Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Economic

60 de companii beneficiază de proiectul ,,Antre(pre)nor pentru Performanţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

60 de companii din mai multe regiuni ale ţării au fost selectate în cadrul proiectului ,,Antre(pre)nor pentru Performanţă”, realizat de Schultz Consulting, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava şi Fundaţia „Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie” – Filiala Braşov. Companiile au fost alese din regiunile Nord – Est, Bucureşti - Ilfov şi Centru şi vor participa la un program de diagnoză şi asistenţă organizaţională.

De asemenea, cele 60 de firme vor beneficia de dezvoltarea competenţelor necesare eficientizării administrării afacerii pentru membrii echipelor lor de management şi vor fi implicate într-un program de asistenţă şi suport managerial în vederea identificării de soluţii eficiente necesare pentru continuarea şi dezvoltarea activităţii. „În etapa următoare a proiectului se va realiza o analiză cu privire la profilul fiecărei companii selectate şi se vor elabora şi aplica o serie de instrumente de evaluare în management. Rezultatele astfel obţinute vor fi analizate din perspectiva identificării nevoilor şi a problemelor de management cu care se confruntă companiile selecţionate. Elementele identificate vor fi inserate în rapoarte individuale de evaluare internă realizate pentru fiecare dintre companiile analizate”, a declarat reprezentantul CCI Suceava, Cătălin Maniliuc. El a adăugat că în cursul anului 2012, pentru cele 60 de companii vor fi dezvoltate zece programe de formare la care vor participa reprezentanţi ai echipelor de management din companiile selectate. De asemenea, în anul 2013, companiile selectate în cadrul acestui proiect vor fi sprijinite direct pentru a aplica instrumentele de management dezvoltate, precum şi cele învăţate în cadrul cursurilor formare.

„Cea mai mare provocare pentru un antreprenor este lupta cu o anumită atitudine faţă de muncă şi o anumită atitudine faţă de proprietate pe care o întâlnim în România. În contextul instabilităţii economice şi schimbărilor permanente, instinctul şi psihologia învingătorului sunt principalele caracteristici ale antreprenorului român de succes. Prin acest proiect noi ne propunem să <antrenăm> antreprenori care să obţină un succes cât mai mare în activităţile pe care le desfăşoară”, a declarat managerul general al Schultz Consulting, Marius Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de companii beneficiază de proiectul ,,Antre(pre)nor pentru Performanţă”.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 de companii beneficiază de proiectul ,,Antre(pre)nor pentru Performanţă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei