Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ceasul rău

Un autobuz plin cu călători a luat foc în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Panică ieri după-amiază printre călătorii unui autobuz care mergea din zona centrală spre Burdujeni. După ce a oprit în staţia de la Iulius Mall, autobuzul cu numărul 4 a plecat mai departe. Nu a parcurs o distanţă prea mare, pentru că în sensul giratoriu de la Bazar şoferul a observat un fum gros ieşind de la motor, din partea din spate.

„Am văzut fumul în oglindă şi imediat am oprit motorul. Am deschis uşile să coboare călătorii, iar apoi am luat stingătorul şi am început să sting focul”, a precizat Vasile Aursulesei, şoferul autobuzului.

Pentru stingerea focului au sărit şi alţi şoferi, dar şi angajaţii OMV, astfel încât flăcările nu s-au extins, pagubele fiind limitate. Pompierii chemaţi la faţa locului nu au mai avut nimic de făcut. Din fericire, nici ambulanţele şi maşina de descarcerare trimise la locul incendiului nu au avut treabă, nici o persoană nefiind rănită.  

Şoferul autobuzului cu numărul de înmatriculare B-93-PMS a precizat că este pentru prima dată când are probleme, deşi până acum a parcurs peste 400.000 de km. Cauza cea mai probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Circulaţia spre şi dinspre centrul municipiului Suceava a fost perturbată zeci de minute, pentru fluidizarea traficului fiind trimişi în sensul giratoriu de la Bazar mai mulţi poliţişti de la Rutieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autobuz plin cu călători a luat foc în trafic.
 Vizualizări articol: 5382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Un autobuz plin cu călători a luat foc în trafic4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La cum le urca in ture soferii..... trimis de
(28 mai 2011, 11:59:17
era de asteptat
2.   La cum le urca in ture soferii..... trimis de
(28 mai 2011, 12:09:12
multi au scapat de la maxi-taxi si cand s-au vazut la cutie automata le-au "scos plamanii"... stie lumea cum merg astia... nimic surprinzator
3.   A4tech are dreptate trimis de
(28 mai 2011, 13:23:38
Ai dreptate, asa e sunt si soferi de autobuz de nota 10 nu poti sa zici care iti acorda prioritate la iesirea din intersectii dar sunt si ''ciobanoi'' care au scapat de pe autobuzele vechi cu motoare obosite si gonesc cu astea prin oras cu 60-80 la ora de zici ca ar fi la raliu, eu n-am avut ocazia sa merg cu ele si nici nu-mi doresc dar cred ca saracii oameni numai ei stiu cum se tin de barele de metal din interior....
3.1  RE: A4tech are dreptate trimis de
(28 mai 2011, 14:17:46
Interiorul autobuzelor ar trebui captusit cu burete, fiindca de fiecare data cand te urci in el e ca la show-ul american "Wipe Out". Rezisti cat rezisti, dar pana la urma tot dai cu capu de ceva ori pici pe jos laughing
3.2  RE: A4tech are dreptate trimis de
(28 mai 2011, 15:43:43
da, ai dreptate cu captusitul, insa cred ca mai mare nevoie ar fi sa le curete in interior. Uneori nu`ti vine sa te tii de acele bare matalice, sau de manerele alea, care sunt jegoase, sunt curios de cate ori in toti acesti ani au curatat tapiteria si au spalat interiorul de la A la Z ???
cred ca raspunsul este 2 sau ori de cate ori ploua sau ninge si se uda tot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei