Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CSM: Din peste 3.200 de candidaţi la INM, 453 au trecut proba eliminatorie

Joi, 1 Septembrie 2011 (18:15:47)

Consiliului Superior al Magistraturii anunţă că, în urma probei eliminatorii, 453 dintr-un total de 3.283 de candidaţi la Institutul Naţional al Magistraturii au obţinut peste 70 de puncte, rezultat care îi califică pentru etapa următoare a concursului, ce se va desfăşura în 8 septembrie.

Concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii pentru promoţia 2011-2013 a început, în 25 august, cu proba eliminatorie tip grilă pentru cele 200 de locuri de auditori de justiţie candidând 3.375 de candidaţi.

Concursul va continua în 8 septembrie cu un test de verificare a raţionamentului logic, urmând ca în perioada 9-19 septembrie candidaţii să susţină un interviu ce constă în verificarea aptitudinilor, motivaţiilor şi elementelor de etică specifice profesiei de magistrat.

Potrivit Regulamentului privind concursul de admitere la INM pentru promovarea examenului, candidatul trebuie să obţină cel puţin media finală 7, ocuparea locurilor urmând a se face în ordinea descrescătoare a mediilor.

Concursul este organizat pentru un număr de 200 de locuri de auditori de justiţie, care vor avea posibilitatea să opteze, după anul I de studiu, pentru 100 de locuri de judecător şi 100 de locuri de procuror.

Concursul de admitere este organizat de Institutul Naţional al Magistraturii împreună cu Consiliul Superior al Magistraturii.

Anul trecut, la examenul de admitere la INM s-au înscris 3.290 de persoane, din care 72 au trecut prima etapă, în final 68 fiind admişi (34 la sută promovabilitate). Rezultatul înregistrat în 2010 a fost cel mai prost, din ultimii cinci ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM: Din peste 3.200 de candidaţi la INM, 453 au trecut proba eliminatorie.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSM: Din peste 3.200 de candidaţi la INM, 453 au trecut proba eliminatorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei