Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Strada din spatele Casei de Cultură, mutată prin faţa sediului RDS

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de amenajare a parcărilor subterane din centrul Sucevei vor produce schimbări semnificative şi asupra modului în care se circulă în această zonă.

O primă schimbare va fi vizibilă în curând, odată cu desfiinţarea străpungerii Vasile Bumbac, din spatele Casei de Cultură, în paralel cu realizarea unei noi căi de acces, în apropiere, prin faţa sediului RDS.

Practic, sensul unic pe care se circulă acum de la blocul E.ON înspre strada Nicolae Bălcescu, prin laterala Casei de Cultură, va deveni intrarea în parcarea subterană nr. II, cu o capacitate de 55 de locuri, iar traficul auto va fi preluat de o nouă cale de acces.

Lucrările de amenajare a noii străzi au început deja, prin ocuparea unei porţiuni a trotuarului care trece prin faţa Librăriei Scriitorilor şi prin faţa sediului RDS, precum şi a unei porţiuni din spaţiul verde. După terminarea acestui drum, şoferi care vor veni dinspre Palatul Administrativ pe strada Vasile Bumbac vor trebui să vireze la stânga în dreptul blocului E.ON şi să circule pe străduţa care va merge paralel cu Librăria Scriitorilor, de acolo ieşind pe strada Ciprian Porumbescu.

 

Sens giratoriu în colţul Casei de Cultură

O altă schimbare care va fi pusă în practică conform proiectului de modernizare a centrului Sucevei este amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia străzii Ciprian Porumbescu cu strada Vasile Bumbac (deviată pe noul traseu).

Un alt sens giratoriu care va fi amenajat tot în zona centrală a Sucevei va fi la intersecţia bulevardului Ana Ipătescu cu strada Nicolae Bălcescu, unde unul din cele două semafoare din dreptul McDonald’s va fi desfiinţat, la fel ca şi o parte din amenajările rutiere din zonă.

Lucrările menţionate, inclusiv reabilitarea esplanadei centrale, au ca termen de finalizare 24 de luni, adică trebuie să fie încheiate în martie 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada din spatele Casei de Cultură, mutată prin faţa sediului RDS.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 10 voturi
Strada din spatele Casei de Cultură, mutată prin faţa sediului RDS3.3510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei