Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2011 - Anul XVI, nr. 86 (4684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Opt dintre cei nouă parlamentari PD-L de Suceava au semnat moţiunea lui Emil Boc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moţiunea lui Emil Boc în baza căreia actualul lider al PD-L va candida pentru un nou mandat de preşedinte al democrat-liberalilor a fost semnată de opt dintre cei nouă parlamentari PD-L din Suceava. Pe lista susţinătorilor lui Emil Boc care au semnat moţiunea acestuia „România dreaptă, România puternică” se numără deputaţii Ioan Bălan, Dumitru Pardău, Eugen Uricec, Sanda-Maria Ardeleanu, Dan Gabriel Gospodaru, Gheorghe Coroamă, precum şi senatorii Tiberiu Prodan şi Sorin Fodoreanu. Pe lângă aceştia, moţiunea lui Emil Boc a mai fost semnată şi de primarul Sucevei, Ion Lungu, precum şi de europarlamentarul PD-L din judeţul Suceava, Petru Luhan. De precizat că singurul parlamentar PD-L din judeţul Suceava care se numără printre semnatarii moţiunii principalului contracandidat al lui Emil Boc, actualul secretar general al PD-L, Vasile Blaga, este senatorul Orest Onofrei.

Pe de altă parte, trebuie spus că moţiunea cu care va candida Emil Boc a fost semnată şi de liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur. Acesta se numără printre primii lideri naţionali ai democrat-liberalilor care au anunţat încă de la mijlocul lunii martie a.c. că îl vor susţine pe Emil Boc pentru un nou mandat la conducerea acestui partid. De altfel, Flutur a anunţat la începutul acestei săptămâni că este posibil să candideze pentru unul dintre cele două posturi de prim-vicepreşedinte PD-L. Flutur a spus că va lua această decizie după ce va discuta cu actualul lider al PD-L. Preşedintele democrat-liberalilor suceveni a precizat că o eventuală candidatură pentru această funcţie este justificată atât prin performanţele politice personale, cât şi prin rezultatele obţinute de PD-L în judeţul Suceava la alegeri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt dintre cei nouă parlamentari PD-L de Suceava au semnat moţiunea lui Emil Boc.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Opt dintre cei nouă parlamentari PD-L de Suceava au semnat moţiunea lui Emil Boc1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(13 apr 2011, 12:26:57
Adună azi pentru mâine , cică
Să aibă hoţii ce fura , nu ?
Hoţi ce nu-s doar în/din politică
Inclusiv cei din casa ta , domnu’

Mitocănia (cumva) s-a generalizat
N-ai vrut tu să fie aşa , neapărat
Întregul întreg e prost administrat
De-un imens jeg portocaliu sugrumat

Culoarea n’are nici o vină , ba chiar e dulce
Dar şi gustul morţii e dulceag-amărui
N-ai un’te duce , n’ai cui te plânge
Adună (deci ) şi pentru hoţii viitorului !
1.1  RE: * trimis de
(14 apr 2011, 10:30:14
Mai las-o bai ABCDAR (Ovidiu M.) Cand erau cei rosii de conducerea "intregului intreg" totul se naruia sub privirile noastre. Acum ar trebui sa fim recunoscatori pentru tot ce se face!
2.   Jos palaria trimis de
(13 apr 2011, 12:52:50
Onofrei a aratat si de data aceasta ca este un politician de cuvant. Ca si in alte cazuri a artat ca mai exista si onoare si cuvant.
2.1  RE: Jos palaria trimis de
(13 apr 2011, 16:12:34
Hai sa fim seriosi. Daca esti PDL-ist convins nu inseamna ca trebuie sa ne prostesti pe toti. In incercarea mea de a te scula din adormire iti reamintesc. Acest individ, cu multiple orientari politice, cand de stanga cand de dreapta cand de centru, dupa cum bate vantul, probabil al spagilor, si-a plimbat dosul la PNTCD, PNL, PD. Adica e ceva de genul un alergator de cursa lunga caruia ii place o limba aspra pe dos de la fraieri ca tine care probabil linge un os scapat de Flutur.
2.2  RE: Jos palaria trimis de
(13 apr 2011, 16:16:42
Asta nu inseamna ca ceilalti sunt de admirat. Niste porci. Dar toti sunt la fel.
2.3  RE: Jos palaria trimis de
(14 apr 2011, 10:15:15
ZARAZA21 eu nu te-am facut fraier. Dar eu cred ca esti un mare dobitoc. Nu prea pricepi nimic si repede bagi atacuri la persoana.
3.   Mda trimis de
(13 apr 2011, 13:06:28
Mie mi se pare mult mai ok buldogul decat piticul. Asa ca daca ar fi trebuit sa aleg, as fi facut acelasi lucru ca si Orest Onofrei.
4.   ..... trimis de
(13 apr 2011, 14:16:34
eu daca as fii in locul lor as vota pentru desfiintarea partidului,si eliberarea populatiei.....oricum nu inteleg de ce se mai cearta,oricum circula "vorba in targ" ca in 2012 nu vor mai exista "extraterestrii portocalii"...... ps: mare lucru ii sa nu faca iar nea base pe comerciantul si sa vanda si partidul,asa cum a mai vandut el si altele(stim noi ce).........de data asta l-am sustine....
5.   Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 14:20:40
„se refereau ca cat de curand”
„pacat ca,cateodata”
„sper ca,candva”
„tot timpul cand nu reusiti sa faceti ceva da-ti vina pe altii?”
„bani primiti pentru ai lua apararea”
„in zona asta pana si fluturi fac oua”
„proiectul va fii suspendat”
„ca atunici”
„extraterestri portocali”

„eu ca profesor de unde sa stiu?”
„noi suntem platiti din banii statului....si asa cu un salariu mizer.....si incercam sa educam specimene ca tine”
Bubalinul conjugal a lu’ Isabela ot Castilia

”Profesorul: Ilustră doamnă, că-z asta ni-i misiunea. Datoria ni-i să luminăm jenărațiunile june; că-z fără instrucțiune și educățiune, un popor doară e învins astăzi în lupta pentru existență, și cine-i învins, apoi acela dă-l dracului! vorba lăkinească: una salus vickis nulam șperare salukem!”
I.L. Caragiale – „Un pedagog de școală nouă”

Ai dreptate coane (p)Rostogane! De unde să știi tu dacă ți-ai făcut studiile la ID (2 ore sâmbăta pe terasă la Padrino) iar diploma ți-ai cumpărat-o cu 200 de euro din târg de la … Cumpărătura.
Și zici ”neică că” ești profesor? Ce mama draqului îi înveți tu pe copii. Dă-ți repejor demisia, fie-ți milă de copiii pe care îi nenorocești cu „expertiza ta didactică”
Marsh la alfabetizare trogloditule!
5.1  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 14:51:53
schimbă-ți nick-ul, respectă regulile și o să primești atenție!
5.2  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 15:48:37
mister.....eu predau info.....intr-adevar am facut si greseli.....dar mai intai uita-te la matale in curte......eu am gresit din graba,fiindca nu sunt platit sa las com ca tine,eu intre timp mai fac si altceva......dar cand vine vorba de conduita,ce pot sa zic de tine....apropo nu cumva identitatea dvs in C.I incepe cu doi de RR???ca numai asemenea persoane au un limbaj apropiat dvs.....da imi cer scuze inca odata tie pentru greselile pe care le-am facut,intr-adevar foarte multe(5),pe langa a matele foarte putine(100)...
5.3  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 15:51:07
si apropo in afara de cativa de "i" pierduti in graba ...care ar mai fi greselile?????sau ar fi injuraturile matale???si nu am timp sa caut toate prostiile scrise de dvs......oricum de acum o sa incerc sa nu ma grabesc......sa poti comenta despre altceva....
5.4  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:05:45
Te-ai liniștit de a mai lua la „fowtuțibotul” comentariile altora sau continuăm astfel până vine ’Pocalipsa?
Vezi că abecedarul și ulterioarele mi le-am făcut la alte școli, nu atât de înalte ca cea pe care ai uns-o tu cu slană! (câte caturi avea mă, parter și trei etaje?)
Iar ucenicia într-ale porcăielii forumiste mi-am făcut-o pe site-uri unde îți trebuie minte brici ca să intri și stomac de struț ca să reziști!
Repet o afirmație dintr-un comentariu mai vechi, asupra căruia te-ai cocoțat mârlăneste, după fluierul de final, cu aberațiile-ți psihotice: fac ceva pe doctrinele, dogmele, ideologiile sau ce mai puneți sub co_ur ca să vă cocoțați spre mai înalt. Vrei să discutăm despre involuția celor 21 de ani de neosocialism? Vrei să discutăm CIVILIZAT despre relația cauză-efect în societatea românească? Vrei să afli vinovații de situația nenorocită în care ne aflăm? Începe în 1990 când taica Iliescu și-a aruncat basca de komisar pe țambalul transformărilor ce stăteau să se nască, urmează cu reșaparea din 2004 a băieților cu ochi albaștri de sub comanda lui StoloRobocop și așa mai la vale.
Formulează ARGUMENTE și nu lătrături ideologice de javră partinică!
Cititorii civilizați ai Monitorului nu sunt obligați să suporte dejecțiile de partid. DE NICI O CULOARE!
Propun peace și aștept IDEI.
5.5  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:20:07
oricum nimeni nu citeste ce scrieti......si multumim ca te dai de gol si ne spui pe ce site-uri mai procesezi prostii.......probabil pentru asta esti si platit......mister lasa lumea sa citeasca articolul si sa-si spuna parerea...nu ataca pe cei ce au de zis ceva impotriva conducerii ca atunci ar trebuii sa te bati cu toata populatia romaniei...stii cine incerca sa inchida gura celor ce au ceva de zis impotriva "puterii"??
5.6  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:24:25
si apropo stii destul de bine la ce injuraturi ma refer......nu la ce ai zis tu aici....si ma mai refer si la cat de misogin esti,cum te porti matale cu femeile...hai ca eu ma retrag...e o vorba cine se cearta cu prostii.......restul te las pe tine sa completezi, vad ca le ai cu "copy paste"...
5.7  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:29:05
Ia spune-mi valoarea de adevăr a propoziției: peste 50 la sută din populația României sunt scârbiți de politică și de politicieni!
deci populația Romaniei majoritară este alcătuită din sceptici dezgustați asemenea mie. Ceilalți se împart în două sfertulețe active electoral: un sfertuleț la taica Ilici și un sfertuleț la taica Băse.
Cine cu cine trebuie să se bată?
Cred că noi majoritarii ar trebui să vă luăm de courul pantalonilor și să vă aruncăm afară din țară pe toți cei care țineți de două decenii această țară în stare de arest involuntar.
5.8  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:33:32
daca intr-adevar ne spui ca esti apolitic...atunci de ce comentezi mereu pe site-rui si iei apararea omenilor portocalii.....m-ai vazut pe mine sa iau apararea unui partid politic???mister nu te ascunde dupa deget....eu mereu am avut ceva cu cei de la putere,dar de data asta tampitii astia au distrus romania,si imi este mila de toti copii care se vor naste in romania.....asa ca pd-List ce esti lasa-ne du-te in africa acolo unde iti este locul.....lasa-ne te rog.....
5.9  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:36:51
sincer cum dracu' a ajuns o paine sa coste 2 lei?????ia zii cum????sau tu esti tampit si traesti intr-o lume paralela.....oricine poate sa vina in locul lor.poate sa vina si vadim numai sa nu ne fie asa de greu sa traim
5.10  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:38:18
imi cer scuze ca iar am facut greseli gramaticale.....da sunt foarte nervos,cand vad ca din cauza unora ca tine am ajuns aici
5.11  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:42:56
Măi române, toți sunt o apă și un pământ! nimănui nu-i pasă de interesul cetățenesc, singurul principiu valabil este cel al burdușirii propriei teșcherele! Valabil de un pol de nai. De unde naiba o scoți pe asta cu portocaliul? M-ai auzit pe mine cântând osanale Marelui Copitat Suprem? Vezi undeva vreo atitudine pro pedelistă? Nu înțelegi că am trecut de mult de înghițirea pe nemestecate a aburelilor teoretizate?
Și nu primesc de nicăieri soldă mercenară pentru postări. Chiar mi-aș dori să fac rost de ceva bani că sunt ani de zile de când trăiesc de azi pe mâine; postul meu începe din vremea lui mârza care,telefonic, m-a trimis la plimbare să deslușesc mai bine „realitățile” vremurilor. Înțelege că e mica mea răzbunare ca atunci când întâlnesc o îmblănită ciubotă forumistă să-i trag pasionate cizme în cour!
5.12  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 16:50:11
mister mister degeaba ne certam.....dar eu consider ca nu iti este mai bine acum decat cum iti era atunci....totusi din salariul de atunci reuseam sa imi duc zilele si asa chinuite.....dar acuma mereu trebuie sa ma imprumut......sa va fie rusine,si tie si celor care sunt la putere.....si crede-ma ca nu am vre-o treaba cu partidele politice....dar vreau ca idiotii astia sa plece sa ne lase.....din partea mea pot sa vina si ungurii sa ne conduca,numai sa nu mai murim de foame.......imi vine sa mor ,cand vad ca nu pot sa le fac un viitor copiilor......si in plus cand mai vad din astia ca tine care traiesc din trecut,si sunt egoisti si prefera sa moara toata romania,ca are el ceva cu cineva care o gresit candva.....imi pare rau prietene dar romania nu are nevoie de oameni ca tine.....
5.13  RE: Din puțul gândirii lui Aragon trimis de
(13 apr 2011, 17:02:52
under scroll la locul lui și cifra dublată, dom' profesor de info.
Hai să-i menajăm pe cititori până nu ne iau și ei la înjurături.
6.   By .. you , neocomunistule ! trimis de
(13 apr 2011, 14:45:20
,,Marsh la alfabetizare trogloditule!'' oooof ! domnule KEVIN71 e atât de caracteristic (şi răspândit , din păcate) genul ăsta de limbaj pentru băsescieni încât am trecut dincolo de senzaţia de greaţă

P.S. ce o fi dincolo de greaţă ? brrr ! (mă repugnă să mă gândesc până într-acolo)
7.   Greu la deal cu boii mici trimis de
(13 apr 2011, 14:50:10
E grea căruța aragoane? l-ai chemat și pe plăvanul de base? se întregește haita? unul muscă din hăis și altul dă cu cornul la cea?
8.   Dincolo de scârbă e baronul lui Arghezi trimis de
(13 apr 2011, 15:18:47
Dedicație pentru TOȚI cei ce iau decizii în această țară minuată și blestemată!
Ce semeţ erai odinioară, dragul meu, de n-ai mai fi fost. Şi ce mojic! ce mitocan! Ce bădăran! Nu te mai recunosc. Parcă în hainele tale a intrat alt om şi parcă celălalt a plecat în pielea goală, pe undeva, prin ceruri ori iad.
Botul nu-ţi mai e aşa gros, fălcile ţi-s mai puţin dolofane şi ai început, Doamne!, să şi surâzi cu buzele alea groase, şterse de unsoare. Ceafa ţi s-a mai tras, guşa s-a mai moderat, burta caută un relief mai aproape de spinare. Nici părţile de dindărăt nu mai sunt atât de expresiv dominante, dedesuptul croielii scurte.
Cred că nu mai iei dimineaţa patru cafele cu lapte, o halcă de şuncă şi opt prăjituri, cu care ţi-ai pus din nou în funcţiune intestinul gros, anemiat de răbdări prăjite. Te umpluseşi bine, până la râgâială. Ţi-aduci aminte ce sfrijit erai pe când erai sărac şi cum ne pălmuia căutătura ta aţâţată după ce te-ai procopsit. Îndopat cu bunurile mele, nu-ţi mai dam de nas şi ţi s-a părut că eram pus pe lume ca să slujesc mădularele tale, burţii, guşii, sacului şi dăsagilor tăi: ăsta era rostul meu, a trebuit să-l aflu de la tine, flămândule, roşcovanule, boboşatule, umflatule.
8.1  RE: Dincolo de scârbă e baronul lui Arghezi trimis de
(13 apr 2011, 15:19:53
Mi-ai împuţit salteaua pe care te-am culcat, mi-ai murdărit apa din care ai băut şi cu care te-ai spălat. Picioarele tale se scăldau în Olt, şi mirosea pănă la Calafat, nobilă spurcăciune!
I-auzi! Vrea să-mi fie stăpân şi să slugăresc la maţele lui, eu care nu m-am băgat rândaş nici la boierul meu. Vrea trei părţi şi din văzduhul meu, ca să răsufle în răcoarea mea numai el. Lasă-mă să-mi aleg stăpânul care-l vreau eu, dacă trebuie să mă robesc, nu să mă ia la jug şi bici, înfăşcat de ceafă, cine pofteşte.
Uită-te, mă, la mine! Baroane! Să ne desfacem hârtiile amândoi, eu zapisul şi hrisoavele mele, scrise pe cojoc, şi tu zdrenţele tale. Scrie pe ale tale Radu? Nu scrie!... Scrie Ştefan? ? Nu scrie!... Scrie Mihai, scrie Vlad, scrie Matei? Nu! Păi ce scrie pe cârpele tale? Degete sterse de sânge?
8.2  RE: Dincolo de scârbă e baronul lui Arghezi trimis de
(13 apr 2011, 15:20:52
Mi-a ieşit o floare-n grădină, ca o pasăre roşie rotată, cu miezul de aur. Ai prihănit-o. Ţi-ai pus labele pe ea şi s-a uscat. Mi-a dat spicul în ţarină cât hulubul şi mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livadă cu carul şi te-ai dus cu el. Ţi-ai pus pliscul cu zece mii de nări pe stânca izvoarelor mele, şi le-ai sorbit din adânc şi le-ai secat. Mocirlă şi bale rămân după tine în munţi şi secetă galbenă pustie în şes. Şi din toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi laşi cârdurile de ciori.
Începi să tremuri acum, căzătură. Aşa s-a întâmplat cu toţi câţi au umblat să-mi fure binele ce mi l-a dat Dumnezeu. Te-ai cam subţiat şi învineţit. Obrazul ţi-a intrat în gură, gulerul ţi-a căzut pe gât ca un cerc de putină uscată. Dacă te mai usuci niţel, o să-ţi adune doagele de pe jos. Ce floacă plouată-n capul tău! Ce mustaţă pleoştită! Ce ochi fleşcăiţi! Parcă eşti un şoarece, scos din apă, fiartă, de coadă, Baroane...
9.   Despre verticalitate trimis de
(13 apr 2011, 16:15:15
Onofrei a arata si de data asta ca are principii...urmaresc si eu din umbra ce se intampla in mediul politic...si am vazut ca de multe ori principiile au contat la el. Mult succes in continuare!
10.   Parerea unei fete trimis de
(13 apr 2011, 16:21:10
Nu stiu cat conteaza ce zice o fata, si mai ales una tanara, in politica, dar pot spune ca Blaga este un om de valoare...a facut din politia romana o politie europeana...tatal meu lucreaza in politie si stiu ce vorbesc. Dl Onofrei a arata ca e indreptat spre valori.
11.   Curiozitate trimis de
(13 apr 2011, 16:33:36
Onofrei a fost el insusi intotdeauna, a facut cum i-a dictat constiinta..bravo lui.
Am totusi o curiozitate, cine este acest Abecedar stalcit? Incearca el creatii litereare dar nu le are deloc...eu cred ca are probleme serioase de gandire...umple forumurile cu dejectii. Lasa omule, sa ne exprimam pareri serioase, ce si cum credem, pozitiv-negativ, nu conteaza, dra intr-un limbaj de bun-simt...si nu cu gunoaie. Multimim pt intelegere
11.1  RE: Curiozitate trimis de
(13 apr 2011, 17:01:15
acest abcdar stâlcit e un omuleţ care iubeşte (şi preţuieşte) femeia , şi voieşte a-şi cere scuze de la o reprezentantă a sexului frumos (cum te pretinzi a fi) dacă (neintenţionat , fireşte) te-a deranjat cu ceva
12.   Comentariu trimis de
(14 apr 2011, 09:39:03
SUCEVENII IL VOR PE BLAGA.MULT SUCCES BULDOGULUI.HUOOOOOOOOOOOOOO PITICANIEI ATOMICE.
13.   Despre bani... trimis de
(14 apr 2011, 10:22:41
adevarul e ca PDL-ul a adus,prin Flutur, Onofrei, Balan si Lungu, atatia bani in judet ca psd-eii nici seminte de harbuz de la dabuleni nu au. Ei doar se opun dezvoltarii infrastructurii si judetului, nechifor si gasca lui de parveniti
14.   ONOFREI MANA MOARTA trimis de
(15 apr 2011, 11:24:58
MAI VETERINARULE TU AI UITAT CA ESTI IN PD SI BULDOCUL DE BLAGA A DIZOLVAT ORG PD SUCEAVA TRASEISTULE POCAIT MINCINOS/////////////////PAPAG PENELIST
15.   ELITA PDL trimis de
(16 apr 2011, 08:54:29
vravo baieti. sunteti o adevarta mana de comentatori.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei