Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2011 - Anul XVI, nr. 69 (4667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur: Ministerele Finanţelor şi Educaţiei caută astăzi soluţii pentru plata salariilor dascălilor suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerile ministerelor Finanţelor şi Educaţiei se vor întâlni în cursul zilei de astăzi pentru a găsi o soluţie în vederea achitării restanţelor la plata salariilor profesorilor din judeţul Suceava. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a spus că la întâlnirea reprezentanţilor din cele două ministere vor fi discutate două teme. Flutur a arătat că una dintre teme vizează rezolvarea problemelor privind plata salariilor restante, iar a doua temă vizează găsirea unor soluţii pentru întreaga ţară. „Aceste discuţii au loc la solicitarea mea, pentru a se găsi o soluţie, altfel încât să nu mai existe probleme cu privire la plata profesorilor, atât la nivelul judeţului Suceava, cât şi la nivel naţional”, a spus Flutur, care a arătat că la nivel de Guvern există bunăvoinţă pentru plata salariilor profesorilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a spus că în urma protestelor din ultimele zile, cel mai mult au de pierdut copiii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Ministerele Finanţelor şi Educaţiei caută astăzi soluţii pentru plata salariilor dascălilor suceveni.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Ministerele Finanţelor şi Educaţiei caută astăzi soluţii pentru plata salariilor dascălilor suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(24 mar 2011, 11:07:16
Îngropat până la glezne’n panică
Înfăşurat în epidermă porcină
Tov. Flutur se agită
Căutând pe’acel ce să’i poarte a sa vină

Indeciziile (con )duc la decizii proaste
Privindu’se în oglinda strâmbă a realităţii sale
Ne conduce destinele noastre
Şi banii , şi ... ziua de mâine ( în tălpile goale )

Crede că soarele răsare din buricul lui
Ne’a aromat realitatea oranje , mă repugnă
Suntem victima unui malpraxis , iar mâna ,, chirurgului ’’
Tot fură şi pare că nicicând n-o să’i ajungă

2.   Vorbe goale trimis de
(24 mar 2011, 11:22:23
Acelasi angajament maret l-a lua domnul Flutur si la sfarsitul saptamanii trecute cand a declarat pe un post de televiziune ca duminca va discuta la intalnirea de la Bucuresti cu reprezentantii nu stiu cui, si luni dimineata va da un raspuns. NE-AM SATURAT DE VORBE! Pornim la miting imediat! NU NE MAI LASAM MANIPULATI, INTIMIDATI, UMILITI SI BATJOCORITI!!!
3.   Scop trimis de
(24 mar 2011, 12:10:11
Cu sau fara miting actualii guvernanti au reusit sa duca la indeplinire ceea ce si-au propus si aveau ca misiune: sa distruga sistemul de invatamant, in ansamblu. Industrie nu mai avem, agricultura este in deriva, invatamantul e terminat. Resursele naturale au plecat si sunt administrate de straini, bancile scot profitul din tara administrate fiind de straini. Mai ramane sa va plimbati cu telegondelele si sa va dati cu schiurile. Si nu cumva sa uitati sa aplaudati la deschiderea anului scolar cand apar politicienii de carton sa-si fa(ca ca)mpanie !
4.   Comentariu trimis de
(24 mar 2011, 12:29:23
O sa ajunga si banii pt profesori - cei stresati care au ceva cu Domnul Flutur sa isi vada de treaba deoarce el inearca sa rezolve treaba -
5.   OMIDA trimis de
(24 mar 2011, 13:07:57
SOLUTIA ESTE INCOMPETENTA.....(ASA SE NUMESTE)..IAR ACEASTA VA PASTORESTE INTREGUL MANDAT GUVERNABIL PDL..pina va veti da demisia stimabililor!!!
6.   Comentariu trimis de
(24 mar 2011, 16:48:00
Sunt profund impresionată de zelul domnului Flutur, ce să zic... Să ştie şi el şi să ştie toată lumea: nu se va mai ceda, nu se va mai lăsa nimeni amăgit de promisiuni. Va fi nevoie de dovezi ale faptului că situaţia A FOST rezolvată. Îmi pare rău că trebuie să afle cei de la Bucureşti că tocmai în teritoriul domnului Flutur sunt tulburări sociale şi lumea nu mai este obedientă la dispoziţiile tovarăşilor!
7.   Sunt un naiv trimis de
(24 mar 2011, 17:16:13
Pana astazi am crezut ca domnul Flutur se tine de cuvand (nu sunt fan PDL,ba din contra) Acum m-am convins ca sunt un naiv.
8.   Comentariu trimis de
(24 mar 2011, 18:02:20
minciuni minciuni minciuni
ce-i pasa lui ca niste bieti dascali nu au cu ce sa isi tina copii la scoli
satulul nu-l crede pe cel flamand
9.   Comentariu trimis de
(24 mar 2011, 18:03:06
scuze copiii
10.   Alte manevre electorale trimis de
(24 mar 2011, 22:10:42
D-nul Flutur si PDL- ul mai intai ia, dupa aceea ramane de vazut daca mai da inapoi (tot ce-i al tau ,bineinteles).
Cat s-a luat de la actuala directoare ,de la socala BRODINA, daca in momentul in care a fost plantata pe functie, ea avea doar liceul de tesatorie , si cum se schimba IQ –ul din 10 in 100, peste noapte domnule , din septembrie pana in martie si-a aranjat licenta pe care n-o luase in vara ,dupa 9 ani de psihologie la (mare) distanta .
Morala : Cum sa ajungi director de scoala , chiar si cu nota 2 la gradul 2 .
11.   Fluture mincinos!!! trimis de
(24 mar 2011, 23:06:49
Fluture mincinos, dar nu colegii tai de spoliere a poporului sustin ca am iesit din criza? Atunci de ce nu sunt bani suficienti pentru salariile profesorilor???
12.   Flutur + Boc = LOVE trimis de
(25 mar 2011, 09:09:58
Hai sa fim seriosi cu Flutur asta al nostru. Un Pinochio mai mare ca el nici ca exista. De ce il mai sustine Flutur pe Boc la sefia PDL? Cina Flutur e de parteaprofesorilor suceveni? Pe naiba. Mananca c---t doar de fatada.
Pe porcii PDL-isti ii avantajeaza la maxim greva profesorilor. O sa le dea banii pe februarie iar de paste o sa ia ZERO in buzunar fiindca au fost in greva. Deci o sa fie o economie reala de la sarmanii profesori, totul fiind calculat cu un sadism caracteristic PDL.
Reamintesc ca Flutur il sprijina pe BOC la sefia PDL dupa ce s-a sucit. Un nesimtit.
13.   Comentariu trimis de
(30 mar 2011, 18:50:48
DEGEABA,NU DL FLUTUR CONDUCE MINISTERUL EDUCATIEI CI MARINARU DE DL BASESCU,DL FLUTUR ESTE BAIATUL DE CARTIER AL LUI,CA SI DL EMIL BOC,ARDELEANUL CARE ZICE CARE NE SCOATE MAINE 31.03.2011,ASADAR,SUCEAVA IN 2012 NU NE VA MAI PROSTI DL FLUTUR GHEORGHE SA-L MAI VOTAM

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei