Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2011 - Anul XVI, nr. 86 (4684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertisment

Falşi angajaţi E.ON „verifică” contoarele de energie electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON Moldova Distribuţie atrage atenţia consumatorilor de energie să se protejeze de falşi angajaţi E.ON, care, sub pretextul că verifică contoarele de energie electrică, intră în locuinţele sucevenilor şi, într-un moment de neatenţie a proprietarului, sustrag bani sau bunuri. În ultima perioadă, după cum ne-a spus purtătorul de cuvânt al E.ON România, Sorin Munteanu, s-au constatat mai multe cazuri de falşi angajaţi E.ON.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, E.ON Moldova Distribuţie face câteva precizări menite să-i protejeze pe consumatorii de energie de persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON. „În primul rând, operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de energie electrică sunt realizate de către personalul E.ON Moldova Distribuţie sau personalul prestatorilor de servicii mandataţi de compania noastră pentru aceste activităţi.Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiei noastre pentru a efectua operaţiunile de înlocuire sau citire a contoarelor de energie”, a declarat Sorin Munteanu.

 

Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie nu încasează bani la domiciliul clienţilor

Sucevenii sunt sfătuiţi de conducerea E.ON să permită accesul personalului specializat să efectueze aceste operaţiuni doar în baza legitimaţiei de serviciu şi a împuternicirii din partea E.ON Moldova Distribuţie, în cazul prestatorilor de servicii, respectiv a legitimaţiei de serviciu, în cazul angajaţilor E.ON Moldova Distribuţie.

Purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova a mai precizat şi faptul că angajaţii E.ON Moldova Distribuţie sau prestatorii de servicii mandataţi de E.ON nu încasează bani la domiciliul clienţilor. „Rugăm consumatorii care sunt abordaţi de către persoane pretinse a fi angajaţi E.ON să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie“, a mai completat Sorin Munteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Falşi angajaţi E.ON „verifică” contoarele de energie electrică.
 Vizualizări articol: 3300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 9 voturi
Falşi angajaţi E.ON „verifică” contoarele de energie electrică4.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va astept cu paru trimis de
(15 apr 2011, 11:35:08
AM DE RECUPERAT DE LA ACESTE JIGODI 20 MIL LEI VECHI DE UN AN DIN CAUZA UNEI DEF RECUNOSCUTE DE EON ASA CA VA ASTEPT CU DRAG DAR CU PARU AN MANA HOTILOR....................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei