Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Moarte cumplită

Muncitor îngropat de viu, după ce şanţul în care lucra s-a surpat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a sfârşit în condiţii tragice, îngropat de viu, după ce malul şanţului în care lucra s-a surpat, o mare cantitate de pământ prăvălindu-se peste el. Nefericitul accident s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.30, în comuna Bosanci, unde se efectuează lucrări la reţeaua de alimentare cu apă a localităţii.

Victima, Constantin Cămăruţ, angajat al unei firme din Suceava, a coborât la un moment dat într-unul din şanţurile săpate de colegi. Deşi în şanţ nu mai lucra nimeni, iar wola din apropiere era oprită, malurile şanţului adânc de patru metri au cedat busc şi masiv, îngropându-l pe bărbatul care lucra ca sudor.  

Echipajele de pompieri şi cele medicale ajunse la faţa locului au îndepărtat pământul şi au reuşit să ajungă la bărbat. Acesta era în picioare, însă din păcate nu mai trăia.

„S-a intervenit cu forţele de prim ajutor, atât cu modulul SMURD cât şi cu ambulanţa, de asemenea şi cu o autospecială ISU, în ideea că puteam să recuperăm persoana în viaţă. S-a reuşit decopertarea şanţului astfel încât să ajungem la victimă, însă din păcate aceasta nu mai era în viaţă”, a declarat colonelul Ioan Burlui, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, care a coordonat intervenţia de la faţa locului.

Cum bărbatul era deja decedat, echipele de intervenţie au trecut la asigurarea malurilor, ulterior cadavrul fiind scos la suprafaţă fără nici un risc pentru salvatori.

Fiind vorba de un accident de muncă, ancheta a fost preluată de specialiştii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, cei care vor efectua ancheta sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Inspectorii de muncă urmează să stabilească dacă lucrarea s-a efectuat cu respectarea normelor de securitate a muncii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muncitor îngropat de viu, după ce şanţul în care lucra s-a surpat.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Muncitor îngropat de viu, după ce şanţul în care lucra s-a surpat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat de viata acestui tinar trimis de
(30 sep 2011, 14:48:22
Asa se lucreaza la noi .Acum ar trebui sa faca puscarie cei care stau pe marginea santului si tipa la bietii oameni (ca de ei au pregatire ) SA RASPUNDA PENTRU CEEA CE FAC.
2.   Desteaptate romane din somnul cel de moarte!!!!!!! trimis de
(30 sep 2011, 15:35:42
Nu face nimeni puscarie in romania ptr asta. Acel om era sotul cuiva, tatal, fratele cuiva, acesti oameni vor fii distrusi pentu ca el nu va mai fii pintre ei. Toti nenorocitii care raspundeau de lucrare de la colegii de pe santier pana la sefii lui si autoritati (primarie, protectia muncii care nu au facut nimic ptr a prevenii acest dezastru), TOTI sunt manjiti cu sangele acestui om si vor sustine ca intotdeauna ca mortul a fost de vina. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
3.   ... trimis de
(30 sep 2011, 15:47:05
Costel nu era casatorit.tocmai isi terminase casa,dar numai are cine se bucura de ea...prea tanar s-a dus......
4.   ..... trimis de
(30 sep 2011, 21:21:28
A coborit in sant cind nu mai lucra nimeni si Wola era oprita....era sudor..nu sapator de santuri...normal ca au sapat intii santul si dupa aia a intrat sudorul...Nu inteleg de ce nu sau asigurat malurile inainte..ee e vina sudorului...
Baieti..cind mai urla la voi ca sa faveti lucrari periculoase bagatii intii pe ei in sant..decit sa plinga mama mea mai bine sa plinga mama lui..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei