Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evaziunea fiscală constatată de Garda Financiară a fost de 18 milioane de lei

Vineri, 30 Septembrie 2011 (16:48:39)

Peste 2.000 de agenţi economici din judeţul Suceava au fost verificaţi în primul semestru al anului 2011 de comisarii Gărzii Financiare. Într-un bilanţ prezentat ieri în cadrul Colegiului Prefectural se arată că în urma acestor controale, comisarii financiari au constatat o evaziune fiscală de aproape 18 milioane de lei (180 de miliarde de lei vechi). Pentru cazurile de evaziune, comisarii financiari au întocmit 83 de plângeri penale. Potrivit şefului Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Vartic, în primele şase luni ale acestui an au fost aplicate 1.647 de amenzi, în valoare de 5 milioane de lei, din care s-au încasat 1,16 milioane de lei.

Vartic a spus că în cursul primului semestru al anului 2011 au fost realizate 2.342 de acţiuni de control, din care 2.240 au fost organizate în domenii de risc, precum achiziţiile intracomunitare, activităţile comerciale ilicite, alcool, băuturi alcoolice, tutun şi masă lemnoasă.

Şeful Gărzii Financiare Suceava a arătat că un accent deosebit s-a pus pe verificarea achiziţiilor intracomunitare. Ionuţ Vartic a spus că în primele şase luni ale acestui an comisarii Gărzii Financiare au efectuat 189 de controale ale achiziţiilor intracomunitare, fiind aplicate 49 de amenzi, în valoare de peste 175.000 de lei (1,75 miliarde de lei vechi). În urma acestor controale, comisarii financiari au confiscat peste 92.000 de lei, precum şi bunuri în valoare de aproape 50.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaziunea fiscală constatată de Garda Financiară a fost de 18 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Evaziunea fiscală constatată de Garda Financiară a fost de 18 milioane de lei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei