Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cu musca pe căciulă

Contrabandist de ţigări, reţinut după o urmărire de câţiva kilometri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din Rădăuţi care transporta 27.000 de pachete de ţigări de contrabandă a fost prins de poliţişti după o urmărire de câţiva kilometri şi câteva focuri de armă. Totul s-a întâmplat ieri la amiază, iar şoferul fugar, Cristian Anheliuc, de 32 de ani, a fost reţinut şi astăzi va fi dus la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă.

Nebunia a început în urma unui control de rutină pe care agenţii Postului de Poliţie din Moldoviţa îl efectuau în stradă, pe drumul judeţean 176. În jurul orei 11.30, aceştia au încercat să oprească un microbuz care venea dinspre Argel şi se deplasa spre Vatra Moldoviţei. Şoferul nu a oprit la semnal, iar câţiva kilometri mai încolo, în Vatra Moldoviţei, o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm a repetat tentativa de a opri microbuzul. Nu au reuşit nici de această dată, maşina fugară continuându-şi drumul spre Suceviţa. Oamenii legii au plecat în urmărirea microbuzului, iar după aproximativ 3 kilometri acesta a intrat pe un drum forestier. La un moment dat, maşina a oprit, iar din ea au coborât două persoane. Una a reuşit să fugă în pădure, dar al doilea individ a fost imobilizat după ce poliţistul a tras câteva focuri de avertisment.

Cu această ocazie s-a stabilit că şoferul microbuzului era Cristian Anheliuc, un tânăr din Rădăuţi. În maşină s-au descoperit 27.000 de pachete cu timbru de Republica Moldova, valoarea prejudiciului prin neplata taxelor vamale fiind calculat la 226.859 de lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de <contrabandă>, iar faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist de ţigări, reţinut după o urmărire de câţiva kilometri.
 Vizualizări articol: 3896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Contrabandist de ţigări, reţinut după o urmărire de câţiva kilometri3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(28 mai 2011, 14:33:56
mult timp a durat ca politistii sa descopere traseul transporturilor de tigari sau era un transport infiltrat intre cele a politistilor de frontiera brodina si turnat pentru ca deranja?in argel ar trebui filtru de frontiera ,sa vedeti adevaratii contrabandisti.ce spuneti domnilor de la frontiera?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei