Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2011 - Anul XVI, nr. 198 (4796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În urmărire generală

Ei sunt „magistratul” escroc şi individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care a tăiat cu sabia un om în discotecă în urmă cu aproximativ două săptămâni şi escrocul care se dădea drept magistrat şi încasa comisioane pentru tot felul de „servicii” au fost daţi în urmărire generală, iar fotografiile lor apar acum pe lista cu cei mai căutaţi indivizi de către Poliţia Română.

Tiberius Vatamaniuc (31 de ani), din comuna Suceviţa, a fost dat în urmărire generală după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă. Tânărul este acuzat că în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 august a.c.), a tăiat un om cu sabia în Club River din municipiul Rădăuţi, după care a încercat pur şi simplu să intre cu un autoturism de teren în club, distrugând terasa localului (pagubele fiind estimate la circa 20.000 de lei).

Victima, Costel Nistor, din Volovăţ, a parat lovitura cu mâna, fiind tăiat în zona cotului şi având nevoie de circa 45 de zile de îngrijiri medicale.

Vatamaniuc este acuzat de tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Pe lista urmăriţilor general a Poliţiei Române figurează şi rădăuţeanul Ovidiu Rusu (32 de ani), cel care a dispărut de pe holurile Judecătoriei Rădăuţi cu puţin timp înainte ca magistraţii să decidă arestarea preventivă a acestuia.

Ovidiu Rusu a fost dus în faţa judecătorilor cu cătuşe pe mâini, pentru că ar fi înşelat trei femei din comuna Volovăţ, cărora le-a spus că este magistrat şi le poate rezolva prin influenţa care o are diferite probleme. De la una dintre păgubite a încasat 60.000 de lei, promiţându-i că va influenţa instanţa de judecată şi-i va întocmi documente legale pentru un imobil şi o suprafaţă de 28 de ari de teren.

De la celelalte două femei (mamă şi fiică) a luat 11.500 de lei, susţinând că le va ajuta să intabuleze 50 de ari de teren, iar fiicei că-i facilitează pensionarea medicală.

Ovidiu Rusu este judecat şi într-un dosar de pe rolul Tribunalului Suceava, fiind acuzat că a păcălit mai multe persoane, prin aceeaşi metodă, cu peste 100.000 de euro.

Ţepele au fost date de escrocul rădăuţean din spatele gratiilor, la acea vreme fiind închis în Penitenciarului de Maximă Siguranţă Botoşani, tot pentru înşelăciune.
Ieri, s-a judecat recursul măsurii de arestare preventivă a lui Ovidiu Rusu, judecătorii Tribunalului Suceava menţinând mandatul emis de colegii lor de la Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ei sunt „magistratul” escroc şi individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă.
 Vizualizări articol: 3171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ei sunt „magistratul” escroc şi individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei