Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Câştiguri de 50 de lei pe zi pentru cei implicaţi în recensământul populaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor umbla din casă în casă pentru a solicita locuitorilor municipiului Suceava date statistice pentru realizarea recensământului populaţiei şi locuinţelor, la nivel naţional, vor fi plătiţi cu câte 50 de lei pe zi.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ sunt necesari 520 de recenzori, dar până ieri, doar 451 de recenzori erau înscrişi în program.

“Sunt necesari încă 70 de recenzori, pentru care am apelat şi la Forţele de Muncă, să îndrume şomerii să câştige un ban. Tot ce li se cere este să aibă studii medii, telefon mobil, să se poată uşor comunica cu ei, să păstreze confidenţialitatea datelor declarate, să fie disponibili pe toată perioada şi să aibă cerere depusă la primărie, la serviciul Fond Funciar”, a anunţat şeful municipalităţii sucevene.

Perioada de desfăşurare a recensământului populaţiei este 20 – 31 octombrie 2011, câştigurile recenzorilor fiind de 700 sau 750 de lei, în funcţie de numărul de zile alocate acestei activităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştiguri de 50 de lei pe zi pentru cei implicaţi în recensământul populaţiei.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Câştiguri de 50 de lei pe zi pentru cei implicaţi în recensământul populaţiei3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zenit trimis de
( 1 sep 2011, 16:33:33
Ii umpleti de bani pe recenzori.....Numai un pachetel de mancare si uzura papucilor,costa mai mult de 50 lei.Dar injuraturile pe care le vor primi cu siguranta pe fondul nemultumirilor de tot felul ale romanilor si pupatul usilor,oare cati bani or mai face ?Daca ar participa(pe banii astia..or fi sau nu impozitati,ca lautarii si popii sigur nu-s impozitati )toti alesii locali si centrali,sigur faceti rost de diferenta numerica si ar da piept cu alegatorii pe care-i iubesc de nu mai pot si al caror vot il cer indata ....
2.   Doamne ajuta. trimis de
( 1 sep 2011, 19:07:16
Ei sunt fara de pacat. Faptul ca vor sa castige un ban cinstit e de toata stia. Ceea ce a uitat primarele care este sa spuna e faptul ca nici o strada, bloc sau casa nu e marcata ca lumea in satul asta si nu mai zic de faptul cat trebuie sa stea cineva de afara la un interfon sa vada daca a nimerit adresa. Restul e de logistica, dar dau o bere lui Magafone daca se ichide recensa ca asa se termina treaba asta. Pun pariu pe doua beri ca se termina cu un vax si jumate din oamenii astia, pleaca dupa o saptamana.
3.   Scuze. trimis de
( 1 sep 2011, 19:08:14
E de toata stima.
4.   Din ciclul”România pitorească” trimis de
( 1 sep 2011, 21:23:32
Nu cred că mai era necesar să fie confirmat faptul că ușor,ușor pleacă toți din Românica.Fără să fiu mare isteț pot să spun că au mai rămas în jur de 16 milioane.Că se dorește locația exactă a fiecărui muritor este altă poveste care oricum nu are valoare:azi sunt aici,mâine la Honolulu.Revenind la subiect:curată bătaie de joc să platești 50 lei unui recenzor dar vina nu este a celui ce dă ci a celui ce primește.Această umilință spune multe,e un semnal că s-a ajuns la fundul sacului.Și abia este începutul...
4.1  RE: Din ciclul”România pitorească” trimis de
( 1 sep 2011, 21:56:41
Care e scopul acestui recensamant? Nu toti au vrut sa fie in U.E.? Scopul e altul...sa vada daca intr-adevar sunt pensionarii bolnavi, daca cei ce i-au ajutor de la stat il merita s.a.m.d.
4.2  RE: Din ciclul”România pitorească” trimis de
( 1 sep 2011, 22:08:44
Suntem recenzori sau spioni?Dacă am chef,îl țin afară să-mi numere găinile sau ouăle din cuibar(sau pe ale lui Bombonel).Și atunci Gigele ce o să scrie?Dacă mai și comentează e posibil sa-i arăt ușa(în limitele legii).
4.3  RE: Din ciclul”România pitorească” trimis de
( 1 sep 2011, 22:24:55
Bietul om, care alege munca asta....numai trebuie sa-l bati sau ponegresti.Treaba e alta: cat timp este necesar pt a completa toate formularele, timpul pt mers.....
Poate chiar s-a ajuns la fundul sacului.
4.4  RE: Din ciclul”România pitorească” trimis de
( 1 sep 2011, 22:27:48
Sugestiv e cuvantul dinaintea titlului...OPORTUNITATE. Se pare ca trebuia sa fie un anunt pt mica publicitate , nu articol de ziar.
Citesc aceasta fituica on-line, doar pt ca sunt din Suceava....cat pt valoare celor care le publica, nu comentez. Se pare ca toti sunt facuti redactori la cursurile de seara ale Casei de Cultura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei