurat...., chiad de ciuda flutur l-a interzis...sa nu vii tu aici sa dai prin...garloabe si sa spui ca le-a sapat PD+L . iar daciana le are cu politica....la fel ca si ebba.. Vine si taticu si mamica efa la femei, opri bunica propusa ptr functia de secretar de stat la munca...in relatia cu pensionarii... penibili si nemernici mai putetiti fi...siamezi fraieri...cu un singur...creier-VOICULESCU-!
3.   Rusine trimis de
(30 sep 2011, 11:51:12
Sa-mi zica mie ponta si antonescu cum pot ei ajuta mai bine judetul suceava cand vor vedea proiectele care se desfasoara acum in suceava, cum ar fi parcare subterana, centura ocolitoare, ispa si multe altele
4.   USL+L...??? trimis de
(30 sep 2011, 11:52:43
Si sa nu uit.... daca tot le ia tensiunea...sa le aduca si niste...pastilute...albastre, ptr ca de la inundatiile lui Ungureanu( fost USL) .. de la itcani...femeile au probleme cu ...libidoul....!
5.   * trimis de
(30 sep 2011, 12:09:26
Accente în comic , accente în grav
Feţe ce mestecă cuvinte ... e criză
E apăsare peste sistemul tot mai bolnav
Viaţa grea de azi pentru noi nu-i o surpriză

Plătim glonţul ce pleacă din puşca
În cătarea căruia ne aflăm .. ghinion ?
Taxele ne schimbă maşina cu rişca
Vor fi taxe ( în curând ) şi pe .. embrion

Suntem adânc mâncaţi de oboseală
Cu rădăcinile tăiate , fără aripi
Băsismul , cu-a sa ,, armă ’’ imorală
Te face să te uiţi în oglindă şi la tine să ţipi

E bine ? e bine ! nu ? nu-i bine ? de ce ?surprise
PDL-ul te mai ,, vrea ’’ o dată , întoarce-te ! ! !happy
5.1  RE: * trimis de
(30 sep 2011, 17:57:59
Eu zic sa-ti tragi un glont in cap. Apoi faci baie, iti tai unghiile, te cauti de paduchi( lungi sau lati, dupa caz) si te duci sa-ti intampini stapanii, pe Lolek si Bolek. Priceput, maestre?
5.2  RE: * trimis de
(30 sep 2011, 21:46:38
ABCDAR,masina poate fi inlocuita cu ricsa nu cu "risca".Versurile tale sunt de kko.
5.3  RE: * trimis de
( 1 oct 2011, 07:26:22
mĂ BUCUR că nu-ţi plac versurile mele . Politica de kko aplicată de prietenii tăi băsişti ( însă ) nu e pe gustul sucevenilor ... ŞI ASTA E TOT CE CONTEAZĂ ( ŞI NE AFECTEAZĂ )
6.   CE VAD EU? trimis de
(30 sep 2011, 12:33:19
VAD NUMAI COMENTARII PRO PDL, NU VAD BINE? O SUCEAVA DE TAMPITI.
6.1  RE: CE VAD EU? trimis de
(30 sep 2011, 13:29:16
Afirmativ.
7.   COMPLETARE trimis de
(30 sep 2011, 13:07:03
LA PROGRAMUL I S P A SUNT MARI PROBLEME IN TOT JUDETUL.
AM MAI SPUS-O:ULTIMUL NAS-OLAF-UL!
8.   Lipseste esentialul articolului trimis de
(30 sep 2011, 13:19:02
Unde are loc aceasta intalnire? Ca ori ati omis, ori faceti diversiune. Poate reveniti cu precizari. In legatura cu proiectele ce se deruleaza...veniti in centru si uitati-va ce bataie de joc fac cei care pun acel granit chinezesc. Este deja cu colturile ciobite, placile sunt strambe, denivelate. Daca tine doi ani acel pietonal, e mult. Lucrarile deschise sunt un mod de a "sifona" banii nostri. La fel ca si cu marea asfaltare. Sunt acum gropi peste tot. Oare de ce PDLeii ne cred tampiti? Nu-si dau seama ca insirad aici "toate realizarile", nu fac decat sa incite lumea?
8.1  RE: Lipseste esentialul articolului trimis de
(30 sep 2011, 13:30:13
Granitul chinezesc este cel mai bun din lume. Esti in eroare !
8.2  RE: Lipseste esentialul articolului trimis de
(30 sep 2011, 22:03:18
Ilinca,uite iti spun eu unde vin acesti doi "derbedei" de la USL,la Carrefour intr-un spatiu public ptr a atrage de partea lor cat mai multi naivi.Langa "Lolek" alias "berbecul naravas" daca citim din 'mentorul comunist Iliescu,vine si "coltoasa Daciana Sarbu",a doua consoarta a celui cazut in cap la raliul de la Iasi.Celalalt ,"Bolek lipoveanul" sau "responsabilul cu timpul liber",individul care nu a facut nimic ptr tarisoara asta,este abonat la salariul de bugetar de vreo 16 ani in Parlament.Aceste doua personaje si toti cei de la USL Suceava ce saliveaza dupa un oscior vor pleca sa se distreze mai tarziu.Duminica vor participa la chiolhanurile organizate de PSD Suceava.
9.   Bocanel tontanel trimis de
(30 sep 2011, 13:29:43
bocanel ti-e tare dor de psd,dar sucevenii nu sint timpiti sint realisti.
10.   Cred că ăştia sunt nebuni! trimis de
(30 sep 2011, 14:30:59
o fi început campania electorală? ce rost are să vii acum cu promisiuni (minciuni electorale)? să-ţi dezvălui o eventuală strategie adversarului politic? nu cred. ăştia auzit că au început să iasă bureţii şi vor şi ei o găleată pentru zacuscă!
11.   Mare atentie!!!!!!! trimis de
(30 sep 2011, 15:22:47
Asa cum la alegerile anterioare informatiile avute au aratat clar a Nea Base va castiga, acum Nea Base se teme pt bucovina, o poarta importanta pt afacerile negre pro PDL. A prins bine Bucovina, dar la alegerile trecuute contrainformatiile au arata ca PSD era belit. Acum Este teama ca PDL pierde importanta voturi ca cifre, dar din pacate jumate din ei inca se cred mari si de neclintit. PSD -PNL e mic copil pe langa PDL-ul de acum. Dar si copiii pot sa faa prostii mari. Nu neaparat bune. La anul voi sti sigur cine va fi la putere cu vrea 3 luni inainte. Acum PNL-PSD incearca ei ceva , nu spui ce, lucruri, vezi nene importante.......
12.   E simplu trimis de
(30 sep 2011, 15:24:46
Un exemlu e scheia, pt a atrage voturi de partea PSD-PNL, dar nu deajuns. Mai trebuie ceva......
13.   CIFRE trimis de
(30 sep 2011, 15:27:45
Alegatorilor, torul tine de matematica. Nu politicieniii calculeaza ci asistentii lor. Ce procente a avut PSD si ce procente a avut PNL data trecuta? Cat credeti ca va avea la anul PSD_PNL? Tinand cont de zazaniile care se vor baga ca PDL sa iasa sifonat un an incontinuu?

E vorba doar de cifre.........................
14.   Primsecretarul de judet trimis de
(30 sep 2011, 18:58:36
Cata agitatie in preajma lui FLUTURAS CAP DE BOU MORT cand este in desfasurare cate o activitate care se termina cu cantec, joc si voie buna pe banii contribuabililor, exact ca inainte de 89 cand prim secretarul de judet era pursul lui Ceausescu, acuma Fluturas este pursul lui Baselu. (purs = ordonanta, un fel de carpa pentru lustruit bocancii superiorilor, la fel ca Boc cel mic). Perfecta asemanare si la cei care alearga ca bezmeticii prin fata primului bombalau al judetului pentru a da impresia pana la urma ca totul este un film prost regizat. Nimic nu se misca fara directa indrumare a tovului. Despre realizarile acestor creaturi jalnice si colorate portocaliu verzui trebuie sa ma mai informez, pentru ca am fost derutat de recenta declaratie (pardon, grohaitura) a primului secretar de judet, precum ca judetul Suceava ar fi absorbit fonduri de un miliard de Euroi si nu vreau sa intru in pacat blamand un distins purs, pana nu fac o comparatie cu doua regiuni similare din Olanda si Somalia. Pana atunci am sa raman la parerea mea, acest partid neofascist ar trebui scos in afara legii iar liderii portocalii-verzui sa fie judecati pentru genocid si subminarea economiei nationale. Mai au nesimtirea sa grohaiasca si sa imprastie laturi, parca cei din lumea civilizata nu stiu ce hram poarta, de aceea si suntem vazuti in exterior asa cum suntem. De vina sunt olandezii, nemtii, ori altii care inca nu stiu de miliardul de euroi din mana lui Fluturas si de bunastarea sucevenilor. De vina suntem si noi ca numai ne facem cruce si nu-l altoim asa cum trebuie. VINE RASCOLUL, BOMBALAILOR.
15.   Mea trimis de
( 1 oct 2011, 03:16:33
votati cu flutur:))
 ☭ mea de masochisti prosti care va meritati soarunde sunt miliardele date de la guvern?ion judetul sv?
nu la flutur
 ☭  me a
16.   Doamne unde am ajuns///////////// trimis de
( 1 oct 2011, 10:39:02
unitiva ,si votati pe cine trebuie ,,,,,,jignirile nu ajuta la nimic..........trebuie sa schimbam ceva,.....dupa mine mai mult de 4 ani nu ar trebui sa mai stea la conducere, orcit de buni ar fi....... trbuie lasati si alti...............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei