Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2011 - Anul XVI, nr. 198 (4796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anchetă poliţie

Moarte misterioasă a unui bărbat găsit într-o fântână din Burdujeni Sat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită de poliţie a fost găsit mort într-o fântână din cartierul Burdejeni Sat al municipiului Suceava. Acesta nu avea nici un act de identitate asupra sa, iar cadavrul nu a fost recunoscut de nimeni din zonă. Bărbatul, care, au estimat poliţiştii, avea în jur de 35-40 de ani, nu părea a fi un om al străzii, iar varianta că acesta era un pacient de la Spitalul de Psihiatrie din apropiere nu s-a confirmat nici aceasta.

 

Macabra descoperire a fost făcută ieri dimineaţă, în jur de ora 8.00, la fântâna ce aparţine familiei Lefter, care locuieşte pe strada Plevnei. Ca în fiecare dimineaţă, Radu Lefter s-a dus la fântână să scoată apă, moment în care şi-a dat seama că ceva nu este în regulă.

„La ora 8.00 am venit să iau o găleată de apă şi am văzut ceva deasupra.... Apa era tulbure..... mi s-a părut ceva suspect, am luat o cange şi am încercat să trag, eu credeam că era o haină. Am văzut însă că-i greu şi am lăsat cangea, nu am mai tras. Apoi am anunţat vecinii”, ne-a declarat bărbatul, care nu-şi putea explica cum a ajuns un cadavru în fântâna sa.

 

Au scos apă din fântână duminică seară

Ultima oară, soţia acestuia a scos apă din fântână duminică seară, fără să fi observat ceva în neregulă. În aceste condiţii, aproape în mod cert cadavrul a ajuns în fântână în cursul nopţii de duminică spre luni. De altfel, câţiva vecini din zonă au declarat că în jurul orelor 01.00-02.00 au auzit câinii lătrând.

„Soţul a chemat doi vecini, un băiat al unui vecin s-a uitat cu lanterna şi a zis că este un om, că se văd urechile. Eu nu am avut puterea să mă mai uit în fântână”, a povestit şi Doina Lefter.

Fântâna familiei Lefter se află la câţiva metri de drum, însă este ascunsă sub un nuc, fiind destul de puţin vizibilă. În aceste condiţii, oamenii din zonă se întrebau cum de a ajuns necunoscutul la fântână în toiul nopţii.  

Nivelul apei din această fântână este la doar aproximativ trei metri faţă de nivelul solului, însă, au povestit oamenii, apa este adâncă.

 

Cadavrul nu are urme vizibile de violenţă

După intervenţia pompierilor de la Detaşamentul Suceava, care au scos cadavrul din fântână, la faţa locului au ajuns criminaliştii poliţiei. La o primă investigare, pe cadavru nu au fost descoperite urme de violenţă, cea mai probabilă variantă fiind cea a unei sinucideri, fără însă a se putea exclude o alta.  Zeci de oameni care stau în zonă au fost chemaţi pentru a recunoaşte cadavrul, însă toţi au spus că nu ştiu despre cine este vorba, concluzia fiind că bărbatul nu este un localnic.  

Lămuriri suplimentare privind cauzele decesului urmează să aducă legiştii care vor efectua necropsia cadavrului. 

„ Se efectuează verificări la mai multe unităţi spitaliceşti din Suceava, precum şi în bazele de date privind persoanele date dispărute. Deocamdată identitatea cadavrului nu este cunoscută”, declara, ieri după-amiază, subcomisarul Alin Botezatu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moarte misterioasă a unui bărbat găsit într-o fântână din Burdujeni Sat.
 Vizualizări articol: 4127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Moarte misterioasă a unui bărbat găsit într-o fântână din Burdujeni Sat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei