Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incredibil!

Minorul care a furat trei maşini şi a accidentat o bonă, din nou pe străzi, la volanul altui autoturism furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Minorul în vârstă de 17 ani din Fălticeni care, în toamna anului trecut, a ţinut prima pagină a ziarelor şi a jurnalelor de ştiri naţionale după ce a furat trei maşini, a dat ţepe la benzinării şi cu unul dintre autoturisme a accidentat pe trecerea de pietoni o bonă, care ducea un copil în cărucior, este din nou pe străzi, la volanul unei alte maşini furate, şi poate provoca oricând o tragedie. Ultima dată, acum două zile, acesta s-a urcat la volanul unei maşini lăsate pe o stradă din Fălticeni cu cheile în contact, poliţiştii din toată Moldova fiind în alertă şi încercând să-l depisteze. 

 

Nebunia unui adolescent pericol public 

Iulian Iustin Scutaru a devenit „vedetă” în octombrie 2010. Conform anchetei poliţiei, atunci, în interval de câteva zile, adolescentul a furat trei maşini (două din Fălticeni, un BMW 520 şi un Peugeot 307, şi una din Roman, un Ford Mondeo), cu una din ele, pe o trecere de pietoni din Iaşi, lovind o femeie în vârstă de 60 de ani şi căruciorul în care se afla un copil în vârstă de doi ani, de care aceasta avea grijă. Atunci, în urma impactului violent, femeia a fost aruncată la câţiva metri distanţă şi a ajuns la spital. Căruciorul copilului s-a răsturnat, dar din fericire copilul a scăpat teafăr.

La câteva zile după acest şir de infracţiuni grave, Scutaru a fost prins de poliţie, pe 16 octombrie 2010 instanţa emiţând un mandat de arestare pe numele său. El a rămas după gratii aproape două luni, până pe 7 decembrie 2010, când magistraţii Judecătoriei Fălticeni l-au eliberat sub control judiciar. Acesta a fost pus în libertate pentru că dosarul său fusese deja trimis în instanţă, avocaţii săi aducând şi argumentul că autorul este minor şi recunoaşte şi regretă faptele. Mai merită amintit că în faţa instanţei adolescentul a pus inconştienţa sa pe seama consumului de etnobotanice.

Eliberat sub control judiciar, minorul a dat din nou bătăi de cap poliţiei pe 6 martie 2011, când avea să fie prins iarăşi în trafic la volanul unei maşini ce-i aparţine tatălui său. Părintele a reclamat iniţial furtul maşinii, după care nu a mai depus plângere. Minorul de 17 ani era şi băut, având o concentraţie de 0,27 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Din nou fugar, la volanul unei maşini 

Acum două zile, joi, Iulian Iustin Scutariu a demonstrat încă o dată că este un pericol public. Conform anchetei poliţiei, joi seară, în jurul orei 20.30, Mihaela V., o tânără în vârstă de 18 ani din Fălticeni, şi-a parcat maşina înmatriculată în Olanda la intersecţia dintre străzile Republicii şi Revoluţiei, mergând până la un chioşc de flori din apropiere, proprietatea sa, pentru a-l închide. Tânăra şi-a lăsat cheile în contact, iar la scurt timp după ce a intrat în magazin a auzit cum maşina sa demarează în trombă. Din ancheta poliţiei rezultă că suspect principal în comiterea faptei este acelaşi Iulian Iustin Scutaru. Imediat, el a fost dat în urmărire, însă până ieri după-amiază poliţiştii nu reuşiseră încă să-l identifice. Joi, când a comis acest furt, adolescentul avea interdicţie judecătorească de a părăsi limita teritorială a judeţului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul care a furat trei maşini şi a accidentat o bonă, din nou pe străzi, la volanul altui autoturism furat.
 Vizualizări articol: 3880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Minorul care a furat trei maşini şi a accidentat o bonă, din nou pe străzi, la volanul altui autoturism furat4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legi mai aspre trimis de
(28 mai 2011, 12:04:39
Daca ar fi ca in stainatate cu judecare in regim de urgenta si imediat la bulau ar fi mai putini infractori pe strada. Asa , mai omoara asta vreo doi pana ajunge la tribunal.Halal tara , halal legi.
2.   Stiti ce merita asta? trimis de
(28 mai 2011, 13:18:09
Am avut nefericirea ieri de a-mi petrece jumatatea din noaptea la spital in abulatoriul de urgenta au venit niste oameni atat de ''farmati'' rupti in doua .... si de ce datorita unor soferi teribilisti care nu respecta regulile si normele de circulatie. Asta merita dezbracat la poponetu gol si biciut timp de cativa ani la scoala de corectie sa se invete minte sa nu mai faca de astea, pericol public cu P mare!
3.   Eu nu inteleg cum trimis de
(28 mai 2011, 13:21:26
Pe unu il prinde cu doua beri la bord, merge omul frumos fara sa deranjeze pe nimeni, il trage politia pe dreapta, i se intocmeste dosar si este condamnat la cateva luni de puscarie cu executare iar asta pentru furt, conducere fara permis s.a.m.d sta 2 luni pe arest, fantastic.
4.   Ar fi mai bine trimis de
(28 mai 2011, 17:22:55
eu as propune sa fie arestat in locul lui cel care i-a dat drumul,sau macar sa raspunda de persoana care o pune in libertate
5.   Haimanaua asta are tata??? trimis de
(28 mai 2011, 23:43:16
Ba boschetar batran vezi ce a iesit din tine si din banii tai... pune-ti plodul la punct... Parintii nu au nici-o raspundere in acest caz???? cand o sa omoare pe cineva cu toti banii tai , ai sa-l vizitezi la puscarie... Daca asta vrei!!! tine-o tot asa!!
6.   Iar melteanul asta cu fatza de fraier? trimis de
(29 mai 2011, 00:00:47
Stiam io c-o sa scape, sper ca mi-a citit comentariul asa cum sper ca-l va citi si pe asta: baiete, într-o zi tot ti se va înfunda cu toate aerele tale de jmeker! Sper sa te-accidenteze pe trecerea de pietoni un altul ca tine, eventual sa te lase infirm pe viatatongue
7.   Sfat trimis de
(29 mai 2011, 01:05:13
Sa-l omoare careva pe limbricu asta!
El e "jmeker", chipurile...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei