Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2011 - Anul XVI, nr. 69 (4667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Mâine seară

Trupa Veche deschide, la Babylon, maratonul vedetelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare club din municipiul Suceava, Babylon, dă startul unui adevărat maraton de spectacole care vor urma în lunile următoare cu nume grele ale show-biz-ului românesc, iar seria concertelor va fi deschisă mâine seară de băieţii de la Trupa Veche.  

„Povestea merge mai departe, iar spiritul Vama Veche nu dispare”, este mesajul pe care vor să-l transmită membrii formaţiei care a preluat titulatura de Trupa Veche, în 2006, după despărţirea de fostul solist, Tudor Chirilă.

Nu vor lipsi din repertoriul lor hiturile fostei formaţii Vama Veche – „Nu am chef”, „Nu ne mai trageţi pe dreapta”, „Ana”, „Hotel Cişmigiu”, „Vara asta”, „Am să mă întorc bărbat” etc., dar nici piese mai noi ale trupei, printre care „Deci 20” şi „Trei sori” - single lansat în vara anului trecut.

 

Stand-up comedy cu Teo, Vio şi Costel şi concert Paula Seling şi Ovi

După Trupa Veche, următorii pe lista maratonului vedetelor de la Babylon sunt Teo, Vio şi Costel, foşti componenţi ai trupei Deko, cei trei comedianţi care au revoluţionat fenomenul de stand-up comedy în România şi care vor veni la Suceava, în clubul de pe strada Curtea Domnească, în mai puţin de două săptămâni, pe 5 aprilie a.c.

Alina Cuşnir, administratorul de la Babylon, ne-a anunţat, de asemenea, că pe data de 19 aprilie a.c., pe scena clubului vor urca Paula Seling şi Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu), cei care anul trecut au ocupat locul al treilea la Eurovision, cu piesa „Playing with Fire”.

 

Ce urmează

În lunile următoare, la Babylon urmează să concerteze peste 20 de trupe şi artişti, reprezentanţii clubului urmând să stabilească împreună cu impresarii acestora, în funcţie de programul vedetelor, datele de desfăşurare.

Ce e sigur, precizează Alina Cuşnir, e faptul că, în perioada următoare, la Suceava vor urma să ajungă: Direcţia 5, Dan Bălan, Cargo, Holograf, Iris, Delia, Sistem, Play & Win, Vank, Taxi, Viţa de Vie, Spitalul de Urgenţă, Animal X, Kripton, Akcent, Voltaj şi, nu în ultimul rând, Paraziţii.

 

Vine Inna?

Reprezentanţii clubului Babylon susţin că sunt în negocieri avansate şi cu impresarii Innei şi că sunt foarte mari şansele ca artista, ale cărei hituri au făcut furori şi în afara graniţelor României, să urce pe scena clubului sucevean.

Preţul de intrare la toate concertele va fi între 15 şi 20 de lei.

Deschis pe 24 decembrie 2009, Babylon a reuşit să adune sub acelaşi acoperiş, la un singur eveniment – concertul Guess Who, aproximativ 1.200 de tineri, iar reprezentanţii clubului sunt convinşi că va fi la fel şi la seria de concerte pregătite pentru perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Veche deschide, la Babylon, maratonul vedetelor.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trupa Veche deschide, la Babylon, maratonul vedetelor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ee trimis de
(24 mar 2011, 13:42:12
Toti copiii merg in babylon, oare cei cu berea in mana au 18 ani?
2.   Penibil... trimis de
(24 mar 2011, 21:03:16
cum poti vorbi de asa ceva ...adica peste 20 de trupe voi ganditi un pic...de une sa aiba astia atatia bani k acolo merg numai copii care abia dak au 18 ani...si mai vorbeste k o aduce pe inna care ia peste 10 mii de euro pe concert ...ma intreb une o sa incapa baietii de la sistem acolo... sau cei care cannta cu band...cum ar fii cargo ,iris ...holograf...si altii...si mai spuneti k intrare e intre 15 si 20 de lei...buna gluma asta
3.   Eeee trimis de
(25 mar 2011, 02:07:15
Club de 2 lei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei