Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sesiune de proiecte

Bani europeni pentru împădurirea terenurilor agricole şi pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) anunţă lansarea, în perioada 01 – 30 septembrie 2011, a celei de-a treia sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura 221, ”Prima împădurire a terenurilor agricole”. Potrivit lui Laurian Popovici, responsabil în cadrul OJPDRP Suceava, pentru această măsură vor fi disponibile 99,5 milioane de euro.

De asemenea, în perioada 01 septembrie – 31 octombrie 2011 se pot depune cereri de proiecte pentru submăsura 125c, “Lucrări de construcţii, refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor”, unde sunt disponibile  62,5 milioane de euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul submăsurii 125c este de 1,5 milioane de euro. Depunerea proiectelor pentru măsura 221 şi submăsura 125c se va face la sediul OJPDRP  Suceava în intervalul orar 09:00 – 14:00. „Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de

conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent acestei măsuri şi submăsuri. Procedura de selecţie va fi afişată pe site-urile www.apdrp.ro, www.madr.ro şi la sediul OJPDRP Suceava.  Termenul limită de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferentă acestora este 30 septembrie, ora 12:00, pentru măsura 221 şi 31 octombrie 2011, ora 12:00, pentru submăsura 125c. Anunţarea rezultatelor pentru cererile de finanţare depuse în cadrul acestei sesiuni se va face după aprobarea Raportului de Selecţie de către Directorul General al Autorităţii de Management pentru PNDR. OJPDRP Suceava va notifica în scris şi prin intermediul paginii de internet www.apdrp.ro pe toţi solicitanţii privind rezultatul evaluărilor cererilor de finanţare depuse de către aceştia la sediul instituţiei”, a declarat Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani europeni pentru împădurirea terenurilor agricole şi pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bani europeni pentru împădurirea terenurilor agricole şi pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei