Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2011 - Anul XVI, nr. 65 (4663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Eveniment

Peste o sută de companii participă la Târgul „Agro Expo Bucovina” 2011

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 100 de companii din şase ţări participă zilele acestea la Târgul „Agro Expo Bucovina”. La deschiderea de ieri a târgului, amenajat în parcarea Shopping City Suceava, au fost prezenţi secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Adrian Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, subprefectul Angela Zarojanu, precum şi reprezentanţii conducerii Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia Pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Shopping City Suceava.

La târg participă companii de profil din România, Germania, Austria, Spania, Ungaria şi Republica Moldova, standurile de prezentare ale expozanţilor putând fi vizitate până duminică, 20 martie a.c., între orele 10:00 şi 18:00.

Secretarul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, a precizat că în comparaţie cu ediţia de anul trecut a târgului, numărul expozanţilor de anul acesta s-a dublat.

„Considerăm că este cel mai mare târg de agricultură din ţară, care poate fi depăşit doar de târgul Indagra din Bucureşti. Numărul mare de investitori arată interesul investitorilor români şi străini pentru agricultura din judeţul Suceava. Şi vreau să spun că în special investitorii străini îşi arată interesul pentru Regiunea de Nord-Est, cu precădere pentru judeţul Suceava. Şi vreau să precizez că dezvoltarea acestui târg a fost posibilă şi datorită colaborării pe care o avem cu Ministerul Agriculturii şi Consiliul Judeţean Suceava, împreună cu aceşti parteneri reuşind să aducem târgul la o asemenea anvergură”, a spus Marcel Gaftoneanu.

 

Maşini, utilaje agricole şi expoziţii de păsări şi animale de rasă

La standurile expozanţilor, vizitatorii vor putea să vadă şi să cumpere atât maşini şi utilaje agricole, produse alimentare, cât şi păsări şi animale de rasă. Târgul de la Suceava este specializat, printre altele, în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, miere şi produse apicole, legume şi fructe, conserve, , utilaje forestiere, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, tehnologii de creştere a animalelor, tehnologii şi metode de îmbunătăţire a raselor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, tehnologii de reproducere şi creştere artificială a peştelui, tehnologii de pescuit, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, mobilier şi accesorii pentru grădini şi terase, echipamente şi unelte pentru grădinărit.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că în cursul zilei de ieri a fost organizată şi a patra ediţie a forumului economic „Economia încotro?”, care a fost structurat pe trei tematici, „Satul românesc, prezent şi viitor”, “Produsele tradiţionale româneşti, realităţi şi perspective” şi “Promovarea produselor ecologice, de la general la particular”.

 

CCI a lansat „cartea pasionaţilor de agricultură – Agro Book”

Tot în cursul zilei de ieri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava a lansat în mod oficial „cartea pasionaţilor de agricultură – Agro Book”. Marcel Gaftoneanu a spus că această „carte” este un forum deschis pe internet, unde companiile de profil pot să posteze anunţuri, ofertele proprii, pot discuta despre agricultură sau pot să-şi prezinte problemele pe care le au.  „În această carte pot fi trecute problemele pe care le au firmele de profil, pe care le vom prezenta Ministerului Agriculturii şi celorlalte ministere pentru rezolvarea lor”, a spus Gaftoneanu.

„Cartea pasionaţilor de agricultură” poate fi accesată de pe site-ul CCI Suceava, www. ccisv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de companii participă la Târgul „Agro Expo Bucovina” 2011.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Peste o sută de companii participă la Târgul „Agro Expo Bucovina” 20114.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei