Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

Primăria Suceava a dat undă verde construirii unui nou supermarket Lidl

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concernul german Lidl & Schwarz, care deţine şi reţeaua de magazine Kaufland, se pregăteşte să dea startul construirii unui nou supermarket în municipiul Suceava.

Aleşii locali suceveni au dat ieri undă verde realizării unui complex comercial Lidl la ieşirea din Suceava spre Botoşani, pe un teren situat la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi Eroilor, aprobând Planul Urbanistic Zonal şi regulamentul de urbanism aferente noii investiţii.

Magazinul Lidl va fi amenajat pe un teren cu o suprafaţă de 6.231 mp, va avea o înălţime de maxim 9 metri, va oferi clienţilor un număr de 98 de locuri de parcare şi peste 700 de mp de spaţii verzi amenajate.

Tot ieri, odată cu girul acordat investitorilor străini să construiască un nou supermarket, care va genera venituri la bugetul local dar şi noi locuri de muncă, după cum a evidenţiat primarul Ion Lungu, municipalitatea suceveană s-a asociat cu Lidl în vederea amenajării intersecţiei străzilor Cuza Vodă şi Eroilor.

Mai exact, administraţia locală a pus la dispoziţia investitorului o suprafaţă de teren de 280 de mp, pe care vor fi făcute lucrări de amenajare rutieră în vederea asigurării acceselor rutiere şi pietonale la viitorul centru comercial, toate cheltuielile urmând să fie suportate de compania germană.

Acesta va fi al doilea magazin Lidl din municipiul Suceava, după cel care este în curs de finalizare la baza cartierului Obcini, în zona Maraton, la intrarea în Suceava dinspre Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a dat undă verde construirii unui nou supermarket Lidl.
 Vizualizări articol: 2137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Primăria Suceava a dat undă verde construirii unui nou supermarket Lidl3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fdjhhmhjm trimis de
(30 sep 2011, 12:37:27
Voi sunteti prosti??
Gata cu magazinele, sunt prea multe/cap de locuitor
Fabrici ceva???
2.   Mare e prostia in tara asta trimis de
(30 sep 2011, 13:13:47
La magazinul inca nedeschis de la Maraton, ati promis ca faceti ceva cu cap. A iesit un mare rahat - ati pus un semafor spre intrarea la magazin, spre stanga. Nici macar nu ati facut preselectia cum trebuie ... mergi pe banda a doua si fara marcaje te trezesti brusc pe banda 3 - "obligatori la stanga"". Eu nu stiu cum judeca primarul si ceilalti care ar trebui sa stie si sa se priceapa la ce se face in orasul asta. Cretin sa fii si iti dai seama ca intersectia aia se va bloca total dupa ce se deschide magazinul, cand o gramda de bastinasi se vor duce sa vada rahaturile de pe rafturile alora, mai ieftine cu 1 ban fata de magazinele similare. Oferte si mega, super, tera oferte la toate prostiile. Cum naiba va mai suporta pamantul asta ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei