Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Drive Test

Un sucevean face turul României cu noul Volkswagen Jetta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În această dimineaţă, de la ora 05.00, noul autoturism Volkswagen Jetta, la volanul căreia se află un sucevean pasionat de maşini, a pornit într-un drive-test foarte complex, care îşi propune să facă turul României în doar două zile şi jumătate.

Mai exact, echipajul autoturismului care a plecat din curtea reprezentantului concernului german Volkswagen, Auto Mitric, îşi propune să parcurgă nu mai puţin de 2.500 de km şi să treacă prin 20 de judeţe şi 40 de oraşe, în care să asocieze imaginea noului Jetta cu cele mai importante obiective turistice, administrative sau economice ale localităţilor parcurse.

Directorul de marketing al Auto Mitric, Radu Ianovici, a explicat care au fost motivele ce au stat la baza acestei iniţiative, de a face un drive-test de 2.500 de km: “De obicei, un client, când îşi alege o maşină, vine la sediu, studiază oferta şi are posibilitatea să facă un drive-test. Acesta este scurt şi poate necloncudent pentru ceea ce ar dori să vadă sau să primească de la acea maşină. De aceea am decis ca împreună cu cei de la Autopassione.ro să facem un drive-test pe cel mai dur circuit de teste, şoselele din România. Jetta, care are un motor nou, de 1,6TDI şi 105 cai putere, va pleca la un drum foarte lung, va fi condusă pe şosele mai mult sau mai puţin asfaltate, prin gropi, atât ziua, cât şi noaptea, prin localităţi rurale, dar şi prin aglomerări urbane. Va fi un test complet, care să demonstreze că Jetta este o maşină care poate fi folosită cu succes oriunde”.

 

Cel mai vândut sedan creat de germani

Cel care va sta la volanul noii Jetta pe parcursul întregii expediţii prin România, Rudy Hodl, redactorul-şef al publicaţiei online Autopassione.ro, consideră că mai important lucru pe care îl va evidenţia noua Jetta este faptul că este o maşină complet schimbată faţă de vechea generaţie.

“Jetta vine cu o motorizare nouă, cu suspensii noi, direcţie nouă şi multe alte elemente. Ne dorim să aflăm unde se poziţionează noul Jetta în raport cu vechiul model. Testul pe care îl iniţiem cu cei de la Auto Mitric îşi propune să scoată în evidenţă calităţile acestei maşini, dar îşi propune să afle şi care sunt minusurile acestei maşini de familie, care este cel mai bine vândut sedan din lume, după un model japonez, dar şi cel mai bine vândut sedan german din toate timpurile”, a declarat Rudy Hodl.

Autoturismul care a plecat din Suceava în această dimineaţă va trece prin Iaşi, Vaslui, Galaţi, Constanţa, va face prima oprire la Bucureşti, după care va merge pe autostrada 1 spre Piteşti, iar de acolo se va îndrepta spre Craiova, Reşiţa, Timişoara (a doua oprire), după care se va porni spre casă prin Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare şi Vatra Dornei, urmând să ajungă înapoi în Suceava în cursul zilei de duminică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean face turul României cu noul Volkswagen Jetta.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
Un sucevean face turul României cu noul Volkswagen Jetta1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Categoria RECLAMA trimis de
(30 sep 2011, 11:11:04
Categoria RECLAMA
2.   Reclama trimis de
(30 sep 2011, 11:25:55
Reclama,reclama,reclama,public
3.   Interesant ! trimis de
(30 sep 2011, 13:51:49
Daca nu ma insel noul 1.6 TDI de la VW e "vechiul" 1.6 TDCI sau HDI de la PSA-FORD
4.   Zvax trimis de
(30 sep 2011, 15:48:32
ai baieti sunteti penibili. Si voi, si cei de la wolswagon..... Orice masina e perfecta cand e noua si ii faci primii km. Daca a-ti fi luat o masina cu 100000 km si a-ti fi bagat-o prin tara vreo 3 saptamani cu verificare inainte si verificare dupa, atunci da.

Asta e praf in ochi. Hai zvax.

Sorry, dar sunteti slabi la reclame. Trebuie sa faceti niste scoli prin strainatate. Sau poate romanul a ajuns prea credul?

Si apoi wolzvagon.... nu are nevoie de asa o reclama slaba.
5.   Neconcludent... trimis de
( 3 oct 2011, 15:17:06
mai smekerilor cum mai "să asocieze imaginea noului Jetta cu cele mai importante obiective turistice, administrative sau economice ale localităţilor parcurse".
Da ce panarama aia de masina merita sa fie asociata cu obiective turistice ale Romaniei, auzi la ei ce potlogarilaughing
Jeta e un pic mai buna ca Loganul:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei