Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 1 – 7 septembrie

 

Târgul Colecţionarilor

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc, din nou, sâmbătă şi duminică, 3 şi 4 septembrie. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

Expoziţie de pictură

Mihai Valentin Tipaa expus în Iulius Mall 40 de picturi în ulei pe care le-a realizat: peisaj, portret şi natură statică. Până pe 11 septembrie, încântătoarele lucrări pot fi admirate la etajul shopping mall-ului.

 

Atelierul de vacanţă

Până pe 11 septembrie, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor. În fiecare marţi, de la ora 17.30, la Cărtureşti va avea loc Ora de joacă cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la18:00, Seara de poveşti cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, Atelier de creaţie cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, Atelier Origami cu Luana Popa.

 

Şcolăreşti la Cărtureşti, în Iulius Mall

Librăria Cărtureştia adunat tot ce are nevoie un elev pentru un start bun: manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal, hârtie de scris, plastelină, creioane clasice şi mecanice, stilouri, pixuri, carioci, markere, radiere, rigle şi orare, acuarele şi multe alte minunăţii colorate, precum şi penare gata echipate şi ghiozdane. Până pe 10 octombrie, la târgul din Cărtureşti găseşti tot ce-ţi trebuie la şcoală!

 

Lansare film“Minunata aventură a lui Sharpay”

Cu ocazia lansării filmului „Minunata aventură a lui Sharpay”, eşti aşteptat în zilele de 3 - 4 septembrie, între orele 11:00 – 17:00, la Shopping City Suceava, într-un univers roz şi strălucitor, în care eşti invitat să faci cunoştinţă cu stilul lui Sharpay. La standul special amenajat vei avea ocazia să iei lecţii de stil inspirate de eroina ta preferată împreună cu un hairstylist adevărat!

 

Maratonul Foto, ediţia a III-a

Ai un aparat foto? Vrei să îţi demonstrezi talentul fotografic? Atunci vino la “Clubul Artelor Vizuale” din Shopping City Suceava şi participă la a treia ediţie a Maratonului Foto.

Maratonul foto este o „cursă fotografică”, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de opt ore, fiecare „maratonist” va preda şase fotografii cu şase teme diferite, stabilite de către organizatori. Punctul de plecare al concursului (în care se primesc şi temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor aveţi la dispoziţie opt ore pentru a realiza fotografiile şi pentru a vă întoarce să predaţi cele şase fotografii.

Locaţia pozelor poate fi în orice zonă a oraşului, cu condiţia să fie pe temele primite.Sâmbătă, începând cu ora 10:00, se vor extrage pe loc cele şase teme.Duminică, ora 16:00, are loc premierea câştigătorilor.Premii în valoare de 2.500 de lei, oferite de Shopping City Suceava.

 

Cupa Toamnei la Şah - Alexandria Librării, ediţia a III-a

Alexandria Librării şi Shopping City Suceava organizează, la începutul lunii septembrie, cea de-a III-a ediţie din“Cupa Toamnei la Şah - Alexandria Librării”. Concursul se va desfăşura pe suprafaţă mare de joc (3x3 metri) în faţa librăriei Alexandria din Shopping City Suceava. Competiţia (organizată în sistem eliminatoriu) este destinată copiilor şi adolescenţilor cu vârste cuprinse între 7-15 ani.

Programul competiţiei: 25 august - 07 septembrie - înscrierea participanţilor; 8-9 septembrie - fazele preliminare ale concursului; 10 septembrie - etapele finale, acordarea premiilor. Câştigătorii vor primi premii oferite de parteneri, editurile Corint, Corint Junior, Leda, Girasol, Gama şi Litera.

Înscrierile se fac la librăria Alexandria din Shopping City Suceava până pe 7 septembrie.

 

Expoziţia de pictură „Emoţie şi Culoare”

În perioada 25 august –  11 septembrie, puteţi vizita, în City Gallery din Shopping City Suceava, expoziţiei de pictură „Emoţie şi culoare” semnată Florin Prodan. Expoziţia cuprinde 60 de fotografii realizate în ulei pe pânză şi acril. Florin Prodan, originar din Botoşani, a expus în ţară şi în străinătate având lucrări în colecţii particulare în Franţa, Italia, Iran, China, Anglia, SUA, Grecia, Germania şi Cipru.

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

Joi, 1 septembrie

 

Petrecere marca Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian Retro Party. Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească cu reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 2 septembrie

 

O petrecere Latino

O petrecere Latino, la Padrino, cum nu s-a mai văzut în Suceava, unde, începând cu ora 22:00, timp de o oră, Padrino şi Boom Dance te învaţă cum să dansezi pas cu pas! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 3 septembrie

 

În premieră, Addictive Elements la Office`s Club

Office`s Club vă prezintă, în premieră, Addictive Elements, o megapetrecere la care vor fi invitaţi speciali DJ Tennebreck, DJ Tyst & Rheea. Şi asta pentru simplul fapt că iubiţi adevărata muzică de club! Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub     

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
 

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Cocoşelul neascultător".
Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei