Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Un şofer beat, altul fără permis, prinşi după urmăriri în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi, unul în stare avansată de ebrietate, iar altul cu permisul de conducere anulat, au fost traşi pe dreapta de poliţie după urmăriri în trafic, în primă fază aceştia încercând să se facă nevăzuţi. Ambii au fost depistaţi în cursul zilei de joi, urmăririle succedându-se la interval de aproximativ două ore.

Într-un prim caz, în jurul orei 15.30, pe DJ 208 A, pe raza comunei Ipoteşti, agenţii postului de poliţie local, aflaţi în serviciu de control al traficului, au intrat în alertă după ce un şofer nu a tras pe dreapta la semnalul regulamentar de oprire. Urmărirea, precizează poliţia, s-a întins pe distanţa a aproximativ doi kilometri, la un moment dat fugarul virând spre un drum comunal, unde maşina acestuia a fost blocată.

La volan a fost identificat Niculai I., în vârstă de 51 de ani, din municipiul Suceava, aflat în vizibilă stare de ebrietate. El a suflat în etilotest, rezultând o concentraţie de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, alegându-se cu dosar penal.     

Aproximativ două ore mai târziu, şi agenţii Postului de Poliţie Dumbrăveni aveau să se confrunte cu o situaţie asemănătoare. Pe DJ 208B, în localitate, agenţii locali au observat o autoutilitară condusă de un localnic (Dumitru G., în vârstă de 59 de ani) despre care ştiau că are permisul de conducere anulat, astfel că au plecat imediat în urmărirea sa. Încercând să scape, acesta a virat pe un drum comunal unde, văzându-se cu poliţia de urme, a tras pe dreapta.

Bărbatul de 59 de ani are permisul de conducere anulat din februarie 2008, alegându-se acum cu dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer beat, altul fără permis, prinşi după urmăriri în trafic.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer beat, altul fără permis, prinşi după urmăriri în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei