Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Caravana Liga Studenţilor Români din Străinătate ajunge azi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caravana Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) ajunge astăzi la Suceava, prilej cu care studenţii şi absolvenţii români de peste hotare vor susţine un seminar interactiv. Întâlnirea are loc la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, începând cu orele 14:00, şi este destinată tinerilor români care doresc să studieze în străinătate, după cum se arată într-un comunicat de presă transmis de Irina Nicoleta Scarlat, vicepreşedinte pe Comunicare & Informare în cadrul LSRS 2011.

În comunicat se mai precizează că „în apropierea vacanţei, studenţii şi absolvenţii români de studii în străinătate au demarat cea de-a treia ediţie a Caravanei LSRS, proiect în cadrul căruia tinerii români dornici să studieze peste hotare pot afla informaţii direct de la sursă cu privire la drumul pe care trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge la universităţi de top din lume”.

Ajunsă la cea de a treia ediţie, Caravana LSRS este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale. Studenţi şi absolvenţi români de peste hotare le vor împărtăşi tinerilor suceveni interesaţi experienţa lor de studiu şi trăirile de peste hotare, prin intermediul unor seminarii interactive.

 

LSRS le pregăteşte participanţilor la eveniment o surpriză

Liga Studenţilor Români din Străinătate le pregăteşte participanţilor la eveniment o surpriză. O noutate pentru LSRS este că la început de toamnă va avea loc şcoala „Go Study”, eveniment în cadrul căruia participanţii vor redacta aplicaţiile lor pentru universităţi din străinătate sub îndrumarea celor mai buni traineri şi studenţi de peste hotare.

„Liga Studenţilor Români din Străinătate este prima şi singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României”, susţine vicepreşedintele pe Comunicare & Informare din cadrul LSRS 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana Liga Studenţilor Români din Străinătate ajunge azi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Caravana Liga Studenţilor Români din Străinătate ajunge azi la Suceava4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei