Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2011 - Anul XVI, nr. 69 (4667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ceasul rău

Agent al Poliţiei de Frontieră, cercetat de superiori pentru un accident de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident de circulaţie minor în care a fost implicat i-ar putea aduce unui agent al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava mai multe necazuri decât şi-a închipuit. Totul s-a întâmplat la intrarea într-o parcare din municipiul Rădăuţi. Pentru că nu s-a asigurat cum ar trebui, agentul Iulian Ionesi, aflat la volanul unui autoturism, a ajuns pe contrasens şi a lovit un bărbat din Volovăţ, care circula regulamentar cu un moped.

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie coloana cervicala, TCC acut închis cu comoţie”, necesitând pentru vindecare între trei şi cinci zile de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii de specialitate.

Chiar dacă impactul nu a avut urmări foarte grave, poliţistul de frontieră a preferat să fugă de la locul accidentului. Astfel, dosarul său penal s-a îmbogăţit şi cu această infracţiune, pe lângă cea de vătămare corporală.

În urma evenimentului, Iulian Ionesi a ajuns şi în atenţia şefilor săi, care au dispus cercetarea prealabilă şi întrunirea Consiliului de Disciplină, care va lua o decizie şi în funcţie de rezultatele anchetei cu privire la accidentul de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agent al Poliţiei de Frontieră, cercetat de superiori pentru un accident de circulaţie.
 Vizualizări articol: 2688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Agent al Poliţiei de Frontieră, cercetat de superiori pentru un accident de circulaţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Total eronat... trimis de
(24 mar 2011, 18:16:48
acest baiat Ionesi Iulian este un super om!mi-e greu sa cred ca s-a intamplat asa... Si in al doilea rand are gradul de subinspector(ofiter) si nu agent(subofiter)... Ar fi bine sa va documentati mai bine inainte de a face un articol.
2.   Fara cuvinte.. trimis de
(24 mar 2011, 20:48:38
nu-l cunosc personal dar am auzit numai vorbe bune despre el.atat in cazul de fata cat si in muuuulte alte cazuri,capetele luminate artificial de la IJPF in loc sa ia exemplul de la colegii de la IPJ in ceea ce priveste sprijinul subordonatilor in situatii de necaz,ei (cei care iau decizii la IJPF) isi baga mai tare in ra-hat subordonatii decat au intrat singuri...SUNTETI DE RASUL curCILOR:))
3.   Gogomani trimis de
(24 mar 2011, 22:42:07
astia de la frontiera ,adica cei cu scaunele ,au oamenii lor de care trebuie sa scape,indiferent ca e baiat bun si face treaba la servici,asa ca e bucuria lor sa cerceteze si iar sa cerceteze astfel de oameni.Aia ce au omorat oameni sau i au nenorocit pe viata si mai erau si manga la volan aia trec asa usor ca doar stiu sa pupe bine in C.U.R pe cei de sus
4.   Comentariu trimis de
(25 mar 2011, 15:00:55
bah desteptilor,daca victima ar fi fost fratele sau tatal vostru tot la fel l`ati fi elogiat pe acest individ plin de ifose,care in timpul accidentului era beat,de aia a fugit de la locul faptei si a venit la politie sotia lui declarand ca a condus ea?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei