Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Săltat de poliţie

Doi ani şi două luni de închisoare, după ce a condus beat în perioada de încercare dată de Judecătorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a ajuns acum două zile în arest, unde va ispăşi o condamnare de doi ani şi două luni de închisoare. Acesta plăteşte scump pentru faptul că s-a urcat băut la volan atunci când se afla în perioada de încercare stabilită de instanţă, după comiterea unei alte infracţiuni.

Inculpatul, Paul Gabi Snihur, din municipiul Suceava, a avut primele probleme cu legea în 2007, când a fost probat în comiterea unei infracţiuni de furt. În 2008, Judecătoria Gura Humorului avea să-l condamne la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în care inculpatul nu mai avea voie să comită vreo infracţiune.

La mijlocul anului trecut însă, acesta a fost prins beat la volanul unei maşini, ceea ce i-a adus un nou dosar penal, pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate. Judecătoria Suceava l-a condamnat pentru această infracţiune la opt luni de închisoare, decizie emisă pe 1 februarie 2011, însă la recursul judecat la Curtea de Apel Suceava, pedeapsa i-a fost diminuată la două luni de închisoare. Snihur însă, conform prevederilor Codului Penal, trebuie să execute şi pedeapsa anterioară de doi ani, astfel că judecătorii le-au cumulat, emiţând pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei de doi ani şi două luni de închisoare.

Decizia Curţii de Apel Suceava a devenit definitivă la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, imediat poliţia demarând procedurile de identificare a acestuia. A doua zi, joi, poliţiştii de la Secţia Burdujeni l-au identificat pe Paul Gabi Snihur în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie. Acestuia i-a fost adusă la cunoştinţă condamnarea rămasă definitivă şi irevocabilă, tânărul de 26 de ani fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

De aici, acesta urmează să fie transferat în penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi ani şi două luni de închisoare, după ce a condus beat în perioada de încercare dată de Judecătorie.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Doi ani şi două luni de închisoare, după ce a condus beat în perioada de încercare dată de Judecătorie3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei