Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2011 - Anul XVI, nr. 86 (4684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deblocare

Lucrările de reabilitare a iluminatului public din Suceava pot începe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reţeaua de iluminat public din Suceava va fi modernizată pe o distanţă de 25 de kilometri, din această primăvară, începerea lucrărilor fiind acum posibilă, după ce Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins contestaţia depusă de o firmă care a participat la licitaţie.

Deşi adjudecată din luna februarie, de un consorţiu de patru firme, licitaţia de atribuire a lucrărilor de reabilitare a iluminatului public de-a lungul principalei artere de circulaţie a Sucevei, de la intrarea dinspre Fălticeni la ieşirea spre Botoşani, a fost blocată de o contestaţie depusă de o firmă concurentă, Elba Timişoara.

Lucrarea de modernizare a iluminatului public a fost atribuită asocierii de firme Loial Impex SRL Suceava, Energobit Schreder, Lightning SRL Cluj şi Electroconstrucţia Elco SA Suceava, care a venit cu o ofertă de 8.175.833 de lei, în vreme ce preţul de pornire a licitaţiei a fost de 9.459.261 de lei. Practic, licitaţia a fost adjudecată la 86% din valoarea de pornire.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că îşi doreşte ca lucrările de modernizare a iluminatului public să demareze cât mai repede, ca acestea să poată fi făcute aproape în paralel cu lucrările de modernizare a principalei artere de circulaţie, pentru ca disconfortul provocat să fie minim.

Lucrările, care vor începe din primăvara acestui an, prevăd modernizarea liniei electrice subterane pe o distanţă de 25 de kilometri, înlocuirea a 171 de stâlpi de iluminat public şi a 642 de corpuri de iluminat, finanţarea fiind asigurată în cea mai mare parte de fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de reabilitare a iluminatului public din Suceava pot începe.
 Vizualizări articol: 1021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de reabilitare a iluminatului public din Suceava pot începe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca se va face ...FELICITARI trimis de
(13 apr 2011, 11:27:20
Daca se va efectua modernizarea liniei electrice subterane pe o distanţă de 25 de kilometri, înlocuirea a 171 de stâlpi de iluminat public şi a 642 de corpuri de iluminat, e o treaba f buna. Dar atentie la coorpurile de iluminat ...sa nu mai puneti din alea cu luminat galbui si slab -tip "opait"- de zici ca esti intr-un satuc uitat de lume(sunt si unele sate luminate ca in Europa ). Suntm in secolul XXI intr-un oras municipiu .Vrem si noi o lumina mai alba , mai puternica ...
2.   Comentariu trimis de
(13 apr 2011, 12:47:27
Loial Impex SRL Suceava sunt cumva aia care nu-s in stare sa spele putin semafoarele ca sa fie vizibile cand bate soarele in ele(cred ca nu sunt curatate de cand au fost montate, unele inainte de "90) ,sau sa le schimbe becurile la timp ( vezi un semafor pietoni la intersectia Marasesti -G.Enescu unde nu au functionat nici verde nici rosu vreo luna cel putin) ??? Daca da, atunci sunt linistit in privinta calitatii lucrarilor. Succesuri !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei