Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2011 - Anul XVI, nr. 69 (4667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 24-30 martie

Expoziţia „Atitudini pozitive”, la Iulius Mall

Expoziţie de artă plastică, la Iulius Mall. „Atitudini pozitive” este genericul expoziţiei de pictură sub care Constantin Ungureanu, în parteneriat cu Alianţa PRO Bucovina Rădăuţi şi Iulius Mall, şi-a expus lucrările la etajul shopping center-ului. Pasionat de pictură, grafică şi fotografie, artistul încântă privirea şi spiritul cu lucrări remarcabile, care rămân expuse până la sfârşitul acestei luni.

 

„Întâlnire cu clovnul Bobo”

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

O iubim pe mama!
În luna martie, Galleria Suceava are onoarea să găzduiască expoziţia de artă plastică "O iubim pe mama!", eveniment organizat de Şcoala de Arte "Ion Irimescu" din Suceava cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava şi al Centrului Cultural Bucovina. În cadrul acestei expoziții, veți avea ocazia să vizualizați lucrări ale elevilor Şcolii de Arte "Ion Irimescu", lucrări ce au ca temă centrală Ziua internațională a femeii.

 

Joi, 24 martie

Volei

Turneul play-out, ora 14.00, sala Unirea

CSMU LPS Suceava - CSM București.

 

Zilele Asistenţei Sociale, la Biblioteca Bucovinei

Începând cu ora 12:00, Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” vă invită la Zilele Asistenţei Sociale. Simpozionul va fi organizat pe trei secţiuni, după cum urmează: Asistentul social – agent de schimbare pozitivă într-o perioadă cu dificultăţi socio-economice majore - propuneri de îmbunătăţire a calităţii actului de asistenţă socială din România; Viitorul asistenţei sociale – alegere şi necesitate - perspective privind evoluţia profesiei de asistent social; Cerere şi ofertă în asistenţa socială - cerinţele de pe piaţa muncii în ceea ce priveşte pregătirea profesională în asistenţa socială versus oferta universităţilor în termeni de cunoştinţe, abilităţi şi competenţe ale absolvenţilor de asistenţă socială.

 

Golden Şlagăr

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la Golden Șlagăr cu Cristi Rangu, Lucian Andraşcu și Ciprian Bârsă.

 

Cetina, la Padrino

Începând cu ora 22:30, Restaurant Padrino Suceava te invită la o seară bucovineană cu formaţia Cetina (Suceava). Pentru că este seară studenţească, reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări: 0742 365 859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

Petrecere la Hollywood

Hollywood vă aşteaptă cu cea mai tare seară, plină de surprize. La fiecare rezervare mai mare de şase persoane, cu minim patru fete la masă, primiţi din partea casei o sticlă de votcă. Rezervări: 0755 571 749

 

„Mincinosul”, la Casa de Cultură

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani vor juca astăzi, începând cu ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul de teatru „Mincinosul”, de Carlo Goldoni.

Un bilet costă 6 lei pentru elevi, studenţi, pensionari şi 12 lei - bilet întreg. Biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură Suceava.

 

Vineri, 25 martie

La Biblioteca Bucovinei, “Pisicile şi arta”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro, cu participarea Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” şi a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”, organizează vineri, la ora 18:00, în Sala de Arte „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, a XXII-a sesiune a Clubului de lectură pentru copii “Prinţul Fermecat” şi a Cenaclului Scriitorilor-Copii cu genericul “Pisicile şi arta”.
Din agendă:

1. Personaje pisici în literatura universală, în pictură, muzică şi arta fotografică a lumii;

2. Atelier de scriere creativă cu... pisici şi motani;

3. Copilăria la Putere - Critică şi trăznăi.

Coodonator: scriitoarea Angela Furtună.

 

Conferinţa “Republica Moldova între Est şi Vest”

Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia vă invită la Conferinţa “Republica Moldova între Est şi Vest”, care se va desfăşura în aula din corpul E a Universităţii “Ştefan cel Mare”. Printre invitaţii conferinţei se numără Ion Ciobanu, ministrul Tineretului Republicii Moldova, Oxana Juravel, campioana R. Moldova la atletism, dar şi profesori universitari şi oameni de cultură din Suceava. De asemenea, în cadrul conferinţei va avea loc lansarea numărului 7 al revistei de cultură “Basarabia”.

 

Expoziția “Geometria luminii”

Începând cu ora 14:00, Shopping City Suceava te invită la vernisajul expoziției „Geometria luminii” a artistei Cristina Lauric. Expoziţia va fi prezentată de criticul de artă Valentin Ciucă din Iaşi. Vor fi expuse 38 de lucrări executate în tehnica digital collage (colaj digital) cu posibilitatea de vizualizare în sistem dual-view opt ore pe întuneric.

 

Trupa Veche, la Club Babylon Suceava

Începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită la un concert cu Trupa Veche.

 

Tequila Party, la Padrino

Începând cu ora 22:30, Restaurant Padrino Suceava te invită la Tequila Party. Petreceţi în stil mexican. La un metru de tequila comandat, primiţi cinci shot-uri din partea casei, iar la două shot-uri comandate, al treilea vi-l oferă organizatorii. Rezervări: 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

Cea mai bună muzică românească, la Hollywood

Hollywood vă aşteptă cu cea mai bună muzică românească, alături de invitaţi speciali! Rezervări: 0755 571 749.

 

Sâmbătă, 26 martie

Handbal

Liga Națională, ora 11.00, sala LPS Suceava

CS Universitatea Suceava – Pandurii Târgu Jiu

 

Origami – Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă Origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Deoarece locurile în librărie sunt limitate, doar 20, participarea trebuie confirmată la adresa de e-mail sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Țapinarii, La Fierărie Suceava

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la un nou concert cu trupa Țapinarii.

 

Campionatul de bowling, tenis de masă și biliard

Începând cu ora 10:00, Bowling Club Strikers Suceava te invită la Campionatul de bowling, tenis de masă și biliard. Înscrierea costă 5 lei și se face la ora 10:00, în Bowling Club Strikers Suceava. Evenimentul este organizat în colaborare cu Organizaţia Youth Can Do It.

 

Concert la Discotheque Vox Suceava

Începând cu ora 20:30, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupele Magica (Constanța), Nocturnal Fall (Suceava) și Innerray (Piatra Neamț).

 

Spectacol la Galleria Suceava

Începând cu ora 11:30, Galleria Suceava te invită la spectacolul cu păpuşi şi actori “O afacere bună”. Prezintă New Talents Suceava.

 

Vernisajul expoziţiei ,,Copilul în mijlocul naturii”

Vernisajul expoziţiei ,,Copilul în mijlocul naturii”, organizat în cadrul Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat”, ediţia a VI-a, faza judeţeană, are loc la ora 10.00, la City Gallery din Shopping City Suceava. Expoziţia poate fi  vizitată la City Gallery, în perioada 26 martie – 6 aprilie.

 

Suceava Citeşte… din nou

De la ora 14:00, are loc acţiunea „Suceava Citeşte… din nou”, în faţa librăriei Alexandria din Shopping City Suceava.

Alexandria Librării şi Shopping City Suceava organizează a doua ediţie a “Lecturi Urbane - Suceava Citeşte”, tot în Shopping City, pe aleea din faţa Alexandria Librării.

Donaţi o carte! Cărţile primite vor fi inscripţionate cu însemnele proiectului: “Lecturi Urbane - Suceava Citeşte. Citeşte şi dă mai departe!” şi apoi  vor fi dăruite celor prezenţi în “Parcul Lecturi Urbane”, pe 26 martie. Centre de colectare carte sunt în locaţiile Alexandria din oraşul Suceava, Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, Grădiniţa cu Program Normal „Ţăndărică”, Universitatea „Ştefan cel Mare” - Corp A şi sediul ASUS.

 

Sunglasses Party

Hollywood vă aşteaptă la Sunglasses Party! Rezervări: 0755 571 749.

 

Office`s Club

Dacă vrei să simţi atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea eşti aşteptat la Office Club, să petreci până în zori. Invitat în această sâmbătă este Dj Jay Kiriţă. Rezervări: 0735 168 111.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii și Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "O afacere bună". Accesul este gratuit!

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări: 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro.
 

Duminică, 27 martie

Teatru de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor, la Iulius Mall.

 

Uniți sub tricolor

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la concertul “Uniți sub tricolor” cu Ceilalți, Topsic, Dina Cepeliuc și Cristi Rangu, Ana Patrașcu, Romică Brunchi, Cristina Chisilenco, Lucian Dragotă, Oxana Șametchin și Eugen Toboș. Evenimentul face parte din cadrul Festivalului Basarabia 2011.

 

Mini playback show
Începând cu ora 16:00, toţi copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.
 

Festivalul-concurs Naţional de Muzică Religioasă Ortodoxă „Buna Vestire“

Centrul Cultural Bucovina, Primăria Fundu Moldovei şi Societatea de Cultură "Dimitrie Gusti" Fundu Moldovei organizează, la Căminul Cultural din comuna Fundu Moldovei, cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului-concurs Naţional de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă "Buna Vestire".

Festivalul se va desfăşura pe patru secţiuni: licee cu profil muzical şi teologic (mixte, de femei şi bărbăteşti), licee cu alt profil (mixte, de femei şi bărbăteşti), coruri ale aşezămintelor culturale (mixte, de femei şi bărbăteşti, cu vârsta peste 18 ani), coruri parohiale (mixte şi bărbăteşti).

 

Marţi, 29 martie

Marţea Veselă

Începând cu ora 18:00, Restaurant Padrino Suceava te invită la Marțea Veselă. Atmosferă destinsă de saxo&piano live, dj, flair show, cocktail-uri, începând cu ora 19:00. Petrecere marca Padrino. Rezervări: 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

Miercuri, 30 martie

Serile de poveşti, la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 18:00, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Sorina Puiul lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem cuib moale din perne”, promit gazdele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă…5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei