Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2011 - Anul XVI, nr. 65 (4663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

“Curs” de jigniri

Judecătoare numite curve şi limbaj de mahala, într-o cerere în instanţă, semnată de un profesor universitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un profesor al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava este autorul unei inedite cereri de chemare în judecată, înregistrată la Judecătoria Suceava, cerere în care cadrul didactic foloseşte un limbaj de mahala şi aruncă cuvinte jignitoare înspre fosta sa soţie, dar şi înspre mai mulţi magistraţi de sex feminin de la instanţele sucevene,  caracterizând sistemul de justiţie din România drept un „bordel”, iar judecătoarele „curve”.

Semnatarul respectivei cereri este lectorul universitar doctor Toader Dănuţ Strugariu (45 de ani), care predă fizica la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor –Catedra de Calculatoare şi Automatizări.

În urmă cu câţiva ani, profesorul universitar Strugariu a divorţat de fosta sa soţie, iar fetiţa pe care o au împreună a rămas în grija mamei sale, cadrul didactic fiind obligat de instanţă să-i plătească pensie alimentară.

În dosarul la care facem referire, înregistrat în noiembrie 2010, Strugariu şi-a chemat din nou la judecată fosta soţie, solicitând să-i fie micşorată pensia de întreţinere, deoarece veniturile salariale i-au fost reduse cu 30%.

 

„Judecătoarele cu hormonii lui Napoleon pe care îi are şi fosta paraşută”

„Către Judecătoria Suceava, care şi ea face parte din justiţia Română numită <Bordel> în 2009, de către mass-media”, e trecut în antetul cererii semnate de Strugariu şi înregistrate pe 9 noiembrie 2010.

Profesorul universitar care are grijă să explice încă din primele rânduri că e cadru didactic al Universităţii Suceava o cheamă în judecată pe fosta sa soţie, dar şi pe „putorile cu tupeu, japiţelor comuniste şi a curvelor de ultima speţă (provine dintr-o astfel de familie)”.

Angajatul Universităţii, membru al personalului academic al Catedrei de Calculatoare şi Automatizări - aşa cum reiese de pe site-ul instituţiei, cere să-i fie micşorată pensia de întreţinere pe care trebuia să i-o plătească fetiţei sale minore şi care a fost stabilită de instanţă la 509 lei pe lună, precum şi obligarea fostei sale soţii la plata cheltuielilor de judecată.

„În calitate de reprezentant al organizaţiei T.A.T.A. şi de raportor pe justiţie organelor de la Bruxelles, deoarece Justiţia Română este ultimul Bastion Neocomunist Nereformat din România, care continuă să sugă munca celor care muncesc printr-o legătură (judecători-avocaţi), atenţionez încă odată, aşa cum am făcut-o în ianuarie 2010 referitor la raportul pe justiţie din vara lui 2010, pe judecătoarele cu hormonii lui Napoleon pe care îi are şi fosta paraşută, dar şi pe doamna cu găluşcă în gură, adică madame PIVNICERU, că lovitura decisivă o vom da acestei justiţii, plină de trântori comunişti, de odraslele lor şi de incompetenţi, prin noul RAPORT de ţară DIN LUNA MARTIE 2011, pentru a înţelege că trebuie să respectaţi pe oricine, dar şi pe cei inteligenţi care se adresează vouă şi să nu-i trataţi cu tupeu de ordinari sau de CURVE şi să daţi sentinţe după caracterul vostru”, este reproducerea exactă a unui pasaj din cerere de chemare în judecată semnată de profesorul universitar.

 

De ce e supărat profesorul de la Universitate

Lectorul universitar doctor Toader Dănuţ Strugariu le nominalizează în cererea sa şi pe trei judecătoare de la Curtea de Apel Suceava „cu hormonii lui Napoleon”, care i-au respins recursul la partajul cu fosta soţie.

Profesorul de fizică Strugariu îşi exprimă nemulţumirea că magistraţii nu i-au luat în considerare cererea de scădere cu 30% a preţului de calcul al apartamentului pe care îl avea de împărţit cu fosta sa soţie, obligându-l să-i plătească acesteia 40% din valoarea imobilului, supraestimat de cele trei judecătoare, despre care afirmă că le-a reclamat la CSM, pentru a fi excluse din magistratură.

„Au motivat respingerea recursului prin faptul că eu cât am fost în Belgia, fosta paraşută s-a ocupat de creşterea fetiţei, dar FATA S-a NĂSCUT DUPĂ 3 ANI DE LA REVENIREA DIN BELGIA, m-au pus să plătesc fostei!!!, 40% din apartament la preţul maximal (40.000 de euro) al pieţei din ianuarie 2008, adică mult mai mare faţă de sfârşitul lui 2009 care ajunsese la 30-35000 Euro în zonă. Pentru ele, care CUNOŞTEAU că mă ocup de schimbarea justiţiei, adică şi a lor, a fost normal să procedeze aşa pentru că hormonii lor s-au intersectat imediat cu ai fostei putori, dar din păcate aceste 3 păsărele de judecătoare au PIERIT pe Limba Lor prin motivarea ordinară şi cu tupeu a sentinţei, trimisă şi la Brouxelles pentru documentare în vederea raportului de ţară asupra justiţiei din România, din vara lui 2010”, e un alt pasaj din cererea lui Strugariu.

 

De ce a fost lansată criza economică, în opinia universitarului 

În cererea sa, Strugariu susţine că i-a plătit, după partaj, 570 de milioane de lei vechi fostei sale soţii.

„În schimb cu tupeu de curvă şi de gunoaie ordinară comunistă, ea ARE NEVOIE de BANII MEI, adică a avut grijă să-mi urmărească veniturile, doar pentru a profita financiar de mine, aşa cum fac toate poturile (n.r.-probabil vroia să scrie putorile) şi curvele cu bărbaţii. Din fericire, CRIZE ECONOMICĂ a fost lansată pentru ele, iar ea va mai continua până ce toţi trântorii şi putorile vor fi scoase la produs şi la muncă, fiind depistate şi apoi executate 24 de ore din 24”, scrie lectorul universitar doctor în cererea sa.

 

„Inamovabilitatea le dă dreptul să dea sentinţe după cum le dictează hormonii din ele”

În încheierea cererii de chemare în judecată, Toader Dănuţ Strugariu explică că „am reuşit să schimbăm şi CSM-ul cu oameni care gândesc ca noi, motiv pentru care ni s-a cerut din timp să depunem plângeri împotriva tuturor judecătoarelor ordinare cu care am avut de-a face Noi, prin diverse instanţe, crezând ele că inamovabilitatea le dă dreptul să dea sentinţe după cum le dictează hormonii din ele”.

 

„În curând vom conduce vizibil această ţară, în prezent tot o conducem, dar suntem INVIZIBILI”

Profesorul de la Universitate a ataşat la cererea sa şi o sentinţă civilă din 2008, prin care s-a stabilit cuantumul pensiei de întreţinere, un model de document „care ni s-a cerut NOUĂ, care ne ocupăm de schimbarea justiţiei comuniste, să-l completăm cu numele judecătoarelor care au crezut că sunt D-zei în sălile de judecată”, precum şi un document dintr-un alt dosar înregistrat la Judecătoria Suceava, „în care avertizam că vom schimba bordelul Numit Justiţia Română, iar ultimele luni demonstrează că o facem pe deplin iar schimbarea va continua şi în 2011”.    

„Mesaj. Doamna Judecătoare/ Judecător” e intitulat unul dintre documentele anexate de cadrul didactic, în care acesta anunţă că “sfârşitul curvelor, lichelelor, trântorilor, leprelor şi criminalilor de comunişti-securişti s-a apropiat foarte tare de punctual 0”.

În “mesajul” depus la dosar, lectorul universitar doctor e nemulţumit că din cauza judecătorilor nu a putut să-şi ia fata în Germania, “la o şcoală de Vară, unde au participat 5600 de VIP-urile ale dreptei şi extremei drepte din Europa, care ocupă 20%  din parlamentul Europei (60% ocupă PPE-ul=partid de centru dreapta) şi care în curând vom conduce vizibil această ţară, în prezent tot o conducem, dar suntem INVIZIBILI”.

 

“ORG. T.A.T.A deja face curăţenie în ţară”

În acelaşi stil, profesorul universitar continuă: „Napoleon a zis că orice Femeie este o curvă (...) Dvs. în stilul de femeie a lui Napoleon, aţi încercat cu tupeu să mă regulaţi pe mine, dar în special fetiţa, care n-a putut fi cu mine deloc până în prezent în această vacanţă (...) ACESTA, DA TUPEU DE JUDECĂTOARE ORDINARĂ CE FACEŢI PARTE DIN BORDELUL JUSTIŢIE!!! De ce ca FEMEIE a lui NAPOLEON n-aţi dat termen în septembrie!!!!???? –adică încercaţi să-mi demonstraţi că mi-aţi făcut un favor REGULÂNDU-MĂ împreună cu fosta paraşută (mama fetei) şi cu avocata ei??? Citiţi malurile cu atenţie!!! ORG. T.A.T.A deja face curăţenie în ţară”, semnat Lector dr. Fizician T. Strugariu.

 

A obţinut reducerea pensiei de întreţinere

Cererea lui Toader Dănuţ Strugariu de a-i fi micşorată pensia de întreţinere datorată copilului său a fost soluţionată în două termene, iar profesorul a avut câştig de cauză.

La primul termen, pe 10 decembrie 2010, judecătorul de caz i-a cerut lui Strugariu să modifice cererea de chemare în judecată, „în sensul eliminării din cuprinsul ei a tuturor expresiilor insultătoare, a cuvintelor obscene, care lezează demnitatea atât a părţilor din dosar, cât şi a organelor judiciare implicate în actul de justiţie, precum şi în sensul renunţării la tonul irevenţios şi lipsit de bună-cuviinţă abordat în redactarea cererii, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei”.

Profesorul de fizică s-a conformat, iar la următorul termen, după ce şi fosta soţia a acestuia a fost de acord cu admiterea acţiunii, procesul s-a terminat, judecătorii hotărând reducerea pensiei de întreţinere de la 509 lei la 330 de lei lunar.

 

„Am păţit ce păţeşte Columbeanca acum”

În cursul zilei de ieri am reuşit să-l contactăm pe Toader Dănuţ Strugariu, pe telefonul mobil, iar acesta ne-a spus că nu regretă nici un cuvânt din cele scrise în acea cerere, precizând că nu i se pare nimic în neregulă.

Profesorul universitar ne-a declarat că ştie foarte bine sistemul de justiţie din România, pentru că se judecă din 1992, având pe rol în jur de 80 de dosare.

El spune că expresiile „judecătoare curve, Justiţia-bordel” sunt doar citate din ce a văzut la televizor, mărturisind că e un foarte bun psiholog şi că nimeni nu îi poate îngrădi libertatea de exprimare.

„Un securist comunist v-a dat cererea, pentru a încerca să mă intimideze. Nu-i prima dată când mă exprim aşa în justiţie, îs trecut prin multe în viaţă. Nu îmi pare rău, pentru că ştiu prin ce am trecut prin justiţie. M-am trezit divorţat şi fără fată. Am păţit ce păţeşte Columbeanca (n.r. Monica Columbeanu) acum”, ne-a spus lectorul doctor universitar Strugariu, revenind cu un telefon şi amintindu-ne să-i spunem „securistului comunist care v-a dat cererea” că nu va renunţa la dreptatea sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătoare numite curve şi limbaj de mahala, într-o cerere în instanţă, semnată de un profesor universitar.
 Vizualizări articol: 3510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 37 voturi
Judecătoare numite curve şi limbaj de mahala, într-o cerere în instanţă, semnată de un profesor universitar4.6537

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Omul are dreptate trimis de
(19 mar 2011, 11:09:44
Pe alocuri sunt semne ca e putin dus, poate din iubire prea mare pt fosta putoare si curvalaughing)) insa are dreptate cu securistul. Un sifonar de pe la tribunal a "scapat" o copie ziarului... oare inmanarea inscrisurilor catre presa, sunt cuprinse in fisele posturilor?
1.1  RE: Omul are dreptate trimis de
(21 mar 2011, 14:46:44
"Stimatul si mult iubitul" nostru profesor are si motive intemeiate pentru actiunea sa in instanta. Probabil nu mai e ca pe vremuri cand se statea cu grupa la rand la el la birou pentru a te trece la caiet cu cotizatia platita si sa iti ridici subiectele pe care trebuia sa le scrii la examen (indiferent ce altceva iti pica). Am luat locul I pe tara la fizica, dar pentru ca toti cotizau si se stia ca trebuie sa dai ca sa iei examenul, am fost si eu. Nu voiam restanta datorita ambitiei lui. Cum faceau toti, indiferent de ce subiecte mi-au picat, a trebuit sa le scriu pe cele pe care el mi le-a dat. Asa am facut, insa dupa ce am predat foaia scrisa, m-a strigat din urma si de fata cu tot amfiteatrul de studenti, m-a intrebat de ce am schimbat subiectele (de ce am scris altele decat cele care mi-au picat). Cand i-am zis in plin amfiteatru ca asa ne-a fost vorba si i-am facut semn ca i-am dat banii, a zis "aaa, ma scuzi". Toti au inceput sa rada, el s-a simtit putin jenat, si mi-a dat drumul. Binenteles, cu 9, nu cu 10. "Sa nu bata la ochi". Acum, probabil i-a scazut profitul ca nici studentii nu mai au atatia bani ca inainte, si de aici i se trage "stresul". Auzi la el, cine vorbeste, cultul si simtitul Sucevei... Cand ma intorc la tara, ma gandesc fff serios sa caut o specializare sa mai fac cu el si ma inscriu doar sa i-o inscenez. Pana nu il torn la politie nu ma las. Ticalosul!!!
2.   Comentariu trimis de
(19 mar 2011, 11:27:32
Lectorul universitar doctor ....hehe lumea are o gresita idee cum ca de esti "mai studiat" nu vei recurge la marlanii, limbaj vulgar, preacurvie s.a.m.d..
Felicitari domnului profesor pentru ca nu a negat "opera de arta". Are coloana vertebrala. Majoritatea politicienilor, oameni de biserica si profesori nu au asa ceva. In rest, feriti-va de curve (barbati si femei).
3.   Ha ha trimis de
(19 mar 2011, 11:48:03
foarte tare aceasta cerere. Sa vedem cum se vor razbuna curvele pe elworried
4.   DOMNU STRUGARIU trimis de
(19 mar 2011, 11:50:58
.... hai domnu ca nu castigi numai din salar.. la sesiune castigi cat pe 2 ani de salar ... stim situatia ca am fost la usv
5.   Comentariu trimis de
(19 mar 2011, 11:51:11
Impartasesc ideea despre justitie a domnului respectiv fiind convins ca Romania a ajuns in aceasta situatie economica din cauza justitiei care nu a luat masurile care se impuneau cu cei care au furat si jecmanit patrimoniul tarii si cei care au avut tupeu si nesimtire au facut ce/au vrut muschii lor si azi conduc aceasta tara,de la guvernare ori din opozitie.ii va judeca si pedepsi Dumnezeu pe toti pentru ca din cauza lor mor copii si batrani ,altii se sinucid disperati de situatia in care au ajuns,etc.O
6.   :)) trimis de
(19 mar 2011, 11:59:13
faina lectie data de dl strugariu . chiar faina .
7.   Un spagar.. trimis de
(19 mar 2011, 12:11:35
Domnule Strugariu, faceți universitatea de rușine. Chiar vreți sa va faceți cunoscut și prin altceva decât șpaga pe care o luați în fiecare sesiune de la studenți? Sau s-a redus și aia cu 30%laughing
8.   Blabla trimis de
(19 mar 2011, 12:16:11
Nea` Strugariu, spagarul #1 al USVului. Sa te manance ciuma bai scarbosule ce esti. Cat banet storci de la studenti in timpul sesiunilor? INCA nu iti ajung banii dupa atati ani ?
9.   Hehe trimis de
(19 mar 2011, 12:23:30
Rromanii au talent !happy Un profesor cu coaie, macar spune ceva si face, in comparatie cu altii. Si cum a ajuns aceasta copie la ziar? Imi pot forma o ipoteza: multi profesori stiau ca ia spaga insa nimeni nu i-a spus ca ii deranjeaza acest lucru. Drept urmare, s-a scos aceasta "lectie" in presa, profesorul Strugariu probabil ca se va face de rusine (asa cred cei din USV) si intr-un consiliu al USV acestia vor propune (probabil) sa il suspende sau sa il dea afara. Uite asa, simplu, se va scapa de un profesor spagar, si tot asa simplu, se va lasa un loc gol, pentru un altul mai destept. Asta e.

Sa traiti bine, fraierilor !
10.   Pt tot cei care il cauza pe profesor de spaga trimis de
(19 mar 2011, 12:50:58
am terminat la USV, calculatoare promotia 2005 si am luat 8 la Fizica (in toamna ce-i drept), fara SA DAU SPAGA.

de ce? fiindca am invatat bai putorilor. Cine invata la fizica, trecea la Strugariu, cine nu invata pica (recunosc, in vara nu am invatat si am picat). Nici unul din colegii mei care AU INVATAT nu au picat.

hai sictir tutoror celor care il acuza spaga. Sa ii multumiti ca v-a acceptat-o, altfel nu mai terminati facultatea. Asta e sistemul, multumita lui aveti diploma de inginer.

Sa fim seriosi, scoala nu se mai face ca pe vremuri
10.1  RE: Pt tot cei care il cauza pe profesor de spaga trimis de
(21 mar 2011, 14:54:36
D-le "NESSUNO", una din doua:

1. ori esti "d-l" profesor in persoana
2. ori nu se mai stie unde se termina "d-l" profesor si unde incepi tu. Atat de tare ei nasul bagat in .... intelegi aluzia?

Sunt absolvent al USV, olimpic national la fizica cu locul 1 pe tara plus alte 5 mentiuni speciale. Sunt multi cu mult mai buni ca mine la fizica, insa cat de cat cred ca mai stiu si eu cate ceva si daca eu iti spun ca nu treceai fara spaga (decat daca te numarai printre cei 4-5% trecuti "sa nu bata la ochi" sau poate "din compasiune") cred ca stiu ce vorbesc. As vrea sa iti raspund inapoi cu un "hai sictir", insa incerc sa imi pastrez buna educatie primita in cei 7 ani de acasa, in nici un caz la USV. Tarane!
11.   Asata-i viata trimis de
(19 mar 2011, 13:18:35
Probabil a fost o actiune de PR foarte bine gandita de domnul profesor. Pe langa faptul ca face o radiografie perfecta Justitiei din Romania, cererea respectiva scoate in evidenta perfect "scara valorilor" de la noi. Daca ar fi scris-o in mod normal, voi, ziaristii "valorosi", ati fi publicat-o??? Daca asta va intereseaza, ASTA AVETI. Nu stiu daca fondul cererii este justificat sau nu, dar domnul profesor a intuit perfect faptul ca "scursurile" societatii vor iesi iarasi in frunte. Adica cei care au "scapat" la presa acest document, si, bineinteles, chiar reprezentantii "de vaza" ai presei. Sper sa postati acest comentariu.
12.   Bravo ! trimis de
(19 mar 2011, 13:50:13
Bravo , bravo , bravo de 100 de ori dle profesor . Ca dta o sa mai fie dar nu cu comentarii scrise pe hartie .....
Ai perfecta dreptate . Cate zeci de mii de euro dau cei ce vor un post de magistrat ? .....si cand stai si te gandesti ca judeca cu c.uru , de aia vedem sentinte de rasul curcilor....vorba unui ziarist .
Vine vine primavara , infloreste toata tara , .......
Asa a zis Brucan , dupa 20 de ani va veni primavara pt romani
13.   ....... trimis de
(19 mar 2011, 13:58:49
L-as intreba pe d-l profesor mama domniei sale nu este femeie?fetita dumnealui nu v-a deveni la randul ei femeie?deci intr-un cuvant le-a facut 'CURVE' pe amandoua nu?ASTA DA ROMAN CU TALENT!!!
14.   Bai NESSUNO mai taci trimis de
(19 mar 2011, 14:03:22
@NESSUNO "dau o situatie "ipotetica" cica un student ar fi primit subiectele de la un alt student care ar fi primit subiectele de la un profesor... ambii scriu acelasi lucru la examen, cel care a dat trece celalalt nu.... si mai lasa tu cu invatatul ca au invatat altii si au scris bine vreo 3 examene pana au inteles cum sta treaba
15.   :)) trimis de
(19 mar 2011, 14:08:38
prin articolul asta probabil ati vrut sa il faceti de ras sau sa il scoateti nebun pe domnu' profesor dar v-ati cam luat-o peste bot..omul are dreptate asa ca sictir. se stie ca justitia din romania e o curva obosita.
16.   Mancata de justitie chioara !!! trimis de
(19 mar 2011, 15:01:33
Anul trecut am asteptat 4 luni ca sa pot preschimba o carte de identitate , pentru o greseala ''strecurata'' in actele pentru divort si anume ca in sentinta nu a mai fost specificat ca eu raman cu numele dobandit in timpul casatoriei . Pentru o greseala facuta de ei , dupa mine facuta cu buna stiinta pentru ca stiind ca muncesc in Italia au vazut in mine o ''vaca e muls'' a trebuit sa dau bani grei si sa astept si 4 luni ca sa se corecteze acea eroare.In privinta pensiei alimentare ,fostul sot nu mi-a dat nici un leu , dupa doi ani i-am facut plangere pentru neplata cu rea credinta , ca este profesor , are salar , dar nu a vrut pur si simplu sa dea bani pentru plata pensiei alimentare , cand ne-am prezentat in fata judecatoarei , lui i-au 1000 lei amenda penala , iar la copil nimic ,nici o obligatie ,inca eu a trebuit sa platesc cheltuielile de judecata . Aceasta este dreptate ?
17.   Bv lui! trimis de
(19 mar 2011, 15:01:56
Nebun, spagar, cum o fi, dar le spune bine acestor n.e.f.u.t.u.t.e. nesimtite de la instantele sucevene.
18.   Comentariu trimis de
(19 mar 2011, 15:08:29
„Inamovabilitatea le dă dreptul să dea sentinţe după cum le dictează hormonii din ele”
Aici ai mareeeee dreptate.
19.   ... trimis de
(19 mar 2011, 15:41:21
Trecand peste modul de exprimare a conationalului nostru universitar, ramane intrebarea: care sunt cele trei judecatoare ?
20.   Cate... trimis de
(19 mar 2011, 16:14:20
Pt cele care dau sentinte nedrepte (JUDECATOARE)...avand ca model in viata ,, banul vorbeste si nu dreptatea ,, spun cu mana pe inima ... ca s-a exprimat prea frumos domnul profesor la adresa lor...MERITA SI BLESTEME PE DEASUPRA...
21.   Il cunosc! trimis de
(19 mar 2011, 16:26:39
Am avut ocazia sa-l cunosc acum vre-o 5 ani in urma, vreau sa va zic ca de atunci mi-am dat seama ca omul e sarit rau, de fiecare data cin vorbeam el aducea in discutie doar acest divort, partajul si tutela copilului dar exacta asa vorbea cum se exprima si in aceasta scrisoare.....foarte vulgar , in termeni intortocheati si fabula mereu! Pacat de cat a invatat si a studiat! Si studiatul asta prea mult....!:)))
22.   S-au schimbat victimele :)) trimis de
(19 mar 2011, 17:01:06
la vremnea mea avea boala pe negri si tigani... atunci mi-am dat pentru prima oara seama care-i faza cu faculta... e doar o "fabrica de ingineri"! Si uite cine incearca sa modeleze "materia prima"tongue
23.   Mi-e rusine trimis de
(19 mar 2011, 18:39:47
Sunt un fost profesor al Dlui Strugariu(daca poate fi numit domn) Pana acum nu mi-a fost rusine cu nici un fost elev de al meu.Acum am ajuns sa-mi fie rusine ca am avut un asa elev.
24.   Stupefiat! trimis de
(19 mar 2011, 20:19:35
1. "Profesorul" acesta ar trebui internat la Costana sau la Botosani la inchisoare. Am citit cu atentie toate comentariile si constat un tipar la peste 40% din ele. Orice om normal isi da seama ca sunt postate de acest profesor Strugar.
2. Acest profesor are mai multe plagiate si nu inteleg de ce inca nu i s-a retras dreptul de a preda.
3. Domnule decan cred ca il tolereaza, altfel gasea o modalitate sa il suspende.
4. Nu imi voi da copilul sa studieze la orice facultate unde preda un astfel de om care nu stie sa fie civilizat si cu frica lui Dumnezeu.
25.   Cretini... trimis de
(19 mar 2011, 21:33:10
mai ales pt. bubu2000 ...ma dobitocule...omul nu a mai suportat sa fie hacuit si terfelit de justitia romana care sincer lasa de dorit...cine a avut de a face stie ceea ce vrea sa insemne asta.asa ca intai sa iti ajunga copilul sa faca si o facultate si dupa mai vorbeste....si mai sunt si altii care par sa fie unele sau unii dintr`e putorile comuniste care au reusit sa ramana ascunse de tampitii care au venit dupa revolutie
26.   Toti sunteti la fel trimis de
(19 mar 2011, 22:02:24
si voi care i-ati dat bani lui Strugariu ca sa treceti anul, cum sunteti?!
27.   Bravo profesorului trimis de
(19 mar 2011, 23:42:46
In sfarsit unul care nu se lasa calcat in picioare si reactioneaza.
Mi se par idei plecat din suflet, dupa un lung chin.
Intr-adevar cineva care ia atitudine. Unul cu oua tari.
Bravo lui.
28.   Asa da profesor universitar..... trimis de
(20 mar 2011, 00:52:37
in mod normal fiecare cadru didactic a mancat psihologie pe paine si stie cu cine are a deface si cum sa -l abordeze.....cum sa transmita mesajul ca respectivul sa-l perceapa de cea m,ai buna maniera....vocabularul lui e vulgar dar..a ajuns mesajul lui unde trebuia sa ajunga si chiar mult prea departe si e bine..felicitari domnule profesor universitar...limbajul nu are nimic in comun cu caracterul....si mai mult de atat fiecare cuvant folosit de acest domn exista in DEX...
29.   Justitia e doar oarba ? trimis de
(20 mar 2011, 12:49:43
Ce este intr-adevar interesant din tot acest circ, este cum justitia a tras concluzia ca petentul trebuie sa isi modifice cererea: "judecătorul de caz i-a cerut lui Strugariu să modifice cererea de chemare în judecată". Deci le trimite meseriasul o hartie in care ii face albie de porci pe judecatori si ei ii cer sa stearga insultele. Deci ii insulta si ii jigneste in scris sub semnatura si ei gasesc de cuviinta ca cea mai tare chestie pe care i-o pot face este sa dea cererea la ziar. Foarte tare !
30.   Aiurea trimis de
(20 mar 2011, 13:12:33
Salut.Eu fac studiez in prezent la usv si inca am restanta la Strugariu.faza e ca din momentul in care am picat la proful asta am o boala pe el de'mi vine sa'l iau de gat.Dar faza e ca este un foarte bun profesor.preda foarte bine,o materie foarte aprofundata si iti raspunde oricand la orice intrebare in cazul in care nu ai inteles ceva..la faza cu banii..hai sa fim sinceri..putini sunt cei care nu iau la usv..reamintesc ca am restanta la fizica 2 de 2 ani de zile..si mi-a fost ciuda cand am picat..dar in legatura cu limbajul sau si cu revolta pe care o duce impotriva justitiei din Suceava ma exprim in felul urmator: ,,Domnule profesor..esti cam aiurea la examene si cam dur cu studentii..comentariile de mai sus nu le mai dezbat..Un sfat: vorbeste cat de vulgar vor muschii tai,spune'ti opinia,fa scandal de fiecare data cand ti se face vreo nedreptate,caci suntem capitalisti dar traim in sclavie,cu veniturile mancate de o conducere leproasa,cu produse la supra-pret,si rusinea ne straluceste pe fata..Inca o data mentionez ca am boala pe proful asta..inca nu am trecut la el de 2 ani de zile,dar are tot respectul meu pentru tupeu si ambitie.
31.   Caz psihiatric trimis de
(20 mar 2011, 15:56:49
Domnule rector,cred ca ar trebui sa -i obligati pe profesori sa faca un control psihiatric!!!!!!!!!!! Daca foloseste acest limbaj la adresa magistraturii (nu ca ar fi nevinovata sau un prunc inocent) imi inchipui ce limbaj foloseste si cu studentii!!!!!!!!!!!!!!!Nu cred ca locul sau este de dascal ,de a educa tinere vlastare in formare.
31.1  RE: Caz psihiatric trimis de
(20 mar 2011, 16:32:29
tinerile vlastare ce acest profesor ii formeaza ca viitori soimi ai patriei practica sexul de la 14 ani asa dar termenii aferenti actului sexual il stiu de prin generala deci....tinerele vlastare in formare sunt formte cu mult inainte...mai putin in ceea ce priveste facultatea si ale ei....daca opresti un copil de 7 ani pe strada si-l intrebi ce e aea o curva...de e timid va pune mana la gura si va rade pe sub mustati de e tupeist.....iti va spune cate curve ai in casa...hai sa nu dramatizam casnd un om intr-o tzara de capete aplecate are curajul sa-l ridice impotriva nesimtirii......
32.   Tara nesimtirii trimis de
(20 mar 2011, 17:11:11
va m-ai mirati de ce traiti rau in asemenea tara...bravos!!
33.   IN SFARSIT PUNCTUL PE I IN jUSTITIA SUCEVEANA trimis de
(20 mar 2011, 21:33:25
FELICITARI....POT CONFIRMA MII DE OAMENI DESPRE CE SE INTAMPLA IN PALATUL DE CORUPTIE SUCEAVA...PACAT CA NU SE POT ADUNA TOTI SA FACA PETITII

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei