Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2011 - Anul XVI, nr. 227 (4825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

An nou

Universitatea „Ştefan cel Mare” începe cazările în cămine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava începe săptămâna aceasta cazările în cămine pentru anul universitar 2011-2012. Primii studenţi care vor primi un loc în cămin sunt cei din anii III şi IV, aceştia fiind programaţi să se prezinte la cazare miercuri, 28 septembrie. Pe 29 septembrie vor primi cazare studenţii din anii II şi I şi pe 30 septembrie vor fi cazaţi familiştii, masteranzii şi întârziaţii motivaţi.

La cazare, studenţii vor prezenta în mod obligatoriu o copie după buletinul / cartea de identitate. Studenţii cu părinţi cadre didactice, cei proveniţi de la casele de copii şi orfanii de ambii părinţi vor prezenta la cazare acte doveditoare semnate şi ştampilate de instituţiile de pe raza judeţului de provenienţă.

Studenţii care doresc să se cazeze în căminele Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vor plăti lunar între 75 şi 320 de lei, în funcţie de cămin şi de facilităţile pe care acesta le oferă.

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava oferă 288 de locuri de cazare în Căminul nr. 1, 337 de locuri în Căminul nr. 2, 176 de locuri în Căminul nr. 3 şi 240 de locuri în Căminul nr.4.

 

Tarife de la 75 la 320 de lei pe lună

Departamentul Serviciul Social din cadrul USV Suceava a stabilit tarifele de cazare pentru studenţi pentru anul universitar 2011-2012 şi acestea pornesc de la 75 de lei pe lună, preţul cel mai mic. Această sumă o vor plăti studenţii fără taxă cu părinţi cadre didactice, care se vor caza în Căminul nr. 1, câte patru în cameră. În acelaşi cămin, studenţii bugetari, dar care nu au părinţi profesori, vor plăti lunar 130 de lei pe cazare, în timp ce studenţii cu taxă din Căminul nr. 1 vor scoate din buzunar 240 de lei în fiecare lună.

Cazarea în Căminul nr. 2, în camere cu câte trei şi patru locuri, costă lunar între 125 şi 290 de lei. Căminul nr. 3 pune la dispoziţia studenţilor camere de cazare cu câte două locuri, iar aici preţurile pornesc de la 135 de lei şi ajung până la 300 de lei, lunar.

Căminul nr. 4 oferă studenţilor camere cu câte două şi trei locuri. Cazarea în camerele cu trei locuri costă 155 de lei lunar pentru copiii de profesori care studiază fără taxă, 210 lei pentru studenţii bugetari şi 320 de lei pentru cei care-şi plătesc studiile. În camerele cu câte patru locuri din Căminul nr. 4, cazarea porneşte de la 145 de lei pe lună pentru studenţii admişi fără taxă şi cu părinţi cadre didactice, este de 200 de lei pentru cei ce studiază fără taxă şi 310 lei pentru cei nesubvenţionaţi.

Studenţii orfani de ambii părinţi şi studenţii străini bursieri ai statului român la învăţământ de zi, fără taxă, vor achita acelaşi tarif ca studenţii care studiază fără taxă şi au părinţi cadre didactice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ştefan cel Mare” începe cazările în cămine.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea „Ştefan cel Mare” începe cazările în cămine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei