Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maratonul Foto

Concurs de fotografie, ediţia a III-a, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava organizează, în perioada 3 – 4 septembrie,

“Maratonul Foto”, concurs de fotografie ajuns la cea de-a III-a ediţie.

Cei care au un aparat de fotografiat şi vor să-şi demonstreze talentul fotografic sunt aşteptaţi sâmbătă, la ora 10:00, la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, unde se vor extrage, pe loc, cele şase teme ale concursului.

„Maratonul Foto”, după cum au spus organizatorii, este o „cursă fotografică”, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de opt ore, fiecare „maratonist” va preda şase fotografii cu şase teme diferite, stabilite de către organizatori. Punctul de plecare al concursului (în care se primesc şi temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor, concurenţii au la dispoziţie opt ore pentru a realiza fotografiile şi pentru a se întoarce să predea cele şase fotografii.

 

Fotografii din orice zonă a oraşului

Fotografiile pot fi realizate în orice locaţie din municipiul Suceava, cu condiţia să se respecte temele alese de organizatori.Duminică, 4 septembrie, la ora 16:00, are loc premierea câştigătorilor. Premiile vor fi în valoare de 2.500 lei şi vor fi oferite de Shopping City Suceava. Nu contează vârsta concurenţilor, sexul sau aparatul foto, însă sunt excluse din concurs fotografiile realizate cu telefoanele mobile.

Înscrierile se fac pe adresa de email: “fotomaraton@depestrada.ro”.Concurenţii trebuie să completeze numele complet şi vârsta, iar în urma e-mail-ului vor primi un număr de înregistrare, pe baza căruia, în ziua de 3 septembrie, vor primi un ecuson de participare. Data limită pentru înscrieri este sâmbătă, 3 septembrie. Regulamentul se găseşte şi pe site-ul www.depestrada.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de fotografie, ediţia a III-a, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de fotografie, ediţia a III-a, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
( 1 sep 2011, 11:19:00
Ma bufneste rasul sa stiu ca Artistul este in juriu. Marele om de cultura care stie sa aprecieze fotografia. Si aici se stiu castigatorii inainte? De ce nu sunt toate fotografiile publicate pe site? Vreau si eu sa vad ce alte fotografii au mai fost in concurs, insa nimeni nu le publica. Un alt amarat de concurs, aceeasi fotografi amarati, acelasi juriu amarat. Rahat de concurs, in care castigatorii se stiu inainte. Rusine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei