Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2011 - Anul XVI, nr. 86 (4684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lucrări

Noi restricţii de circulaţie pe E 85, în zona şantierului pentru şoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Traficul rutier pe Drumul European 85, în zona lucrărilor la şoseaua de centură din zona Pătrăuţi, s-a desfăşurat cu greutate în ultimele zile, după ce firma care realizează investiţia, SC CF – Grup Colas Iaşi, a început lucrările la un podeţ.

De aproximativ cinci zile, în zona unde se realizează podeţul circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur sens, formându-se coloane de maşini în ambele sensuri de mers.

Reprezentantul firmei ieşene, Bogdan Palade, a spus că în zona respectivă au început lucrările la unul dintre cele trei noduri de legătură între E 85 şi viitoarea şosea de centură. El a precizat că în momentul de faţă se construieşte un podeţ de descărcare a apelor. Bogdan Palade a arătat că şoferii vor fi nevoiţi să circule pe un singur sens doar până în după-amiaza zilei de astăzi, când lucrările la podeţ ar trebui să fie finalizate.

„Doar dacă vremea se va înrăutăţi foarte tare este posibil să se întârzie finalizarea acestor lucrări”, a spus Bogdan Palade.

El a arătat că după sărbătorile de Paşti vor începe lucrările la un alt podeţ pe E 85, astfel încât circulaţia va fi din nou blocată pe un sens de mers.

„Lucrările sunt avizate de Compania de Drumuri Naţionale şi fac parte din proiectul de construcţie a şoselei de centură a Sucevei”, a spus reprezentantul SC CF Grup Colas Iaşi. El a dat asigurări că lucrările se vor realiza în cel mai scurt timp posibil, astfel încât restricţiile de circulaţie să fie ridicate cât mai repede.

Bogdan Palade a mai precizat că în a doua jumătate a acestui an vor fi începute lucrările pentru finalizarea principalului nod rutier dintre E 85 şi viitoarea şosea de centură, în zona Pătrăuţi, astfel încât vor fi impuse noi restricţii pentru şoferii care vor circula pe acest drum.

Şoseaua de centură a Sucevei va avea o lungime de 13,2 kilometri, investiţia ridicându-se la aproape 70 de milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi restricţii de circulaţie pe E 85, în zona şantierului pentru şoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Noi restricţii de circulaţie pe E 85, în zona şantierului pentru şoseaua de centură a Sucevei4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei