Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2011 - Anul XVI, nr. 86 (4684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Reţea anihilată

Prostituate minore, aduse din Botoşani pentru clienţi din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ofiţeri din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate au anihilat, ieri, o reţea de trafic de persoane, din care făceau parte mai mulţi indivizi care au obligat peste 20 de tinere din judeţul Botoşani, dintre care 15 minore, să practice prostituţia, o parte dintre fete fiind trimise la „produs” pe raza judeţului Suceava.

Ieri dimineaţă, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu poliţişti şi jandarmi de la Botoşani, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Dorohoi şi au pus în executare 12 mandate de aducere.

Patru suspecţi, Petru H. (32 de ani), Dan P. (26 de ani), Ilie C. (33 de ani) şi Viorel B. (22 de ani), toţi din Dorohoi, au primit ieri ordonanţe de reţinere şi urmau să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cei patru sunt acuzaţi că din anul 2008, alături de alţi indivizi, au recrutat, cazat şi exploatat, prin fraudă, violenţe şi ameninţări, peste 20 de tinere, dintre care 15 minore, de pe raza judeţului Botoşani, pe care le-au obligat să se prostitueze în România, Italia şi Portugalia.

„În România, tinerele racolate erau obligate la practicarea prostituţiei pe raza judeţelor Botoşani, Suceava şi în municipiul Bucureşti, în favoarea unor <clienţi găsiţi> de către membrii grupării infracţionale, care ulterior îşi însuşeau sumele de bani (cuprinse între 100 şi 150 de lei), obţinute în urma întreţinerii raporturilor sexuale. Totodată, o parte dintre tinere au fost racolate, cazate şi transportate în Italia şi Portugalia, unde au fost exploatate sexual prin determinarea sau obligarea la practicarea prostituţiei”, se arată în comunicatul remis ieri după-amiază de anchetatori, precizându-se că în acest caz s-a dispus începerea urmării penale faţă de zece suspecţi.

Întreaga acţiune a fost coordonată de procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituate minore, aduse din Botoşani pentru clienţi din Suceava.
 Vizualizări articol: 2341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 15 voturi
Prostituate minore, aduse din Botoşani pentru clienţi din Suceava3.6515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
(13 apr 2011, 15:59:29
De unde mai scoateti voi tampeniile astea? Obligate pe naiba! Mai bine zis poate vreti sa spuneti ca nu s-au inteles la comision. Pe curve are trebui sa le plangem noi?!
2.   DALVG trimis de
(13 apr 2011, 23:36:48
daca ar fi fost mama sau sorata ta in situatia asta tot asta ai fi sustinut?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei